Navigation


RSS: inlägg



Underbar dag=)

2011-04-24 @ 21:00:57, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag vaknade Theo vid tjugo i sju. Vi gick upp och gjorde frukost (som Theo inte ville ha), sen klädde vi på oss och gick ner till Vivvi och Amanda. Där busade två små sjulingar som är lika förkylda och hostade om vartannat. Synd om dom=( Sen gick vi en runda till preem.

När vi kom hem sov Theo lite mer än en timme och jag skulle bada men somnade i vattnet så gick upp och fick sovit en kvart i soffan:P Haha. Sen gick vi ut igen för att mata ankorna och gå till en lekplats. Theo tycker det är jätteroligt att gung och åka rutschkana=) Vi va ute i nästan två timmar.

Vi gick hem och Theo busade en stund med farmor och farfar som skulle hjälpa oss att titta på vår balkong. Vi skulle handla mattor så att Theo kan springa där utan att få spågar i fötterna. Vår balkong var 13 kvadratmeter=) Inte illa hehe. Bodil och Benny åkte direkt iväg och handlade en plastmatta som ska tåla allt utan att vi visste om det=) Tack. Så nu ligger den på vår balkong och Theo är överlycklig av att kunna kryp och gå med gåstolen där=)

Sen gick jag och Vivvi med barn till Ica för att shoppa lite.P Eddie la plattornapå plats då hehe. Vi bestämde oss för att vi skulle laga tacos och äta tillsammans=) Tråkigt att sitta själva. Eddie skulle ju iväg och jobba natt.

Theo somnade lite i sju och jag ska se veckofinalen i BB=) Ha en trevlig kväll



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback