Navigation


RSS: inlägg



Bilder=)

2011-04-29 @ 21:46:26, Allmänt, , Kommentarer (0)



Sitter på balkongen och leker, tycker även platterna är roliga att leka med:P



"provar" mina brillor:P



Ute på promenad





=)


Pollen pollen och pollen

2011-04-29 @ 20:13:04, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jag hatar pollen. Har aldrig tidigare känt så stor allergi som jag gör för björkpollen nu. När jag vaknade i morse var mina ögon helt svullna kunde knappt öppna ögonen. Jag blir andfådd bara av att gå upp för trappan och jag nyser som jag vet inte vad. Sen är jag dessutom konstant täppt i näsan som även rinner hela tiden vilket gör att jag fått sår i näsan=( Stackars mig:P Haha.

Måste väl finnas några mediciner mot pollen men tydligen finns det inga bra utan då får man vaccineras. Jag har ju provat det för kanske 8 år sen och då fick jag ett astmaanfall så fick avsluta behandlingen. Men tänkte faktiskt ringa och säga att jag vill testa en gång till. Men tyvärr måste jag ju stå ut denna sommaren för vaccinet går ut på att de sprutar in en viss mängd av det jag vaccinerar mig mot t.ex björk. Sen ökar dom den mängden succesivt tills jag kommit upp i en viss dos och då ska jag va bra i några år. I alla fall bättre. Därför kan jag ju inte börja nu eftersom jag redan har i mig en stor mängd i kroppen=(

Eftersom jag är så allergisk blir jag fruktansvärt trött så idag har jag sovit samtidigt som bägge Theos sovpass, alltså en timme på förmiddagen och en på eftermiddagen. Och jag har deckt direkt. Ni som känner mig vet ju att jag har haft en del sömnproblem efter det att jag fick Theo så någonting är ju fel i min kropp när jag kan sova 12-13 timmar per dygn och innan levde jag på mellan 3-6timmar.

Jaja nog om det. Igår var jag i skolan kom hem vid fyra och lekte lite med Theo. På kvällen tänkte jag testa och se om det gick att träna men mina tränare sa till mig att jag inte fick:O Haha så så bra gick det med det. Idag vaknade Theo sex och vi gick upp, åt mat och lekte. Vi har ju lagt nån plastmatta på balkongen och det ända Theo gör är att krypa till ytterdörren och gnäller för han vill ut och leka:P Imorse var det ju rätt kallt så då blev det höstkläder och jacka på och jag satt och frös haha. Men jag klagar inte han lekte hur fint som helst. Gick mellan våra stolar:P Sen sov både två vid lite över nio till halv elva. Sen körde vi till toy's ur för att handla ettårs present till Theo=) Nu har vi handlat i tre omgångar för samanlagt lite för mycket än vad vi tänkt oss:P Haha menmen. Sen körde vi till Bauhause för vi saknade 1 kvadratmeter plastmatta. När vi kom hem åt Theo sen sov vi igen:P
När han vaknade var han på strålande humör och han lekte hur fint som helst på balkongen och jag satt och läste, en bok till skolan. Sen badade vi i mer än en timme och han blev jättearg när vi tog upp honom men klockan var nästan halv åtta:P Nu sover han gott och jag äter godis:P

Vilket långt inlägg det blev hehe. Här kommer några bilder från dagen=)

Får lägga in bilderna senare idag batteriet dog=(


Redan onsdag:P

2011-04-27 @ 09:55:50, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jag tyckteprecis att det var måndag och nu är det onsdag. Kan inte sluta tänkapå hur fort tiden den går. Tänk att jag redan har pluggat en månad. Helt sjukt. Har bara sex veckor kvar innan sommarlov (efter denna veckan). Känner mig lite stressad till tentorna känns som att det är rätt mycket att plugga in och i denna värmen vill man ju vara ute och sola. Tänkte sätta mig i eftermiddag och läsa lite ute istället för att vara instängd i sovrummet som jag är nu:P

Har självstudier idag och eftersom Theo är SÅÅÅÅ mammig måste jag "gömma" mig för att få någonting gjort. Har pluggat en timme nu och då blir det lite bloggande som paus. Theo sover och tror att Eddie ligger på soffan och sover han med:P När Theo vaknar ska vi ut en stund så tänkte försöka hinna plugga lite till nu, en halv timme i alla fall.

Igår gick jag i skolan hela dagen. Var hemma halv fem och då gick jag hem till Marlene, Klara och Kasper där Eddie och Theo lekte. Även farmor Bodil va ute och lekte:P Theo var helt slut men ville ändå inte sluta leka, "hoppa" studsmatta var riktigt roligt. Eller i alla fall att krypa omkring och tappa balansen och resa sig upp mot nätet och stå och hoppa:P Gunga är ju även en favorit. När vi kom hem halv sex blev det bad och sen välling och Theo däckade direkt vid lite över sex.

Själv somnade jag framför Tv vid kvart i nio, haha när gjorde jag det senast? För typ 10 år sen kanske. Blir så himla trött av all pollen i luften. Jag blir andfådd bara av att gå uppför en trappa eller en liten backe. Förstår inte hur jag ska kunna spela match i helgen såhär. =( Hatar pollen och det har ju blivit en explosion detta året.
Nä nu måste jag plugga en stund=)



Theo hemma hos morfar


Underbar dag=)

2011-04-24 @ 21:00:57, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag vaknade Theo vid tjugo i sju. Vi gick upp och gjorde frukost (som Theo inte ville ha), sen klädde vi på oss och gick ner till Vivvi och Amanda. Där busade två små sjulingar som är lika förkylda och hostade om vartannat. Synd om dom=( Sen gick vi en runda till preem.

När vi kom hem sov Theo lite mer än en timme och jag skulle bada men somnade i vattnet så gick upp och fick sovit en kvart i soffan:P Haha. Sen gick vi ut igen för att mata ankorna och gå till en lekplats. Theo tycker det är jätteroligt att gung och åka rutschkana=) Vi va ute i nästan två timmar.

Vi gick hem och Theo busade en stund med farmor och farfar som skulle hjälpa oss att titta på vår balkong. Vi skulle handla mattor så att Theo kan springa där utan att få spågar i fötterna. Vår balkong var 13 kvadratmeter=) Inte illa hehe. Bodil och Benny åkte direkt iväg och handlade en plastmatta som ska tåla allt utan att vi visste om det=) Tack. Så nu ligger den på vår balkong och Theo är överlycklig av att kunna kryp och gå med gåstolen där=)

Sen gick jag och Vivvi med barn till Ica för att shoppa lite.P Eddie la plattornapå plats då hehe. Vi bestämde oss för att vi skulle laga tacos och äta tillsammans=) Tråkigt att sitta själva. Eddie skulle ju iväg och jobba natt.

Theo somnade lite i sju och jag ska se veckofinalen i BB=) Ha en trevlig kväll


Trötter

2011-04-23 @ 20:33:52, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag är jag riktigt sliten.
Imorse fick jag sovmorgon till åtta, skönt=) Direkt när Theo och jag ätit frukust tog vi på oss jackor och begav oss ut i värmen (fast det va lite kallt imorse) och traskade till byn. På vägen hem gick vi och matade ankorna, som Theo tycker är så roligt=) Vi skulle in om en lekplats men tiden hade prungit iväg och vi hade redan varit ute i 1,5timmar.

Vi gick hem och Theo fick mat sen la jag honom och jag bytade om och packade till seriematch mot IK Wormo, tror jag dom hette. Vi vann med 4-0=) Inte en av mina bättre matcher haha. Hatar när jag spelar dåligt.

På hemvägen va det direkt hem till Billy som hade fyllt år. Där lete Theo på som bara den och deckade direkt när vi kom hem vid sju=)

Han är så täppt i näsan min lilla älskling och ögonen rinner. På det har han en fruktansvärd rethosta plus att han nyser hela dagarna. Kan det vara nån allergi tro? Var på apoteket innan idag för att hämta ut mina allergi tablett och ögondroppar och hon som sa där frågade om han med hade pollenallergi. Hon tyckte det såg ut som.
Håller han på så här hela helgen får vi ringa på måndag. Nu har det ändå hållt på sen jag åkte till Spanien och det är ju 1 månad sen:P

Är skittrött och orkar inte göra något men har svintråkigt och vill göra nått haha, fast där står inte städa och plugga så hög upp (vilket jag verkligen behöver)=( Usch så synd om mig:P Haha
Snart kommer lite nya bilder till bloggen. Har inte hunnit lägga in:P

Hejsvej





Solsol och åter sol

2011-04-21 @ 15:52:23, Allmänt, , Kommentarer (0)

Vilket underbart väder det är idag. Hoppas verkligen det håller i sig.

Hela förmiddagen har jag suttit inne och pluggar=( Har skrivit upp alla nerver och dess muskelinnervation och undrar hur jag någonsin kommer kunna lära mig detta på fem veckor=( Haha plus tusen andra saker.
När Vi väckte Theo vid kvart i ett begav vi oss ut till en lekplats och mötte upp Caroline, Dennis, Moa och lilla Albin=) Jag hade ingen aning om hur varmt det var ute så hade ju på mig jeans och en tjocketröja.
Det va ju shorts och linne väder haha. Imorgon kommer jag sitta ute och plugga=)

Nu ska jag plugga lite till innan vi ska hem till pappa på påskmiddag=)
Blir ett kort inlägg idag:P


Match mot Eskilsminne

2011-04-20 @ 14:21:44, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag har jag bara gått i skolan till tolv=) Skönt med en kort dag. Hade verkligen behövt plugga men vilar nån timme nu.

Ikväll har vi match i helsingborg mot Eskilsminne. Skitsen match, vilket jag itne är ett fan av eftersom jag vet att Theo vaknar tidigt på morgonen sen. Kommer ju inte vara i säng före tolv. Sen tar min kropp rätt lång tid på sig att lugna ner sig och slappna av så komer nog få en del timmars plugg där:) Haha

Nu sover Theo när han vaknar ska vi ner till en lekplats och leka:P Nä får väl ta och plugga tills han vaknar, usch haha.


Big brother

2011-04-19 @ 22:03:02, Allmänt, , Kommentarer (0)

Hur kan man bli så beroende av ett program som egentligen inte är speciellt bra. Eddie mobbade mig som bara den när jag tittade på det men nu är han lite inne i det haha.

Idag ringde klockan redan kvart i sex:( Usch hela dagen har jag varit fruktansvärt trött. Hade planerat att jag skulle plugga lite under bussresan som är på 45 min. Men tror inte mina ögon orkade hålla sig uppe mer än två minuter. Jag hatar att somna på bussen så jag satt och nickade resten av de 40min, måste sett roligt ut:P Haha menmen.

Gick i skolan från åtta till fyra och på bussen hem tänkte jag att jag skulle ta igen det jag missade i morse. Men vad tror ni hände då? Orkade tio min max sen samma sak igen. Varför blir man så himla trött av att åka buss? Sjukt jobbigt haha.

När jag kom hem har jag tränat spinning=) Sen skrivit ut en massa saker till skolan hos mormor och morfar, tog mer än en timme och ändå är jag inte helt färdig. Nu är det BB som gäller. Sov gott=)



En julebild nu när det är så fint väder ute=)


Bakad potatis=)

2011-04-18 @ 22:22:49, Allmänt, , Kommentarer (0)

Vi har precis ätit bakad potatis med en egenblandad kycklingröra, mums. Sen mat men såååå gott.

Idag har ju min systeryster åkt till USA för att vara där ett år om inte mer. Känns inte så mycket nu men kommer ju kännas tomt sen när man inte kan ringa till henne, eller träna osv. Hoppas jag kan spara ihop lite slantar så att jag kan åka dit och hälsa på i höst=) Men tror inte jag kommer kunna det:(

Idag har jag varit hemma och pluggat i typ fyra timmar=) hehe. Sen har jag och Theo bara busat. Ikväll tränade jag fotboll i det varma vädert (blev shorts på träningen).

Imorgon ska jag upp redan kvart i sex, usch känner redan tröttheten:P Men bara skola imorgon och på onsdag sen "ledig" till nästa tisdag. Ledig är jag ju inte för har en hel del att plugga på.

Nä nu ska jag fortsätta kolla big brother;)

Godnatt


Seriepremiär

2011-04-17 @ 09:21:41, Allmänt, , Kommentarer (0)

Igår spelade vi första seriematchen och vi vann till slut med 3-1. Var mycket bättre än dom men kom in i deras gåtempo och dom tog ledningen med 1-0.
Vi fick lite utskällning i pausen och i andra halvlek jobbade vi oss in i vårt tempo och gjorde 3 mål=) Precis som Soffie trodde:P haha.

Jag gjorde första målet wiho=) Haha.

På kvällen gjorde vi varma mackor och sen hyrde vi film och åt lite godis=)

Imorse vaknade Theo halv sju och nu försöker jag få han att somna igen men det verkar inte gå bra hehe. Senare ska vi köra hem till mamma och hälsa på Sandra som åker till USA imorgon. Hoppas jag kan spara ihop lite pengar så jag kan åka dit och hälsa på. Synd det är så himla dyrt bara:(

Annars idag ska jag bara städa och plugga=( Ingen rolig söndag men det brukar ju vara en "tråkig" dag hehe.

Nä nu ska jag pack Theos väska och så får jag se om han somnar:P


Dödstrött

2011-04-13 @ 20:40:21, Allmänt, , Kommentarer (0)

Har kännt mig pigg hela dagen. Men nu efter träningen när jag la mig i badet och försökte plugga lite så somnade jag till hela tiden haha. Va nog när man lugnade ner dig, har ju varit igång hela gången. Så jag lägger faktiskt undan pluggbökckerna för ikväll. Har ju faktiskt tre timmar håla imorgon så får ta igen lite då:P

Förresten så när jag skulle ta bussen hem i tisdags så va min cykel stulen=( Så tråkigt att man inte kan få ha sina saker ifred. Så nu blir det att gå varje dag till bussen, och den vägen är svindryg plus att det tar 15 min=( Som jag hade kunnat sova extra annar:P

Theo blir bara mer och mer förkyld och hostar nästan ihjäl sig själv. Idag ahr han skrikit i stort sett hela dagen så imorgon blir det att ringa vårdcentralen. Nu har han ju faktiskt varit sjuk i snart fyra veckor=( Först va det kräksjukan sen feber sen förkylning som inte släppt och nu tror jag nästan att det är halsfluss för han tar sig på halsen hela tiden.

Nä nu ska jag titta på tv sen lägga mig tidigt.


Lillördag och jag har självstudier=)

2011-04-13 @ 16:58:58, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag gick jag upp kvart över sex då Theo vaknade.
Sen har vi lekt lite, Eddie va iväg på utbildning med jobb. Vid tio tiden kom Caroline och Albin och vi skulle ut och springa med barnvagnarna:p Vi sprang 6km på drygt 30min vilket är rätt bra med tanke på hur mycket jobbigare det är att springa med vagn än utan haha.

Sen när vi kom hem busade vi lite till och Theo ramlade och slog i läppen så att det började blöda=( Men alla tänder är fina och hela. Eddie kom hem vid två och sen dess har jag pluggat. Tänkte ta två timmars paus nu med träning och bloggande:P

Imorgon är en riktigt mördardag i skolan. Börjar åtta och slutar fem vilket betyder att jag måste ta bussen vid halv sju och är inte hemma förrän närmre sju på kvällen=( Jag lär vara trött.

Nä nu ska jag äta en bit innan det är funktional power på dagens träningsschema:P



Tänk vad fort tiden har gått=( Snart är han ju hela ett år och där är han fem dagar gammal.


Söndagkväll och snart ny vecka.

2011-04-10 @ 22:47:09, Allmänt, , Kommentarer (0)

Söndagar är ofta lite tråkiga för att man vet att det är en ny vecka och jobb, skola då. Men idag har den varit riktigt skön=)

Igår hade vi ju avskedsfest för Sandra vilket var jätteskoj. Tyvärr hade jag konstant huvudvärk så det drog ju ner en del men jag hade skoj ändå. Vann iallafall sju av åtta omgångar på singstar=) När jag losade va det med 20 ynkliga poäng, fy så onödigt hehe. Vi drog först till swingin hahaha. Några ville dit men där va bara gamling så det slutade på Etage. Det blev en rätt så tidig kväll tog taxi vid halv fyra. Sen fick jag ställa klockan på halv elva för att hinna plugga lite innan mamma skulle lämna Theo. Hade planerat att plugga efter matchen i lördags men en rad händelser gjorde att jag inte hann.

På fredagkvällen somnade jag ju inte förrän två halv tre och Theo vaknade sex så det blev ju inte många timmars sömn där. Kunde verkligen inte somna:( Sen hade vi samling kvart över nio. Direkt efter matchen skulle jag lämna Theo hos mamma och sen köra hem för att sova en timme och plugga lite. Men Theo somnade i bilen så jag fick lägga över honom i vagnen där han fick sova vidare. Jag följde med in en stund för vill kunna säga hejdå till Theo så att han inte blir rädd att jag inte är där när han vaknar. Han somnade lite i ett och vi fick väcka honom halv tre, sömntutan. Sen va han jättetrött och grät typ en halvtimme från och till och ville inte släppa mig så kunde inte köra förrän tre tiden.

Jag och mamma bytade bil så att vi skulle slippa klydda med Theos bilstol hehe. När ja kom hem och skulle låsa bilen tyckte jag inte att det låstes så jag kände på en dörr och den va öppen men alla andra var låsta:S Det gick helt enkelt inte att låsa den dörren. Så fick klyda med det en timme och till slut fick jag springa upp och packa en väska. Köra hem till pappa och ställa in bilen i garaget och då va klockan kvart över fem. Vi skulle träffas sex. Så det va bara att börja göra sig iordning. Så gick det med mitt pluggande och vilande:P Haha.

När jag vaknade imorse såg jag vilket underbart väder det va så jag pluggade en timme. Tog på mig t-shirt och en kjol och gick iväg för att kolla när min bror spelade fotboll=) Mamma kom dit med Theo sen körde vi hem för vi skulle till Vivvi och Amanda på nån hud, make up sak. Där jag handlade lite smink=) Sen gick vi en runda och när vi kom hem va klokan nästan sju och Theo fick pyamas och välling=) Sen dess har jag suttit här och pluggat och kollat på tv om vartannat:) Det är det fina vädert som jag en så glad. Tänk om det alltid va runt 20grader i Sverige. Så lyckliga alla människor skulle varit, och framför allt pigga=)

Nä nu ska jag titta på tv en stund till sen sova. Sov gott


Matchdag=)

2011-04-09 @ 08:10:59, Allmänt, , Kommentarer (0)

Theo vaknade lite i sex imorse. Puh jag som inte somnade förrän två tiden. Kunde inte somna igårkväll=( Hur ska jag orka gå ut ikväll? Får se om jag hinner sova en timme efter matchen.

Jag har lagt Theo nu igen. Han hade helt blåa svullna påsar under ögonen och gärspade hela tiden. Men han har en konstig ovana att bli pigg när han ska sova:S Förstår inte det:P Så nu står han upp i sängen och leker. Vid nio kommer pappa och ska passa Theo, dom ska ju naturligtvis titta på mig sen hehe =)

Vi har samling redan kvart över nio och matchen börjar halv elva. Sen ska jag direkt hem till mamma och göra mig iordning och plugga lite. Sen hem och sova en timme om jag kan=)

Nu måste jag packa;)


Fredagsmys med mig själv:P

2011-04-08 @ 21:40:36, Allmänt, , Kommentarer (0)

I förmiddags åkte Eddie och några kompisar till Manchester för att kolla på fotboll (imorgon då). Lite fuskit faktiskt hehe. Hoppas jag och Theo kan följa med nån annan gång=) Men Eddie missar ju istället Sandras avskedsfest imorgon=) Sen nästa söndag drar hon till USA ett år och ska vara au pair, lite utanför New York

Hoppas man kan spara ihop lite pengar så man kan komma dit och shoppa haha:P

Just nu sitter jag och gör ingenting väntar på att Big Brother ska börja=) Då blir det mys med popcorn och Coca cola som jag redan smygstartat med:P
Sen ska jag lägga mig och hoppas Theo sover till halv sju imorgon bitti. Tyvärr kommer han nog inte göra det. Hela denna veckan har han tyckt det varit morgon mellan halv fyra och halv sex=( Gissa om vi är trötta hehe.

Men hade behövt sova lite till imorgon, eftersom vi har svenska cupen match klockan halv elva. Så jag får ju ingen chans att sova där. Brukar sova när Theo sover på förmiddagen om han sovit dåligt på natten=)

Idag har vi varit hemma hos pappa och träffat Sandra, Sanna och Jessica=) och Daniel och pappa hehe. Där fick Theo lite potatismos som han tydligen tyckte om=)
Theo va helt slut när vi körde hem vid sju och somnade direkt efter han ätit välling=)

Nä nu ska jag kolla vidare. Hejsvej.



Självstudier=)

2011-04-06 @ 13:10:01, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag har jag självstudier, vilket var välbehövligt efter två långa, intensiva dagar. Ska renskriva alla anteckningar och läsa lite på föreläsningarna idag tänkte jag. Har bara hunnit läsa lite idag eftersom jag tog sovmorgon till halv tio=) Va ju vaken med Theo två timmar inatt så kände att jag behövde sova för att orka plugga.

Nu ska jag snart iväg och färga håret och noppra ögonbrynen=) Då tänkte jag passa på att läsa en del. Man har ju ändå inget annat bättre för sig när man väntar på färgen.

Jag har inte tränat på typ en vecka och börjar känna mig riktigt rastlös i kroppen. Förra veckan var jag sjuk och kunde inte träna och denna veckan har jag inte varit hemma förrän halv sju och inte hunnit träna. Men idag ska jag träna funktional power och imorgon fotboll=) På fredag tänkte jag försöka komma ut och springa sen har vi svenska cupen match på lördag.

På fredag åker Eddie till Mancherster och ska kolla fotboll, fusk hehe. Jag vill med se fotboll men Theo är lite för liten för det, kanske nästa år:P

Idag har jag inte gjort så mycket, varit en vända i byn och shoppade en väska och ett par skor på Jack sport. När jag skulle beta kom jag på att jag glömt min plånbok haha, typiskt mig. Sån tur var klippte Eddie sig så han fick betala senare:P

Nä nu ska jag äta lite innan jag ska iväg.


Lång dag

2011-04-04 @ 20:24:39, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag har det varit en lång och slitsam dag:P Cyklade hemifrån lite över åtta imorse och va hemma kvart i sju på kvällen. Precis lagom till att ge Theo välling och sen lägga honom. Tråkigt när det är så långa dagar och jag inte får se min lilla älskling.
Imorgon kommer det vara en ännu längre dag. Måste åka hemifrån halv sju och kommer vara hemma samma tid:( Jag kommer vara helt slut.

Inte nog med det så sover ju Theo så dåligt på nätterna. Eller han sover åtta timmar isträck men sen vill han gå upp och inte somna om, inatt va det vid halv fyra vilket inte är så populärt. Tar på ens krafter när man inte får någon sömn. Det är ju hans hemska förkylning som gör att han inte kan sova. Hoppas den försvinner snabbt.

Känner att jag vill hinna göra så mycket men tiden just nu räcker inte till:( Har ju 8 intensiva veckor att plugga och jag måste ju plugga lite hårdare än alla andra eftersom jag haft uppehåll ett år. Fast det känns som att jag kommer ihåg en hel del ändå vilket är skönt. På onsdag har jag självstudier så då ska jag hem till pappa och plugga ett par timmar. Man hinner och orkar ju inte plugga något på kvällen efter så långa dagar. Jag passar ändå på att läsa lite i bussen när jag inte har så mycket annat för mig:P

Nä nu ska jag titta på tv sen lägga mig tidigt ikväll.


11 Månader

2011-04-03 @ 11:42:42, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag är min lilla älskling hela elva månader, snart ett år=( Tiden går allt för fort och ändå längtar man bara framåt till en massa saker. Önskar att jag kunde leva lite i nuet och inte längta en massa. Nu längtar man ju efter sommaren och till Lalandia som vi ska till i augusti.

Igår va vi i stan och jag shoppade lite smink och ett smyckeskrin:P Sen åt vi på jensens böfhus och där fick Theo lite potatis och sallad som han tyckte om:) Vi körde hem vid sex så att Theo skulle hinna sova till sju men då somnade han ju i bilen och var omöjlig att väcka så han somnade inte förrän närmre nio igårkväll hehe.

Idag gick vi upp sju och åt frukost, tog på oss ytterkläderna för att gå till ica. Sen gick vi in om mormor Sonja och morfar Olle (dom vill inte bli kallade gammel mormor och morfar hehe). Nu sover Theo men jag ska snart väcka honom för vi ska kolla när morbror Daniel spelar match=) Här kommer lite bilder från de närmsta dagarna.



Leker med piratskeppet som han fick av kusin Kasper=)



Såhär fin va Theo när han skulle fira att mamma och morbror Daniel fyllt år=)



Daniel och Theo busar:P



Theo i vår nya bil=)



Vår nya bil (man skymtar Theo i fönstret:P)



Sandra och Theo på entre. Sandra har satt upp en liten tofs haha.


Stan

2011-04-02 @ 13:02:34, Allmänt, , Kommentarer (0)

Hann inte blogga igår hade fullt upp hela dagen:P

Idag vaknade theo redan tio i sex=( Inte populärt, jag som inte gick och la mig förrän närmre tolv. Jag började direkt med att tvätta av alla våra vinterskor och sortera bort dom plus allt annat som hör till vintern (jackor halsdukar mm.) Sen har jag hunnit plcka undan, dammsuga, sova en halv timme och plugga.

Nu ligger Theo i sängen och ska sova, får se om han vill:P När han vaknar ska vi till stan med Hanna =)
Tog en massa nya foto på Theo men har inte orkat lägga in dom på datorn och orkar faktiskt inte nu heller haha så dom får ni se ikväll eller imorgon:P

Nu ska jag äta lite hörs sen.



Min knasboll