Navigation


RSS: inlägg



Snart nyår=)

2010-12-30 @ 11:44:52, Allmänt, , Kommentarer (1)

Ja jag hann tyvärr inte blogga igår hade fullt upp.
Igår sov jag bättre på natten än jag gjort på jag mer än ett år. Jag har ju tyvärr stora sömnproblem där jag kan ligga vaken flera timmar utan att somna. Men igår somnade jag vid halv elva och vaknade inte förrän sex första gången. Sen somnade jag om oh vaknade klockan åtta av att Theo vaknade=) Så fick mer än nio timmars sömn. Jag brukar i vanliga fall vakna flera gånger på natten.

Inatt var min värsta natt någonsin. Gick och la mig tio men somnade nog inte förrän halv fyra fyra. Usch förstår inte varför jag har så svårt för att somna men ligger och tänker på vad jag ska göra nästa dagosv. Jag kan vara hur trött som helst när jag tittar på tv men så fort jag blundar känns det som att hjärnan går på högvarv. Tur var ju att Theo sov till åtta idag med sen låg han och pratade med sig själv till nio. Så nio vaknade jag=) Fick ju ändå fem timmars sömn. Tur jag har en så snäll påg hehe. Han sov 13 timmar inatt.
Tror mina sömnproblem blivit en ond cirkel där jag ligger och tänker under när jag somnar ikväll. Det bruar se ut som så att jag har svårt för att somna två kvällar sen tredje kvällen deckar jag av utmattning.

Jaja blir det inte bättre får jag uppsöka någon läkare som kan hjälpa mig.

Ja igår storstädade jag sen tränade jag spinning. Medan jag tränade gjorde Eddie hemagjord pizza=) Mums hehe.

Idag har jag och Theo busat en del haha. Han är så go och glad min lilla älskling. Nu sover han men vaknar nog snart. Då ska jag börja tvätta. Sen ska vi handla allt vi ska ha på nyår. Blir en lätt men god meny med Tacos, marängsviss sen godis=)

Nä nu måste jag sätta fart.


Harry Potter maraton:P

2010-12-27 @ 11:43:58, Allmänt, , Kommentarer (0)

Måndag idag och jag fick sovmorgon till nio=) Eller Theo vaknade halv sju och fick lite mat sen somnade han om direkt. Han är nog trött idag för nu sover han igen. Då passar jag på att blogga:P Borde egentligen klä på mig för sitter fortfarande i min pyamas hehe.

Igår var jag på Rose Garden och åt med några tjejkompisar=) Väldigt skoj och trevligt. Fick träffat Emmas bebis Benjamin för första gången=) Han är så söt. Eller egentligen är han ingen bebis han är ju snart ett och ett halv år hehe.

Idag ska Sandra och jag ha Harry Potter maraton haha. Undra hur många filmer vi hinner se. Jag ska iväg och träna sex så då blir det en paus i alla fall=)

Nä nu måste jag fixa mig innan Sandra kommer.



Annandag jul

2010-12-26 @ 16:54:17, Allmänt, , Kommentarer (1)

Ja då va det söndag idag och imorgon ska Eddie jobba=( Tråkigt.
Igår firade vi ju jul hos Eddies föräldrar. Där var det verkligen effektiv tid jämfört med julafton hehe.
Vi var där halv fyra och åkte hem halv sju. På dessa tre timmar hann vi med att äta mat, gröt, godis och lite kakor. Hann även med julklappsutdelning till barnen=)

Eddie körde mig hem till pappa för jag och Sandra skulle ju jobba sen. Usch vilken natt säger jag bara. Sandra och jag jobbade i samma garderob med 400jackor och på dessa var det MINST tio som hade gjort av ed sina brickor. Panik panik. Men vi hittade alla jackor och allt flöt på. Inget fel för oss inte=) Hehe
Där var sjukt mycket folk mer än 2000 personer.

Jaja vi kom i all fall hem lite över fem och jag gick och la mig närmre sex efter lite frukost:P Haha. Men sen va det omöjligt att sova vaknde och gick upp halv elva. Sen somnade jag om vid halv tolv och gick upp halv två.
Nu har jag precis gjort mig iordning för jag ska ut och äta på Rose Grden med några tjejkompisar=) Mums.

Här kommer en bild på all kusiner från igår.




=)

2010-12-25 @ 15:18:08, Allmänt, , Kommentarer (1)

Kom inte på någon bra överskrift så får bli en glad gubbe hehe.
Vill tacka för alla fina julklappar än en gång=) Särskilt till Theo hehe. Hna har lekt och lekt nu i morse.

Nu ska vi fira julafton hos Eddies familj sen ska jag och Sandra jobba inatt! Usch jag som är så trött. Fastän att jag sov mellan halv tolv och två=) Men kändes som om jag kunde sova hela dagen. Sov dock bara fem timmar inatt.
Vi kom hem vid halv ett och Theo somnade om ett. Sen vaknade han vid sex imorse men somnade om till halv åtta. Dessvärre kunde jag knappt somn om.

Theo är väldigt svårsövd just nu vilket jag tror beror på hans tänder. Igårkväll höll jag på från sju till åtta vilket inte var så kul på julafton när man vill sitta och ta det lugnt=) Men sen sov han utan att vakna en ända gång och blev jätteledsen när jag väckte han vid tolv för att vi skulle köra hem.

Jaja nu ska vi snart köra. Tänkte bara lägga in några bilder från igår=)



Vår gran med alla julklapparna=) Förra året låg det typ tre hehe.



En glader Theo vid alla julklapparna.



Så här fint satt Theo och lekte när mamma  (jag) gjorde sig iordning.



Eddie och Theo<3





Jag och Theo=) Här ser ni att jag är lika LÅNG som julgranen=)


God jul=)

2010-12-24 @ 12:49:20, Allmänt, , Kommentarer (0)

Julafton nu och det får bli ett snabbt inlägg=)
Vi ska vara hemma hos pappa halv två och vi kommer få springa till bilen ett x antal gånger. Har ju en massa julklappar sen alla Theos saker och köttbullarna.
Jag är dessutom inte helt klar måste platta håret. Så jag är ganska stressad hehe.
Önskar bara alla en god jul och här är en bild från förra julen=)


Honey

2010-12-23 @ 21:12:33, Allmänt, , Kommentarer (0)

Kollade på en jättebra dansfilm innan idag som heter Honey. Ni som gillar dans måste se denna hehe.
Jag skulle egentligen tränat spinning/core ikväll men den blev inställd.

Istället kom min syster och passade Theo medan jag körde och handlade lite saker på Ica som julmust:P hehe.
Nu sitter jag och kollar på filmen holyday. Har sett den tidigare men kommer inte riktigt ihåg hehe. Finns ju inget annat på tv. Trodde jag skulle få sitta ytterligare en kväll ensam men Eddie ringde och sa att han var på väg hem=) Jippi. Hehe.

Jag är så sjukt trött Theo har sovit så dåligt förra natten, vaknade en gång i kvarten och vrålskrek. Det har varit likdant hela dagen och nu ikväll. Vet inte varför för så här var det ju verkligen inte med de andra tänderna. Tänk om det är mjölkallergi? För er som inte vet hade han det när han föddes och vi började införa mjölk vid sex sju månader.
Hoppas det blir bättre för min lilla älskling skriker aldrig i vanliga fall så det är så oroligt att höra honom. Visst är jag kanske lite nojig också men det tycker jag att man ska vara. =)
Nä nu ska jag titta klart på filmen sen sova och vakna upp på JULAFTON=)


Köttbullar;)

2010-12-23 @ 10:54:56, Allmänt, , Kommentarer (2)

Ja då var det dagen förre julafton och idag har vi fullt schema:P Eller i alla fall de närmsta timmarna.

Nu ska vi iväg och handla ingredienser till köttbullar som vi ska göra till imorgon. Ca 70köttbullar. Usch blir mycket att rulla.

Tro det eller ej men en miniliten julkänsla har jag fått. Beror nog på alla julklappar som ligger kring granen hehe. Fast de flesta är ju till Theo, men det blir ju jag som får öppna dom=) Eller Eddie men han låter nog mig göra det haha.



Sen ikväll får jag se om jag kommer iväg och tränar. Får se hur vädert blir hehe.
Nä nu måste vi skynda oss=)


Hemma=)

2010-12-22 @ 19:31:14, Allmänt, , Kommentarer (1)

Nu är jag hemma och har handlat dom sista julklapparna=) Skönt hehe.
Det tog faktiskt inte så lång tid. Vi va i stan halv två. Först åt vi på Burger King sen gick vi och handlade. Tro det eller ej men det räckte med 1,5timmar=)

Där var faktiskt inte alls så många folk som jag trodde. Max tre före i kön. Jätteskönt. Kommer nos vara destu fler imorgon:P Om det inte blir snöstorm som dom lovat.
Vi var i alla fall på Entre och handlade=) Där finns de flesta affärer. Saknar bara stadium:P.




Theo somnade vid sju. Hela tanden har brutit igenom så nu somnar han lätt igen=)
Jag ska passa på att städa lite och slå in de sista julklapparna. Tänk att det är jul på fredag. Någon mer än jag som fortfarande inte fått julkänsla? Usch tråkigt är det i alla fall. Men jag får i alla fall öppna många julklappar. Theos med=) haha.




Färgat håret=)

2010-12-22 @ 12:10:53, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu har jag varit iväg och färgat håret=) Eller ja bara utväxten. Men känns ändå som att man färgar hela håret=)
Theo somnade inte förrän halv tio igårkväll:O Vet inte sist han somnade så sent. Han ville inte sova bara låg och lekte. Precis som han gjort hela dagen när han skulle sovit. Brukar ta max fem min för honom att somna men hela gårdagen tog det mer än en timme:( På kvällen nästan två. 
Men imorse fick vi förklaringen, det var en tredje tand=) Men tyvärr är han fortfarande svårtsövd så tror kanske en fyra kommer snart med.

Jaja jag ska väcka Theo halv ett. Då jag vi köra och hämta upp Hanna för att inhandla dom sista julklapparna:P Hmm undra om där kommer vara mycket folk;) Hehe

Förresten så blev det träning igårkväll=) Jippi behövde verkligen jag. Gick skitbra hehe. Men min syster stukade sin fot=( Stackarn. Slog upp sin gamla skada. Hoppas den läker fort.

Nä nu ska jag göra mig redo att åka=)

Här är min underbara familj på Theos dop=)

Love min familj=)


Träning eller inte

2010-12-21 @ 18:41:55, Allmänt, , Kommentarer (0)

Just nu ser det inte ut att bli någon fotbollsträning ikväll:( Ingen som svarar när jag ringer. Faktiskt känns det inte som att det gör något är faktiskt rätt trött. Ju mindre man tränar desstu tröttare blir man. Hmm undra varför.
Nä ska försöka ringa en gång till.


Vinna 10 Siimiis=)

2010-12-21 @ 18:15:40, Allmänt, , Kommentarer (1)

Jag är men i en tävling där man kan vinna tio Siimiis, för att locka fler besökare=).
Vill ni också vinn gå in på denna länken=)

http://whiex.blogg.se/2010/december/vinn-10-siimiis.html?_tmp=eaf5c6f6c691d5438480fd36f00cf845b313adc1


Tisdag=)

2010-12-21 @ 11:12:45, Allmänt, , Kommentarer (1)

Ja då var det tisdag och en ny morgon. Idag ska jag inte göra så mycet ta det lugnt. Har lite ont i halsen och är fortfarande trött hehe. Fast jag fått sovmorgon till halv tio. Eddie var uppe med Theo=) Fast han sov också länge till åtta, blivit en riktigt sjusovare hehe.

Inatt har jag haft grymt ont i nacken, vaknat varje gång jag rört mg=( Usch vill bara bli bättre och komma igång med brottningen igen. Får tyvärr vänta till efter julen och hoppas att det är bra då.

Ikväll ska jag försöka träna fotboll om pappa kan passa Theo. Hatar verkligen denna veckan att jag fått barnpassning så mycket. Men Eddie tog en veckas extra jour (arg). Så han har haft två veckor jour och nu denna veckan jobbar han kväll. Dessutom har han jouren nästa vecka med. ARGARGARG. Hatar jouren.

För att jag ska må bra måste jag träna minst fem pass i veckan och nu har det blivit ett pass. Usch. Det är detta jag och Eddie bråkar mest om. Inte för att vi bråkar mycket men om vi bråkar är det om detta.

Nä nu ska jag äta lite är vrålhungrig.


Sova=)

2010-12-20 @ 21:44:12, Allmänt, , Kommentarer (1)

Nä nu ska jag faktiskt gå och lägga mig är astrött.
Så blir ett mina inlägg.
Jag ska bara kolla klart på svenska Hollywoodfruar. Alltså fy fasiken vad Agnes-Nicole sjunger falskt och fullt.
Tror hon verkligen att den låten kommer bli en hit?? Och filmen, usch vad dålig. Att hon inte skäms:P

Sov gott allihopa=)


Ung och bortskämd=)

2010-12-20 @ 20:43:58, Allmänt, , Kommentarer (1)

Måndagkväll och jag sitter och kollar på ung och bortskämd.
Har följt det varje måndag klockan åtta. Första avsnitten var det nästan så att man skämdes i deras vägar och deras föräldrar som inte tycker att de skämmer bort dom. HERREGUD säger jg bara:P Men dagens avsnitt tycker jag faktiskt att de tagit sig i kragen och har blivit riktigt duktiga=)
De behövde nog verkligen detta hehe.

Idag har jag ju fått ansiktsbehandling=) Känns jättebra nu efteråt. Det mesta var skönt men en del mindre skönt hehe. Men känner mig verkligen mycket fräschare nu=)
Ikväll hr jag varit ute och gått med vivvi och hennes kompis chylan eller vad han nu kallas:P Gick även en lång promenad i morse med vivvi. Jätteskönt faktisk.

Nu ska jag snart gå och bada (när programet är slut). Sen får vi se om jag hinner blogga en gång till eller om jag går och lägger mig:P



En bild från min födelsedag när jag var gravid i vecka 30=)


Bättre uppdatering=)

2010-12-20 @ 12:13:55, Allmänt, , Kommentarer (3)

Ja nu är det ny vecka och jag ska försöka uppdatera lite bättre än jag gjort i helgen. Men igår var jag så fruktansvärt trött att jag inte orkade.

Nu på förmiddagen skulle jag egentligen träffat Lina men hon har inte hört av sig så det blev inget med det=( Tråkigt.
Nu ska snart Eddie börja jobba (jobbar kväll denna veckan) och min mamma kommer hit och passar Theo en stund för jag ska på ansiktsbehandling=) Så skönt det ska bli. Har aldrig varit på det men det behövs nu när det är så kallt ute och man känner sg allmänt ofräsch.
Ska även noppra mina ögonbryn och färga dom=)

På onsdag ska jag färga håret så denna vecka lever jag i lyx:P hehe. Kan behövas ibland.

Igår på kvällen var vi och träffade söta Albin en stund på kvällen. Skulle lämna hans present (en tomtedress) hehe. Theo har en likadan så nu kommer dom se likadana ut på juldagen=)

Theo ser så stor ut nu hehe han är ju en liten minimänniska:P

Han var också väldigt trött igår så han somnade vid kvart över sex på kvällen. Min pappa sa att han hade ätit dåligt hela dagen så visste att han förmodligen skulle vakna på natten för att äta. Och ja kvart i fyra vaknade han och fick mat. Sen somnade han om direkt och vaknade halv sju. Jag var så himla trött så gick in och gav honom nappen och hoppades att han somnade om, vilket han gjorde=) Han vaknade inte förrän 08.15 sen av att Eddies brandlarm tutade. Undra hur länge han hade sovit egentligen:P

Jaja jag HATAR att jag har så svårt för att somna. Var ju skittrött igår och gick och la mig lite över nio. Tror ni att jag somnade? Nä somnade typ ett. Förstår inte varför jag har så svårt för att somna. Så idag är jag lika trött som jag var igår:( Hatar att vara trött. Det svider i mina ögon hehe. 

Nä nu ska jag diska och plocka undan innan mamma kommer.

 


Trött:P

2010-12-19 @ 13:38:59, Allmänt, , Kommentarer (4)

Var nog längesen jag var så trött som jag var igår när jag jobbade, höll nästan på att somna på jobb. Jag deckade direkt när jag kom hem vid fem inatt. Sen var jag ju tvungen att gå upp halv ett för ska hämta Theo snart som sovit hos min pappa=)

Det hade gått skitbra han sov från halv sju till tio över åtta. Så länge sover han ju aldrig här, vilken lyx hehe.

Det var över 2500 personer igår på slagt så vi i garderoben hade ju en massa att göra. =) Men det blev lite segt på natten för de flesta gick hem vid ett så de sista två timmarna var det inte mycket att göra. Typiskt när man är som tröttast och hade behövt göra något hehe.

Nä nu ska vi kör och hämta Theo=)


Stress stress stress..

2010-12-18 @ 17:17:48, Allmänt, , Kommentarer (5)

.. ja det är bara mellan namnet på dagen. Kom hem halv fem och så skulle man hinna duscha och göra sig iordning och blogga en liten stund:P Sen om en kvart hämtar min syster mig så ska vi till slagthuset och jobba=)

Har kollat upp att det är Robyn som ska spela där=)




Fotbollen idag gick asdåligt så det behöver vi inte skriva någonting om. Tävlingsmänniska som man är blir man såååååå förbannad. Men ibland går det inte som man själva vill=(
Nä nu ska jag hinna platta håret. Ha en trevlig kväll=)


Tomtecupen=)

2010-12-18 @ 08:47:25, Allmänt, , Kommentarer (3)

Då bär det alldeles strax av mot Malmö och tomtecupen=)
Hoppas det går bra med nacken, att det inte gör för ont.
Hinner tyvärr inte skriva mycket mer. Har varit en väldigt stressig morgon. Va tvungen att packa en massa till Theo eftersom han ska sova hos hans morfar i natt eftersom jag ska jobba och Eddie har jouren. Tur att man har så snälla föräldrar som ställer upp. Fast det är egentligen dom som tjatar om att han ska sova där;) Har nog tjatat sen han var en vecka haha=)

En bild på morfar och Theo=)


Tidig kväll eller natt;)

2010-12-17 @ 22:03:16, Allmänt, , Kommentarer (6)

Ja nu ska jag faktiskt alldeles strax krypa ner under täcket i sängen. Är fruktansvärd trött idag och imorgon har jag en LÅNG dag framför mig så hinner tyvärr inte blogga så mycket. Men ska försöka=)

Först ska jag spela Tomtecupen i kombihallen i malmö. Det är en inomhus fotbollsturnering på konstgräs=) Jag fick panikköpa nya fotbollsskor idag eftersom mina gick sönder när vi spelade i växjö=( Tyvärr var mina skor för gamla så kunde inte få ersättning för dom(hela sulan hade nästan ramlat av, vilket inte är ok hur gamla dom än är enligt mig). Dom va dessutom bara två år och jag har ju varit borta minst ett i och med graviditeten. I alla fall fick jag halva priset på vilken sko jag ville som kompensation=)

Så valde ett par skitsnygg vita adidas=) Nu borde jag ju spela bra imorgon=)



Efter cupen hinner jag precis bara hem, duscha, byta om och göra mig iordning för sen ska jag och min syster(vi spelar även i samma lag) jobba på slagthuset i Malmö. Vilket är en nattklubb där vi står i garderoben och gör alla glada besökare ännu gladare;) Vi är rätt flummiga och självklart skitsnygga=) Tihi.
Vi börjar 18.30 och slutar 04.30. Vet faktiskt inte riktigt vad det är för evenemang eftersom vi ska börja så tidigt. Jaja det är första gången jag jobbar sen innan graviditeten då slagthuset stängde ner. Men nu är det öppet igen, fast tror det är andra klubbar som hyr in sig men jag har inte så stor koll på det=)

Det är faktiskt skitskoj att jobba i garderoben. Man träffar alltid en massa roligt folk + en massa man själv känner som är lite roligare än vad de brukar vara;) hehe.



Min syster och jag fular oss framför webcamen 2008;)

Nä nu ska jag faktiskt lägga mig kommer ju vara uppe ett dygn och det är jag verkligen inte van vid nu hehe. En sista bild är på mig och Theo idag när vi va ute i snön (Eddie som är fotograf:P).


Mc Donalds eller Burger King?

2010-12-17 @ 20:12:19, Allmänt, , Kommentarer (14)

Eftersom det inte är nytt år än så bjöd fredagskvällen på Mc Donalds=) Mums. Fast egentligen tycker jag mer om Burgerking. Men där jag bor finns bara Mc Donalds. 

Varför tycker jag då att Burger King är godare:P? Pommesen är mycket krispigare och godare. Och kötet är mycket godare.
Men jag tycker om hamburgarna på Mc Donalds med. Där är brödet mycket godare. Eftersom jag är glutenintolerant så brukar de flesta bröden vara väldigt torra, men just nu har Mc Donalds hittat ett riktigt gott bröd=) Inte lika gott på Burger King.

Vad tycker ni är godast?




Vad ska man göra nu ikväll? Finns inte så mycket på tv. Följde ju idol varje fredag innan=) Nä nu får jag vara lite social med Eddie. Kommer ett inlägg innan jag går och lägger mig=)


7 dagar till julafton=)

2010-12-17 @ 14:07:13, Allmänt, , Kommentarer (6)

Nu är det bara en vecka kvar tills det är julafton och var fasiken har min julkänsla gömt sig? Hoppas den snart tittar fram. Om inte annat så på julafton:)

Det är även bara två veckor till nyår =) Hmm vi har ännu inte bestämt vad vi ska göra då. Får ju snart ta och bestämma oss.

Brukar ni ha några nyårslöften? Jag har väl alltid samma men brukar vara väldigt dålig på att följa dum:( Usch på mig måste bli bättre på det ju.
Berättar bara mitt ena vilket är att bli nyttgare=) Jag är väl inte den bästa på att äta nyttigt. Slinker nog in någon godisbit nästan varje dag:( Emellanåt är jag duktig och bara äter på lördagar men ibland fungerar det inte alls. Just nu är det rätt så bra eftersom man vill ju inte gå ut i denna kylan bara för att handla lite godis:P Särskilt inte när det tar ca 30min till närmaste affär. Hehe.



Gratis är väl aldrig fel?;)

2010-12-17 @ 13:32:34, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jag har gått med i www.gratisbio.se. Vilket är en superbra sida.

Man samlar poäng genom att göra olika saker som att vara med i undersökningar, delta i tävlingar, värva vänner, spela spel och en massa annat. När du sen kommit upp i ett visst antal poäng kan du byta in dessa mot olika saker som t.ex biocheck, presentkort på hur många olika affärer som helst, tidningsprenumationer och massa annat.

Just nu är jag med i en tävling på 1000kr att handla för på nelly. Där vinner en person i månaden=)

Det är hur enkelt som helst och helt gratis=) Bara jag gick med fick jag 500 poäng=) Så gå nu med du också genom länken nedan=)


http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=409586


Jag är med i en tävling=)

2010-12-17 @ 10:02:26, Allmänt, , Kommentarer (2)

Jag är med i en tävling hos http://higgvana.blogg.se/2010/december/tavling-usb-minne-bling-bling.html.

Vill ha det usb minnet. Skitsnyggt;)


Fredag=)

2010-12-17 @ 08:36:51, Allmänt, , Kommentarer (1)

Då var det fredag igen. Även fast jag inte har så bra koll på dagarna eftersom jag alltid är hemma:) Men nu är ju Eddie hemma med oss:) När han har jobbat natt så jobbar dom inte fredag-lördag natten tan bara fyra nätter. Skönt:)
Nu när Eddie ligger och sover busar jag och Theo som vanligt (Förstår inte hur man kan sova så som Theo busar hehe). Ska kanske till Caroline och hälsa på Albin som kommit hem och Moa förstås=) Moa är Albins storasyster som blir två år i januari.

Min jädra nacke har fortfarande inte blivit bra=( På kvällen känns den hyffsat men varje morgon jag vaknar kan jag knappt röra på den. Vet inte riktigt vad jag har gjort med den. Usch bara det inte är min gammla skada som tog ett år att läka:(

Nä nu börjar Theo bli gnällig. Ska ge han lite gröt:) Här kommer två mysiga bilder på mig och Theo=)




Iphone 4

2010-12-16 @ 20:49:41, Allmänt, , Kommentarer (2)

Jag har två nya saker på min önskelista:P

Det är en iphone och ett löpband: )

Löparband hade varit riktigt perfekt så slipper jag be om barnpassning när Eddie har jouren eller jobbar kväll.

Även dessa är ju dyra saker.

Till Iphone 4 finns det ju så många snygg skal. Vill egentligen ha dom mer än telefonen hehehe:P


Svartablomman Skal till iPhone 4

Dett är ju skitsnyggt=)


Myspys=)

2010-12-16 @ 19:12:57, Allmänt, , Kommentarer (4)

Sitter just nu med Theo i knät och bara myser. Man får njuta extra mycket nu eftersom det inte är ofta han sitter stilla:P Snart ska han få sin välling och sen blir det sängen:)
Då blir det lite egentid för mig och Eddie=)

Ikväll står det byggfällan och lyxfällan på schemat hehe. Tycker det är sjukt att folk luras så och skiter fullständigt i andra människor. Så länge det får pengar liksom. Det är ju farliga saker som mögel i husen. fel på ledningar mm. Tycker det ska vara fängelse för de personerna.
Lyxfällan vet jag inte varför jag tycker det är roligt att se på:P hehe

Idag har jag haft 1000 läsar:) Skitskoj hehe
Men nu ska Theo ha välling=)



Theo en vecka gammal. Älskade att sova på denna kudde:)


231?

2010-12-16 @ 15:25:21, Allmänt, , Kommentarer (5)

Så många dagar är Theo idag:P Snart ett helt år:P

Ja tyvärr kommer det inte bli någon fotbollsträning ikväll då denna är inställd:( synd men ganska skönt eftersom att det nästan är snöstorm. Dom har i alla fall varnat för att det ska bli det sen.

Visst är det mysigt med snö men inte när det blåser såhär. Usch. Inte heller när man blir helt dygnsur på bara några meter. Vår tvättstuga ligger liksom 50 meter bort och för de måste man palta på sig hur mycket kläder som helst för att komma dit. Usch. Och sen blir man skitsvettig när man håller på med tvätten för man orkar ju inte ta av sig alla kläderna då;) haha.

Jag har ju tyvärr inte träffat varken Sofia eller Hanna idag heller. Sofia skulle städa;P Så vi bestämde att alla skulle träffas nu men ingen vill ut och gå i detta vädert. Vi hade varit tvugna att vara här eftersom jag tvättar:P Och för dom i detta vädert hade det tagit 40min=( Men istället har vi varit och hälsat på Jimmy(Eddies kusin) och Veronicas lilla bebis som föddes den 4 December=) Deras femte i skaran förresten hehe. Så där är det full rulle hemma=)

Nä nu ska jag in i badet och bli lite varm när båda mina pågar sover:P hehe



Nathalie jag Sofie Joanna=)


Godmorgon=)

2010-12-16 @ 08:42:06, Allmänt, , Kommentarer (4)

Blev tyvärr inte fler inlägg igår jag var så fruktansvärt trött att jag gick och la mig klockan nio haha.
Inatt har Theo inte sovit så bra. Vaknat en gång i timmen och skrikit. När jag kom in på hans rum var det bara att ända honom på magen så sov han vidare. Skönt. Theo sover ju bara på magen hamnar han på rygg vaknar han. Men jag tror dock att nattens uppvak beror på en tredje tand. Han är rätt svullen på tandköttet vid den ena tanden där uppe.

Ja vad gjorde vi på kvällen. Först åkte vi till ica för att handla lite=) Sen blev kvällens träning även den bodystep. Har varit ett nytt program denna veckan som jag inte tyckte var lika roligt som det förra eller lika jobbigt. Men ibland på nya program kan man ju inte ta i lika mycket eftersom man inte vet vad som ska hända. Ikväll ska jag dock träna fotboll. Min lillebror kommer hit och passar Theo tillsammans med Eddie. Tyvärr måste han komma för om Eddie får larm måste ju någon va hemma med Theo=)

Har även idag ett fullproppat schema. Nu på morgonen ska jag träffa Sofia och på eftermiddagen Hanna. Sen träning på kvällen.

Theo sitter här bredvid mig i soffan så fint och leker=) Nä nu ska jag gå och slå in lite julklappar. Tänk att det snart är julafton.





Bilderna är från igår=)


Bebismys=)

2010-12-15 @ 14:47:25, Allmänt, , Kommentarer (2)

Ja planerna blev dock lite ändrade idag. Istället för att träffa Johanna och Maria åkte jag in till Lund för att träffa Caroline och lille Albin som föddes igår=) Ja då förstår ni kanske att det va denna hemlis jag inte fick berätta igår;)



Vilken sötis=)
Kan inte förstå att Theo har varit så liten och för bara sju månader sen hehe. Han såg ut som en jätte bredvid Albin:)

När de är så här små kallas de ju bebis eller spädbarn. Även Theo är ju en bebis men det tycker jag känns så konstigt att säga. Han är ju en liten person för mig, ingen bebis längre. Bebis kallar man ju alla under ett år tror jag det är. Bebis för mig är när de bara äter och sover. Inte när de är med och busar så som Theo gör nu:P Hehe
Får bli ett litet inlägg snart kommer Michaela och hälsar på=) Sen ska vi iväg igen och vid sju ska jag träna=) Full rulle idag hehe.



Theo, Caroline och Albin.

Hur kan man se så fräsch ut när det inte ens var ett dygn sen förlossningen?=) Vackra Caroline=)


01.30=(

2010-12-15 @ 07:55:56, Allmänt, , Kommentarer (2)

Det var tiden då jag somnade inatt. Jag har väldigt svårt att somna och ibland kan jag ligga vaken flera timmar:( Som inatt. Jag vet inte varför jag har så svårt för att somna. Jag kan vara dödstrött när ja sitter och tittar på tv men när jag väl ligger i sängen somnar jag inte:( Jag ligger och tänker på tusen saker.
Sen ju längre tid jag varit vaken destu mer vill man ju somna. Så ligger man där bara jag somnar nu så att jag får sova fem timmar innan Theo vaknar.

Men men nu är det morgon och jag och Theo ska snart ta vagnen och promenera till byn där vi ska träffa Johanna och Maria med bebisar=) Alla är födde inom tre veckor eller något.

Nä nu ska Theo äta innan vi ska iväg=) Han springer omkring i gåstolen nu och ska välta julgranen haha.


Tatuering=)

2010-12-14 @ 22:05:28, Allmänt, , Kommentarer (6)

Vad tycker jag om tatueringar?
Jag har själva två stycken och skulle jättegärna ha fler.
Just nu hade jag velat tatuera in något med Theo och hand födelsedatum men vet inte riktigt var jag ska köra det. Kanske vid handleden? Vet inte heller vilken text, hur stor eller vad där ska stå. Man vill ju inte göra en tatuering man kommer ångra sedan. Mina andra två tatueringar betyder väldigt mycket för mig.

Den ena handlar om mig och mina syskon och den andra om Eddie mitt livs kärlek=) Därför måste ju Theo också få en hehe.



Min första tatuering där varje stjärna står för mig och min två syskon=)

Nä nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Theo somnade tidigt ikväll redan kvart i sju. Så han kommer nog vakna tidigt imorgon hehe.
Blev tyvärr inte att vi tittade på Theos nästkusin innan något annat kom tyvärr ivägen=( Men det kommer fler dagar.
Imorgon har jag dock hela dagen planerad men hoppas jag hinner uppdatera bloggen ändå.
Ska försöka ändra designen på bloggen också så att den blir lite finare men tekniska jag förstår inte hur man gör hahaha.

Sov nu gott det ska jag i alla fall=)


Anna Anka

2010-12-14 @ 20:14:54, Allmänt, , Kommentarer (6)

Ja ikväll skulle jag ju egentligen ha tränat fotboll men det gick tyvärr inte. DEt beror faktiskt på en liten hemlis som jag komemr lägga upp så fort jag får;) haha
Men Eddie kunde först inte byta bort jouren=( Så kunde jag ju inte ta bilen. Eddie jobbbar som brandman för er som undrar vad han är i jour med:P Sen tänkte vi be hans mamma att komma men nu gick inte det heller.
Så det blev en tripp ner till Rehab för lite Body pump.

Inte en av mina favorit träningar. Vet inte varför men tycker inte om att få sån mjölksyra utan att svettas så mycket haha. Jag har fått för mig att svett har att göra med hur mycket träningen hjälper, vilket ju naturligtvis inte alls stämmer. Styrka är ju väldigt bra för kroppen. Men har aldrig tyckt om det. Fast mycket roligare att träna styrka till musik och samtidigt som andra än att gå ner och köra ett pass själva. Hade jag gjort det hade jag nog bara maskat. 
Jag är en sån som jämför mig med andra och tävlar om vems som gör bäst osv. I min hjärna då haha. Jag tycker det är en bra egenskap. Jag gör det liksom inte bara när jag tränar utan när jag jobbar och andra saker med. Fast i jobb blir det ju väldigt stressigt men tiden går fort i alla fall=) Jag kan tänka att jag ska göra det här snabbare än henne. Eller så tar jag tiden när jag gör något och nästa gång ska det gå snabbare. Någon som känner igen sig?
 
Jaja träningen kändes sådär. Kände mig stark i benen och ryggen men armarna är det som alltid varit min svaghet haha. Tycker inte heller det är roligt att träna eftersom jag är så pass svag i dom:P

Nä nu ska jag fortsätta titta på i form med Anna Anka. Tycker det programmet är skitbra=)
Bilden är från 2004 (jag i rött)


Bad och lek=)

2010-12-14 @ 14:50:12, Allmänt, , Kommentarer (3)

Det har varit en väldigt lugn förmiddag. Vi har inte gjort mycket alls. Bara lekt och bdat. Theo älskar att bada lika mycket som jag gör=) Fast han sitter inte stilla utan plaskar och har sig så hela golvet blir dyngsurt=)

Nu sover Theo och jag passar på att komma med ett nytt inlägg=) När Theo vaknar ska vi hälsa på nästkusinen som föddes 4 December. Ska bli roligt att jämföra storleken på dom. För oss är ju Theo fortfarande en liten skit hehe. Snart kommer ju hans kusin med som var beräknad den 10 December men som inte vill ut i kylan:P hehe. Det är också en kille så dom kommer nog få kul tillsammans=)
Theo fick ju även en kusin 9 Juni sex veckor efter han själv föddes så detta året blir det en massa bebisar=) Men det är bara skoj för dom sen när de kan leka.
Själv har jag ingen kusin i min ålder. Är fem år äldre än min äldsta kusin. Men men jag har fått vara lekmamma istället hehe.

Tänk att det va hela 7 ½ månad sen min lilla prins föddes. Usch vill att tiden ska stanna av ett tag nu.


Följ mig=)

2010-12-14 @ 10:44:49, Allmänt, , Kommentarer (6)

Om ni vill följa min blogg och veta när jag uppdaterar den så klicka på länken FÖLJ BLOGGEN MED BLOGGLOVIN som finns under länkar på höger sida=)


Julklappar=)

2010-12-14 @ 08:51:35, Allmänt, , Kommentarer (1)

Godmorgon på er alla. Jag har faktiskt fått åtta timmars sömn inatt fastän att jag gick och la mig ganska sent, 23.00=) Theo somnade 19.30 och sov till 07.00 perfekta tider hoppas det håller i sig=)

Tycker inte ni att det är sjukt svårt att komma på vad man önskar sig i julklapp? Det tycker jag alla saker jag vill ha kostar ju en förmögenhet:P Hehe. Jag tycker även de är svårt att komma på vad jag ska köpa till andra. Jag har ju så himla dålig fantasi.
Eftersom det är så svårt att komma på vad man önskar sig så blir det nästan alltid att man säger pengar vilken ju är fruktansvärt tråkigt att få. Men då kan man ju i alla fall spara dom och så småningom köpa det man vill ha=)

I år så önskar jag mig:

* En diskmaskin haha det är så förbaskat tråkigt att diska för hand. Känns som att det är det enda man gör.

* En mini laptop. Så att det är lätt att ha i bussen nu när jag snart börjar plugga igen=( Åker buss 90min om dagen då.

* De underbara skorna jag visade i ett tidigare inlägg=)

Ja sen kommer jag inte på så mycket mer just nu. Finns säkert massor av fler saker.




Förresten tycker inte ni det är svårt att veta om man ska skriva enda med e eller ä? Har lika svårt varje gång så jag chansar=)
Jag har faktiskt inget planerat idag heller. Har inte mycket på hela veckan. Bara lite sånt som hänger löst=) Skönt faktiskt. Då kanske jag äntligen kan ta mig tid och sätta in alla bilder jag framkallat i albumen.
Nä nu ska jag busa med Theo lite hörs senare=)



Massage=)

2010-12-13 @ 22:06:18, Allmänt, , Kommentarer (4)

Just nu är det paus mellan Manchester United och Arsenal där Manchester leder med 1-0=) Eddie och nästan hela hans familj är ju trogna Manchester fans så det är ju bara att gilla läget och titta på dom matcherna;) Även fast jag inte har något emot det, är ju grymt bra fotboll=)

Under första halvlek va min "stora" älskling, Eddie då, snäll och masserade min nacke och lite av ryggen=) Skönt som bara den. Skulle kunna få massage varje dag=)

Jag själv är ju utbildad massör men måste ju erkänna att jag inte är så generös med massager till Eddie. Han masserar mig mycket mer;) Hmm undra varför. Men jag är lite av en lyxlirare där som nog blir lite bortskämd av Eddie haha.
Jag älskar när någon pillar mig i håret, masserar mig eller kliar mig på ryggen. Eddie är nog lite trött på det där hehe.

Nu när jag varit och tränat är jag helt plötsligt helt pigg. I alla fall i kroppen. Det är väl den enda nackdelen att det tar sån tid för kroppen att varva ner. Idag var det ändå lugnt eftersom träningen slutade sju. Men ibland har fotbollsträningarna hållt på till tio på kvällen och då ska man hem varva ner duscha äta mm. Klockan hinner ju bli över tolv innan man ligger i sängen.

Nä nu är snart pausen över sen ska jag lägga mig direkt så att jag får lite mer sömn inatt än vad jag fick igår. Tycker det är jätteroligt att ni kommenterar så fortsätt med det=) Om ni har några frågor är det bara att fråga på.
Bjuder på en bild från julafton 2008=)



Min lillasyster Sandra, Lillebror Daniel, Eddie och jag närmast=)
Sov gott och dröm sött=)


Mat;)

2010-12-13 @ 20:01:39, Allmänt, , Kommentarer (6)

Tänk så mycket tid av ens liv som går åt till att äta. Så tråkigt egentligen, även fast jag är en sådan person som längtar efter nästa måltid även fast jag ätit för två minuter sen;)

Varje gång Theo äter tar det ca 30 min (15min för frukt). Hans matschema ser ut ungefär så här.
08.00 Gröt
10.00 Frukt
12.00 Mat
14.00 Frukt
16.00 Mat
18.30 Välling

Han sover ca 14-15 timmar/ dygn och äter ca 2,5 timmar. Haha då har han bara ca 7 timmar kvar av dygnet. Nu sover ju inte vi så mycket men ändå.

Ja nu va det egentligen inte det jag skulle skriva om haha utan det var att barnmat på burk är så fruktansvärt äckligt. Det luktar vidrigt och smakar inte mycket bättre=( Mår illa varje gång jag ska mata Theo och så får man inte visa det för det är ju viktigt att dom ska tycka om det.
Men jag har hört hur många som helst som tycker att barnmat är skitgott! Hmm hur kan man göra det?

Nä nu ska jag faktiskt äta av spagettin och köttfärssåsen som vi gjorde innan. Kommer förmodligen ett inlägg till innan jag ska lägga mig=)



En skitgod gryta som jag beställde när jag va i Turkiet sommaren 2007=)
Vill ha sommar=) Eller till ett varmare land


Julpyntat=)

2010-12-13 @ 15:10:25, Allmänt, , Kommentarer (9)

Ja då har äntligen alla julsakerna kommit på plats. Måste verkligen inhandla lite nytt till nästa år. Det var verkligen inte mycket vi hade=( Menmen en gran blev det och lite saker i fönsterna=)

Jag är grymt trött idag alltså. Säkerligen för att jag inte har tränat sen förra söndagen. Min kropp mår som bäst när jag tränar fyra fem gånger i veckan. Förra veckan blev det inget eftersom jag sträckte min nacke på brottningsträningen på söndagen=( Har fortfarande lite ont i den så denna veckan blir det bara fotboll och träning på Rehab=) Så idag är det bodystep som står på schemat. Brukar försöka träna det en gång i veckan för det är så fruktansvärt roligt. Synd bara att det inte är lite jobbigare då hade det blivit fler sådana pass.
När jag tränar vill jag känna att min kropp är helt slut annars tycker jag att träningen har misslyckats hehe. Därför ÄLSKAR jag brottningsträningar. Det finns ingen träning som man blir så trött av som brottning och som tränar hela kroppen, i alla fall inte som jag provat.
Fotboll är ju också min stora passion men man blir aldrig lika trött på fotbollsträningar.
 


Nu ska vi snart börja laga mat. Spagetti med köttfärssås. visst är spagetti svårt att stava till haha:P
Jag har så många saker och ideer jag vill skriva i min blogg men det får komma lite varje dag hehe. Har ju fått många fler som läser än jag trodde jag skulle få=) Tack så mycket hoppas ni fortsätter med det.

Klockan fem kommer pappa som ska passa Theo (Eddie ska iväg på övning med brandkåren) och sex börjar min träning. Jippi.
Här kommer lite bilder från vår julpyntade lägenhet=)



Hallen=)



Köket=) Ignorera våra smutsiga fönster men inte lönt att gå ut och putsa nu;)



Och vår fina lilla julgran som står i vardagsrummet=) Några julklappar är vi redan klara med=)
Jag kan tyvärr inte säga att jag fått mycket mer julkänsla av detta. Visst det var grymt roligt att plocka upp det men vet inte var känslan tagit vägen=( Jag som alltid brukar va så nällad haha. Och knappt kan sova flera nätter innan för att jag vill veta vad jag ska få i julklapp. Ni kanske tror att detta var flera år sedan men nä såhär va det för mig förra året med=) haha.
Nä nu vaknar snart Theo, måste hinna laga mat innan. Ses senare=)


Ny vecka, nya utmaningar?

2010-12-13 @ 08:53:59, Allmänt, , Kommentarer (1)

Ja ny vecka är det ju och kan den starta på ett bättre sätt än med Lucia? Tyvärr ska jag inte titta på något speciellt luciatåg blir kanske något på tv. Det som är så mysigt=) Där saknar man skolan när man va liten och det kom in luciatåg i klassrummet och man fick lussekatt och pepparkakor=) hehe.

Blir det några nya utmaningar? Hmm det vet jag inte vi har i alla fall knappt något planerat över huvud taget så är öppen för förslag;) hehe. Idag ska vi i alla fall julpynta det sista och just nu håller jag på att vika den sista tvätten. Då fick Theo för sig att han ville ut och promenad med tvätten haha. Ser lite roligt ut=) Var tvungen att ta bild på det ju;)





Han är för rolig min lilla buse.
Har ni något roligt planerat i veckan?



Sängen kallar=)

2010-12-12 @ 22:46:26, Shopping, , Kommentarer (6)

Nu ropar sängen på mig så orkar faktiskt inte se klart filmen. Tyvärr har jag inte heller hängt med så bra. Pratade ju med Joanna på facebook chatten=) Hon har ju flyttat till Danmark och träffar henne helt för sällan nu=( Tråk tråk.







Gud jag är helt förälskad i dessa skorna. Vill ha, synd dom är så himla dyra:P

PS: Nu får Moas lillebror se till att komma ut så att jag kan mysa med honom lite=)


Mys med beck och godis!

2010-12-12 @ 21:32:08, Familj, , Kommentarer (0)

Nu närmar det sig söndagsmys. Vilket betyder Beck på tv och godis i munnen. Ikväll får jag dock sitta här ensam och då brukar jag aldrig orka titta klart på filmen hehe. Eddie ska jobba natt=(
Måste dock erkänna att vi inte hunnit ta fram alla julsakerna än så bilder på det kommer inte förrän imorgon.

Glömde berätta varför Theo sov så dåligt igår natt. Det var för att hans andra tand hade kommit=) Om det nu är så bra. Eftersom han tycker om att ha allt i munnen (min hand, arm, ansiktet mm) så kommer det numera göra ont haha. Han börjar bli stor min lilla son.
Snart dags för nästa ;) Nä skoja bara det får vänta nån dag till eller så:P

Theo var ju och hälsade på farmor och farfar och dom hade redan julpyntat så där var mycket att titta på=) Fick någon bild när han ligger vid granen. Han rör ju på sig hela tiden nu så det är inte så lätt att hinna fota.
Han fick ha sin tomteluva på mig. Matchar inte så bra med kläderna haha.



På väg till farmor och farfar=)






Det tar sån tid på vår dator att ladda upp bilder. Jag började skriva detta inlägg kvart i nio men fick fortsätta nu i reklamen hehe.
Jaja jag vet att det är handboll på tv Sverige - Norge. Jag brukar tycka om att titta på all slags sport men handboll är jag inte så jätteförtjusti. Om jag inte sitter med flera andra och kan skrika och heja hehehe=)
Ni får ha en trevlig kväll så hoppas jag att vi ses imorgon igen=)
Då kommer massa spännande inlägg haha-


Söndag=)

2010-12-12 @ 17:07:36, Allmänt, , Kommentarer (2)

Ja nu har klockan blivit fem och vi har fortfarande inte fått fram julsakerna. Fy och skäms på mig hehe. Men jag har en väldigt bra förklaring=) Theo sov hela två och en halv timme mellan halv två och fyra så vi tänkte passa på att ta en riktigt storstädning i varenda liten vrå=) Eddie håller på med det sista nu som är att svabba golven. Vi håller även på med tvätten så det har ju inte varit någon speciell händelserik dag.
Men innan vi ska sätta upp julsakerna tänkte vi åka hem en snabbvisit till Eddies föräldrar. Det va länge sen dom träffade Theo. Det är ju mest han dom vill träffa;)

Blir att mina föräldrar träffar Theo mer eftersom det är jag som är mammaledg just nu. Fast det är inte heller så ofta dom träffas eftersom jag ofta har en massa annat att göra=) Det lär bli ändring på det när eddie går hemma. Jag har ju en massa kompisar att träffa som de i föräldrargruppen som inte Eddie känner haha. Tror han kommer bli rätt rastlös, fast jag vet inte han är inte den som brukar vilja hitta på en massa. Han är hellre hemma och myser så det kanske passar honom perfekt=)

Här är en bild när Theo sover över hos mamma och ska äta frukost=)




Ja nu ska jag ner och hämta tvätten sen kör vi direkt till Eddies föräldrar. Bilder från idag kommer ikväll=)


Sen morgon=)

2010-12-12 @ 10:34:44, Allmänt, , Kommentarer (6)

Efter gårdagens bravader på natten va det en välförtjänt sovmorgon man fick idag. Theo somnade lite senare på kvällen, inte förrän åtta. Han brukar somna mellan halv sju och sju men men. Inatt sov han bra. Vaknade till vid halv fem men somnade om efter en kvart. Sen vaknade han sju och då gick eddie upp och gav honom mat. Sen somnade han om och vaknade inte förrän halv tio tihi. Så man själv har fått sovit elva timmar, vet inte sist jag sov så länge mer än två år sen tihi. Så nu orkar man nog med en vecka till=)

På dagens schema står det storstädning och julpyntning med gran och allt. En liten plastgran som är lika stor som mig=) Jag har än så länge inte fått någon julkänsla så hoppas på att julsakerna ändrar på det=) Annars blir den nog större nästa år när Theo förstår mer. Är lite nervös för granen eftersom Theo ska dra och slita i precis allt haha. Undrar hur länge den kommer att stå upp. Någon som vågar gissa?



Detta är vår fina julgran i vår förra lägenhet. Tänk att vi har bott i denna lägenheten i snart 1,5 år. Tiden verkligen springer fram. Detta var väl nästan all vårt julpynt förutom lite saker i fönsterna. Nästa bild kommer från Eddies farmors hus som ser likadant ut i varje rum.





Lite skillnad kanske? Haha.
Nä nu ska jag gå och ge Theo lite gröt. Hörs senare=)


Julbak=)

2010-12-11 @ 22:00:22, Allmänt, , Kommentarer (9)

Ja då är man hemma igen. Min lilla älskling ligger och sover och jag har precis tagit ett välbehövt bad=) Jag ÄLSKAR att bada det är den bästa avkopplingen. Gärna med en bok men ibland är det skönt att bara ligga och tänka.

Vi var hemma hos pappa från lite över tolv till sju blev en lång dag. Först fick jag omelett eftersom jag kom på att jag inte ätit sen sju imorse och va vrålhungrig tihi. Sen blev det marsipanbak medan Theo sov i två timmar. Skönt. Tyvärr fick jag ju inte min sovstund imorse eftersom Theo vaknade efter redan 30 min precis när jag somnat. Vilket gjorde att jag var ännu tröttare än jag va tidigare. Ja jag hade ju väldigt roligt under marsipanbaket i alla fall hehe.
Efteråt kom farmor och farfar och det blev hemmagjord pizza sen fika på mjuk pepparkaka och tårta. Usch jag har verkligen ätit hela eftermiddagen hehe.

Det är så roligt att göra marsipangodis för pappa och Daniel är verkligen sämst av alla hahaha. Eddie är den enda som kan göra marsipangodis. Sen är jag ganska bra haha och Sandra är lite sämre haha. Jag gjorde en SKITFIN groda som pappa Sandra och Daniel skulle härma. Det slutade med att pappa gjorde en alien, Daniel en bil och Sandra en missbildad groda med ränder haha. Det går inte beskriva hur roligt det var.

Hade med gåstolen till Theo, vilken han verkligen älskar. Han blir helt uppspelt när han springer omkring.
Jaja här kommer några bilder från dagen. Ni kan jämföra Daniels tallrik med marsipan och Eddies=)
Theo hade på sig sin fina tomtedress. Får ju passa på att använda den=)
Nu ska jag mysa framför tvn innan sängen kallar.







Kan ni gissa vems som har gjort vad?=)


Godmorgon=)

2010-12-11 @ 10:14:56, Allmänt, , Kommentarer (2)

Idag är det lördag och idag står det julbak på schemat hemma hos min pappa med mina syskon=)
Vet inte riktigt vad vi ska göra mer än marsipangodis och kanske pepparkakor=) Mums.
Idag är jag riktigt trött. Theo har varit riktigt störig inatt. Precis när man tror att han sover hela nätterna kommer en natt där han är fruktansvärt jobbig. Han vaknade kvart över tre och jag försökte få honom att somna om men fyra gav jag upp och gav honom lite mat. Tror ni han somnade efter det? NÄ så eddie fick lösa av mig halv fem puhhh då var jag riktigt irriterad. Men tror han hade ont i magen för han blundade men lyfte hela tiden på magen. Jaja sen somnade han men vaknade ändå halv åtta.

Nu tänkte jag passa på att sova samtidigt som honom för det svider i mina ögon hehe. Jag får väl skylla mig själv lite också eftersom jag gick och la mig så sent igårkväll 23.30 hahaha men brukar lägga mig senast tio=)

Kom att tänka på när jag fyllde 22 bjöd Eddie mig på mat på jenses böfhus i Malmö (var ju höggravid då). Då stod vi vid busshållplatsen klockan halv elva elva och skulle åka hem men båda höll på att somna. För nått år sen (1 kanske:P) var det ju då man brukade åka in till malmö tihi. Börjar man bli gammal då eller?





Jag och min älskling när vi precis träffats.
Nä nu ska jag också lägga mig och sova Theo ligger så fint i pappas säng och jag vill in och mysa med honom=)
Man kan inte sluta titta på honom när han sover min lilla prins. Visst är han söt?=)



Fredagsmys=)

2010-12-10 @ 21:02:03, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja vad har jag gjort idag?
Det har varit en händelserik dag med massa lek och bus=)
Först fick jag en sovmorgon av min lilla prins eller bamse som jag och eddie kallar honom:P Tio över åtta skrek det till inne i hans rum och jag fick gå upp. Då såg jag att Caroline hade skickat och frågade om vi ville med in till jägersro så 09.54 satt vi på bussen=)
Vi kollade i lite affärer men tro det eller ej jag handlade faktiskt ingenting=) Brukar alltid handla en massa saker till Theo.
Eller där ljög jag för jag handlade faktiskt en liten badbok som han kan leka med och "läsa" när han badar. Eller i alla fall tugga på haha.
När vi skulle åka hem klockan ett va bussen full så fick vänta en halvtimme till (eftersom vi hade två vagnar med).
Theo va lite trött och gnällig så när vi kom hem fick han lite mat sen sängen. Men hmmm då hade han tydligen blivit pigg igen. När jag går in och tittar om han somnat får jag en rolig syn=)




När han väl somnat fick jag för mig att jag skulle börja blogga=)
Theo vaknade fyra och efter det har det varit en massa lek och bus. Vilken energi han har fått, snart är nog hans söta lår lite mindre=)
Jag jagade han i gåstolen och han blev helt tosig hehe. Har aldrig hört honom skratta så mycket tidigare.
Han deckade sedan i sängen tio i sju, helt utslagen.



Nu sitter jag och eddie och myser framför tvn där idolfinalen går=) Och jag bloggar i pauserna tihi.
Jag har alltid sagt till alla som frågat varför inte jag bloggar att jag inte kommer på något att skriva om men nu vet jag att jag hade kunnat skriva uppsattser tihi. Jaja nog för ikväll. Det kommer mer imorgon=)

Ha en mysig kväll och heja på Jay=)


Välkommen till min nya blogg!

2010-12-10 @ 15:10:47, Allmänt, , Kommentarer (6)

Så nu har äntligen jag också följt "modet" och skaffat mig en blogg:P
Eftersom många frågat om inte jag kan börja blogga tänkte jag att det just nu var en bra ide.
Ofta känner jag mig väldigt rastlös som mammaledig (även fast jag har fullt upp nästan varje dag) och istället för att bara sitta framför tvn kan jag ju skriva lite om vad jag gör och känner=)
Så nu hoppas jag att det är många som kommer läsa denna blogg och jag hoppas jag hinner uppdatera den några gånger om dagen eller i alla fall en gång varje dag=)


Här är min underbara familj på Theos dop=)

Min fina familj=)