Navigation


RSS: inlägg



Sista juni

2011-06-30 @ 20:33:33, Allmänt, , Kommentarer (0)

Redan sista juni och på måndag börjar jag jobba. Hur kan fyra veckor gå så snabbt? Ja så länge har jag haft sommarlov och nu väntar 6 veckors jobb.

Idag vaknade Theo redan fem. Förstår inte vad han gör uppe så tidigt. Han är ju helt död. Men han har sån hosta, hostar isönder sig på natten. Förstår inte varför för han hostar inte på dagen:S Men nån morgon har han hostat så att han har kräkt:(

I alla fall så somnade Theo halv nio igen och vaknade en timme efter. Då gick vi ner till svedala badet med Vivvi och Amanda och badade. Skitroligt. Tyvärr brände jag ryggen rejält, man ser precis där jag glömt smörja mig:( Jag är så noga med Theo men sämre med en själv. Trodde faktiskt att jag tagit hela ryggen menmen. Skärpning på det.

Vid fyra tiden gav jag och Caroline oss iväg på en 11km runda. Gick skitbra tills vi kom halvvägs då det blåste till rejält och vi fick motvind resten av vägen:( Men kom imål på lite bättre tid ändå=) runt 1 timme och 30 sekunder, en min bättre haha. Utan motvinden hade ju tiden blivit hur bra som helst:( Störigt. menmen vi blir bättre=)

Imorgon ska jag och Theo in till stan med min farmor. Sen ska jag duka upp och fixa i allhuset för jag har ju fest på lördag:) Jippi hihi kommer bli skoj. Längtar haha.

Men nu ska jag lägga mig och läsa sen sova tidigt ikväll för denna varma dagen har satt sina spår;)



Sååååå länge sen=(


Varmt=)

2011-06-29 @ 12:48:31, Allmänt, , Kommentarer (1)

Äntligen har värmen kommit tillbaka, tyvärr ska den ju inte bli så långvarig enligt tidningarna men hoppas dom har fel.

Igår var jag på jägersro och shoppade lite sen spelade vi match på kvällen mot hardeberga och vann med 3-0=) Avslutar vårsäsongen med en andra plats i serien=)

Idag har vi inte gjort mycket, ska till badet när Theo vaknar. Har haft en skitdryg vecka Eddie är sjuk och sover bort hela dagarna. I föförrigår sov han från tre på eftermiddagen till ett igår 22 timmar:O klå det om ni kan. Sen somnade han ändå sju på kvällen och sov till tio imorse och sover nu igen. Tror aldrig jag sovit så mycket i hela mitt liv hur sjuk jag än varit. Tycker inte man kan sova om man är sjuk, fast jag sover ju skitdålig. Har sovit sju timmar på två dygn och är grymt trött. I förrigår kunde jag inte somna för var sjukt varm. Somnade fyra på natten och Theo vaknade sex, blev bara två timmars sömn. Igår väntade jag på min systers kompis som skulle hämta några saker, men lite över elva fick jag ett sms att hon inte kom sen vaknade Theo fem så blev bara fem timmars sömn där. Stackars lilla mig haha. Jag kommer dö av sömnbrist.

Inte lönt att jag går och lägger mig nu för då blir jag ju ännu tröttare sen, tänkte lägga mig när Theo somnade till natten vid halv åtta haha.

Nä kommer inte på mer att skriva:P mer än att Sandra uppdaterar sin blogg väldigt dålig. Fyfy där får du bättra dig lite.



Löpning

2011-06-26 @ 21:21:18, Allmänt, , Kommentarer (0)

Imorse vaknade Theo klockan sex och vi busade här hemma. Vid halv tio åkte vi hem till pappa/morfar och gick till ica och förbi en lekplats:)

Vi kom hem och Theo sov lite mer än 2 timmar:) När han vaknat körde vi hem till pappa/morfar som skulle passa Theo medan jag och Caroline skulle ut och springa 1,3mil för första gången. Innan har vi sprungit 1,1mil som längst. Vi gick ut sakta för att se hur det skulle kännas men ökade på tempot på slutet. När vi kom hem hade vi sprungit den på 1 timme och 10min:) Riktigt snabbt ju.

Efter det duschade jag snabbt sen åt vi hemma hos min pappa mums, fick även tårta som Annika bakat:) Nu kollar vi på nån tråkig film och ska äta chokladpudding:) Blir mycket gott idag men det får man efter en sån löprunda:)


Uttråkad

2011-06-26 @ 08:03:01, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jag är uttråkad  till max och har varit hela helgen:( Tycker det är så trkigt att bara sitta hemma. Ville iväg till jägersro center nu men det öppnar ju inte förrän elva:(

Igår hände inte så mycket, Eddie jobbar förmiddag. På förrmiddagen var vi en sväng hos kusin Klara och Kasper och på eftermiddagen hos kusin Moa och Albin.

Theo är förresten livsfarlig just nu han ska gå i så trånga utrymme som möjligt och fastnar hela tiden med huvudet. Han haräven börjat leka med dörrar och ska öppna och stänga dom hela tiden:( Usch han kommer ju klämma sig när som helst.

Theo har även börjat med att han med ska ha en sked när han ska äta. Emellanåt leker han bara med den men ibland är det lite som kommer i munnen=) hehe. Fast det blir ju såååå kladdigt överallt haha. Men det är nog mer jag som inte tycker om det;)

Idag efter att Theo har sovit ska jag och Caroline ut och springa och prova på 1,3 mil. Får se hur det går.

Nä nu vill Theo leka:P



Midsommar=)

2011-06-24 @ 13:15:29, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag är det midsommar och vi håller på att storstäda:( haha. Theo har sovit i snart 2,5 timmar så ska väcka honom när jag skrivit klart;)

Vet inte alls vad jag ska skriva är helt inne i storstädningen. Ibland är det faktiskt rätt roligt när man sen ser resultatet:) Nä men det blir ett kort inlägg för nu ska jag hinna med 10min städning innan Theo ska vakna.
Ha en trevlig midsommar alla.




Mjölkprovokation

2011-06-22 @ 21:32:53, Allmänt, , Kommentarer (1)

Theo vaknade redan sex imorse, de senaste tre- fyra dagarna har han vaknat halv sju:P Jag hade hoppats på det idag med eller en halvtimme längre:P Vi skulle ju vara i trelleborg klockan halv nio på mjölkprovokation och det skulle ta fem timmar. Därför hade Theo verkligen behövt sova längre.

Menmen det gick superbra där och Theo tål numera mjölk=) Gud vad vi kommer bli rika nu;) haha. Vi måste dock introducera den långsamt så att inte tarmarna gör uppror. Vi blev till och med färdiga 1,5 timmar tidigare och Theo somnade här hemma lite över tolv. Jag fick verkligen kämpa för att hålla honom vaken i bilen. Somnar han där så sover han tyvärr inte vidare i sängen om det inte är på natten och mörkt ute.

Han va så trött på slutet att inget passade så vi lät honom sova tills han vaknade och vi passade även på att sova:) Superskönt. Theo vaknadeigen halv tre. Sen har vi varit ute och gått och bara tagit det "lugnt" här hemma. Det blir ju aldrig lugnt med en buse men vi va hemma i allafall hehe. Theo däckade lite över sju så det tog nog på krafterna att vara på sjukhuset så länge.

Eddie stack och tränade och jag har läst en tidning och bara suttit här;) Är så sjukt trött hela tiden och har nästan konstant huvudvärk just nu. Haft det i en vecka. Förstår inte vad det är. Äter ju vitaminer varje dag:S Konstigt. Sitter här nu och har svårt för att hålla ögonen öppna. Igårkväll gick vi och la oss tio och jag hade ingen huvudvärk men vaknade mitt i natten av värsta huvudvärk och kunde inte somna om:(

Imorgon spelar jag match på kvällen och vi har inget bestämt på dagen som vanligt denna veckan. Får se vad som händer.

Nä nu ska jag titta på tv=)



Min nya favoritklänning=)


Sommarlov:):)

2011-06-21 @ 11:23:24, Allmänt, , Kommentarer (1)

Nu kan jag på riktigt andas ut och bara slappna av på sommaren. Igår fick jag reda på att jag klarade den skriftliga tentan och för nån vecka sen den muntliga=) Jippi.

Igår hände inte så mycket alls. Kommer inte ens ihåg vad vi gjorde:P Vi va i allafall ute en stund på en lekplats med Caroline, Moa och Albin=)

Idag händer inte heller mycket, händer inte speciellt mycket på hela veckan. Eftersom Eddie har jouren kan vi inte göra nått. Har inte ens någonting att göra på midsommar:( Jag som är så dålig på att ta det lugnt hatar att vara fast. menmen det ger ju pengar i kassan:P

Theo sover nu och jag har precis ätit rester sen igår, tacos mums hehe.


Ett års kallas

2011-06-18 @ 22:18:48, Allmänt, , Kommentarer (0)

Det hade gått superbra för Theo inatt hos sin mormor. Somnade vid halv åtta på kvällen och vaknade halv sju i morse. Vilken lyx här hemma ringer klockan aldrig efter sex:P

Igår åt jag och Eddie mat från svea sen spelade vi lite wii och vivi kom med upp och tävlade med oss:) Jag va bäst som vanligt;) hehe. Nä men till det va det lite godis och en cider/öl.

Imorse gick vi upp lite i elva. Tror inte jag gått upp så sent sen innan jag blev gravid så det va skönt att få sova lite=) Kom dock inte i säng förrän halv två. Vi hämtade Theo sen körde vi hem och busade en timme för att sen gå till kusin Klaras ett års kallas=) Där blev det korv och hamburgar grillning, sen kladdkaka och någon citronkladdkaka mums=) Vi körde hem vid lite över sex för Theo va dödstrött. Han deckade vid kvart i sju, kommer bli en tidig morgon imorgon som vanligt:P

Vivi kom upp idag med en stund för att snacka och titta på tv. Hon gick för 30 min sen och jag är redan uttråkad:(

Nä ska se om jag hittar någon bra film på tv eller nån bra bok att läsa. God natt


Theo på äventyr:P

2011-06-17 @ 20:38:41, Allmänt, , Kommentarer (0)

Här kommer även idag två videos med Theo, när han är ute på äventyr:P


17 juni

2011-06-17 @ 14:14:48, Allmänt, , Kommentarer (0)

Mer än halv juni har gått nu och jag börjar snart jobba:( hehe. vill alltid vara hemma.
Theo går hela tiden nu och utmanar sig själva genom att stå still och studsa, gå med händerna ihopa eller skaka på huvudet haha. Sen har han börjat åla sig igenom bordsskivorna kommer en video sen=) Vet inte var han har fått det ifrån.

I tisdag var jag på studentfest hos Julia i laget. Jag hade blåmärken på exakt hela vänstra benet så det blev en ny långklänning och ett par höga skor på=) Kände mig skitlång=)



Såhär så jag ut:) Jag som sagt att jag inte skulle ha någon långklänning. Trodde jag skulle se kort ut men tycker faktiskt tvärtom:P

Idag har vi hämtat Theos ettårs foto. Dom blev så fina:) Kommer pryda våra väggar fint:) Theo sover nu när han vaknar ska vi lämna han hos min mamma:) Där han ska sova inatt så att eddie och jag kan äta gott och sova längeeee på morgonen=) Ska bli skönt. Båda två är helt färdiga. Måste packa till Theo nu. Kommer nog två video senare idag:)


Video=)

2011-06-15 @ 12:04:45, Allmänt, , Kommentarer (1)



Theo leker med vattenflaskan=)



Theo är ute och går men bara lite vingligt:P


Ensam

2011-06-15 @ 11:03:11, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag är Eddie iväg i Kalmar med brandkåren för att spela Brandkårs SM i fotboll. Körde lite i åtta i morse och kommer hem vid elva tiden ikväll typ.

Egentligen skulle jag och Theo åkt in till Malmö med Caroline och Albin där hennes mamam skulle passat barnen medan vi sprang. Men det senste dagarna har jag inte mått så bra och på matchen i måndags mådde jag konstant illa och nu imorse va jag genomförkyld när jag vaknade:( Har nog nyst mer än 100ggr idag.
Istället har det blivit en promenad med Vivi och Amanda ner till Ica och nu sover Theo gott=)

Anledningen till att Theo är så grinig fick jag syn på idag. Det v en tand men itne den jag trodde utan en kindtand, typ längst bak. Stackars liten. Jag trodde tänderna kom i ordning men tydligen inte. Säkert därför han äter dåligt också. Nä nu ska jag göra lite mat till mig=)


Måndag morgon

2011-06-13 @ 09:35:18, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ny vecka igen och jag fick sovmorgon idag=) Men tyvärr kan jag ju inte sova länge utan vaknade lite i nio. Förstår inte varför. Sen är jag ändå trött hela dagen, så varför kan jag inte sova ett par timmar till? Hmm konstigt. Vi kom ju dessutom inte i säng förrän tolv igår för vi såg på a million dollar baby, tror jag den heter=) Skitbra film.

Igår va vi ju först Jpnathan och Sofia. När vi kom hem sov både jag och Theo, som vaknade lite över fyra på morgonen vilket inte jag tycker är helt ok:P När vi vaknat kom mamma och Daniel hit och Theo fick visa att han kan gå själva nu=) Är dock lite vingligt hehe. Dom gick vid tre och tog jag och Theo på oss ytterkläder (jag solglasögon och Theo mössa:P), va ju så varmt ute, för att möta upp en gammal kompis till mig, Sofia=) Vi gick en promenad sen stannade vi på en lekplats så att Theo fick gunga:) Han gungade nog i ca en timme och blev ändå fly förbannad när vi skulle gå därifrån:P
Vi gick hem till Sofia en stund sen va jag och Theo inte hemma förrän kvart i sex. Då va det bara till att göra Theo redo för sängen och han somnade vid halv sju efter lite skrik.

Han vaknade halv fem i morse och va ju inte pigg då precis så somnade vid åtta igen. Idag får vi låta han sova två gånger och lägga han lite senare på kvällen så att han förhoppningsviss sover längre imorgonbitti.

Nä nu ska jag göra mig iordning. Idag ska jag åka hem till en fotbollskomis, Anna och snacka lite skit sen ska vi iväg till Helsingborg för att spela match=) Lycka till till oss=)


Lördag igen

2011-06-11 @ 20:45:06, Allmänt, , Kommentarer (1)

Det är lördag igen och jag sitter ensam denna kväll som jag och Eddie skulle ha ätit hämtmat sen kollat någon film. Men brandkåren behövde hans hjälp.

Tror det är något fel med Theo men hoppas att det bara är en tand eller två. Idag har han ätit samanlagt en halv burk mat och en portion gröt plus lite välling. Men han är gnällig och när jag skulle lägga honom efter att han varit vaken i mer än sju timmar, skrek han i en timme innan han till slut somnade. Han skriker i sömnen och kommer inte riktigt till ro.

Idag gick vi upp vid sex och Theo har lärt sig gå riktigt:) Han släpper saker och går till en. Jag stod och packade skötväskan när han plötsligt kom gående:) Skitroligt. Han har släpt mer och mer under dagen och snart går han väl helt själv. Äntligen=)
Han har även lärt sig att klappa:) och vinka ibland men inte när någon går utan bara när han själv känner för det:P

Sen har vi varit på jägersro center där Theo fick tre bodys och hemma hos kusinerna Moa och Albin=)

Imorgonbitti ska vi hem till Theos andra kusiner Kasper, som snart är fem och Klara som är en månad yngre än Theo. På eftermiddagen ska vi kolla när morbror spelar fotboll sen träffaen kompis till mig. Förmodligen om det är fint väder hinner vi även med en runda till svedalabadet.


Bilder gånger 100

2011-06-10 @ 21:29:00, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja för er som inte orkar kolla på en massa bilder kan sluta bläddra ner nu för detta inlägg kommer inehålla ett x-antal bilder från dagarna som varit. Har massa filmer med men tror inte jag hinner lägga in dom nu.

Idag har vi varit ute på lite äventyr. Först blev det en lekstund nere hos Amanda och Vivi. Sen sov båda ungarna och när de vaknat körde vi till babyringen där det blev inhandlat en uv dräckt, backspegel och en resesäng till mamma. När vi kom hem åkte vi in om Ica sen Mc Donalds=) Mums. Vet inte riktigt vad det är med Theo men han har varit supermammig och väldigt väldigt gnällig de senaste dagarna. Han har även vaknat och vrålskrikigt på nätterna och idag redan vid halv åtta första gången. Inget hjälper utan man får låta honom ligga och skrika sig till sömn vilket jag HATAR att göra. Men när han bara fektas i min famn och skriker fast jag sitter bredvid så finns det ju inget annat alternativ. Menmen tror faktiskt att det är en tand eller hoppas på det så att det inte är någon ny sjukdom. Han kan väl få vara frisk i en månad i allafall. Det är väl inte för mycket begärt.

Nä men nog om det här kommer bilderna=)



6 juni och är och gungar med Vivi och Amanda. Theo ser inte så jätteroad ut när han sitter där men bara jag sträcker ut armarna så börjar han skrika. Och då ska vi inte tala om hur det låter när vi ska hem. haha



7 juni och vi myser i sängen=) Hmm ser att jag eller Theo nog har ändrat inställning på kameran så nu ser man ju tiden och datumen på alla foto. Jaja:P



Theo och Amanda på promenad=)



Hehe



Såhär såg jag ut när vi kollade på Daniels utspark=)



pappa hämtade mig i denna bilen, lånad av min morbror och hans familj



Min fina lillebror



Syskonen Nilsson utan lilla Sandra



På väg upp i flaket



Dansandes på flaket:)



Jag och Theo innan festen=)



Theo på festen=)



Daniel hugger in på tårtan



I torsdag va vi hemma hos Maria och Linnea från föräldrargruppen ute i Åkarp=) Linnea och Theo på bilden



Tar en fikapaus=)



Ska ut och titta på ankorna=)



Såhär trött va Theo när vi åkte hem=)



Theo och Albin idag=) Albin är sex månader om nån dag och Theos yngsta kusin=)



Albin, Caroline, Moa och Theos rygg:P

Det va nog alla bilder just nu. Har suttit mer än 1,5 timme med detta inlägg så hoppas ni är nöjda:P Nu ska jag börja sätta in lite foto i våra album om jag orkar, eller bara titta på tv:) Sov gott när ni väl lägger er=)


Litet uppehåll.

2011-06-10 @ 06:36:48, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja det var några dagar sen man skrev i bloggen. Men schemat har varit fullbokat så det har inte blivit något bloggande. I tisdags kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde på dagen. Jag och Eddie skulle springa 8,5km men efter 3-4km fick Eddie ont i sin baksida av lår:( På kvällen va det student hos Niklas.

I onsdags var det först öppna förskolan men Theo va så trött så fick gå hem efter en timme. När han vaknade gick jag ut och sprang helt ensam vilket är något av det tråkigaste jag gjort. Men då blev det istället att jag sprang lite snabbare och tog nytt rekord på 5,65km =) 24,30min blev det ca.

På kvällen tog ju min älskade lillebror studenten=) Massa blider från den kommer sen men Theo har vaknat så måste in och ta honom snart:P Nu har alla Nilsson barnen tagit studenten och det är bara våra kusiner kvar. Känns konstigt hehe.

Igår på dagen gjorde jag inte så mycket och passade på att sova när Theo med sov:P På eftermiddagen va vi hemma hos Maria och Linea och lekte:) Kom hem vid lite över fem på kvällen. Sen masserade jag lite och tränade fotboll.

Måste hämta den lilla plutten nu.


Varmt och skönt

2011-06-06 @ 20:49:00, Allmänt, , Kommentarer (1)

Jag bara älskar värmen. Det är det bästa som finns. Jag tror att det hade passat mig mycket bättre att bo i typ Spanien, Italien eller Grekland=)

I söndag kom mamma hit och vi gick till Svedalabadet medan Eddie sov. Theo älskade att bada, men sitta stilla är väl inte riktigt hans grej utan han skulle springa runt i poolen. Varje gång någon annan sprang förbi skrattade han som bara den och trodde att dom jagade varandra:P Sötis. Men oj vad sur han blev när han inte fick bada mer:P
I söndags tog även Theo sina första steg:) fyra stycken blev det hehe. Idag tog han sex eller sju. Han är väldigt feg och vågar inte släppa ofta så man får lura honom för att han ska gå självP Får se när det verkligen tar sig. Längtar tills han springer runt och leker:P

Idag har vi varit på en lekplats med Vivi och Amanda imorse sen sov barnen därefter åkte vi in till jägersro och till Ikea. Köpte mörkläggningsgardiner till Theo så hoppas på att han sover lite längre på morgnarna än fem halv sex.

Imorgon ska jag klippa mig och färga utväxten, sen ska jag till Niklas student. Eddie och Theo stannar hemma blir för sent för dom;) På onsdag tar min "stora" lillebror studenten. Usch vad tiden går fort hehe. Sen händer inte så mycket mer.

Har filmat Theo lite idag så ska se om jag hinner ladda upp dom imorgon:)


Varmt och skönt

2011-06-06 @ 20:49:00, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jag bara älskar värmen. Det är det bästa som finns. Jag tror att det hade passat mig mycket bättre att bo i typ Spanien, Italien eller Grekland=)

I söndag kom mamma hit och vi gick till Svedalabadet medan Eddie sov. Theo älskade att bada, men sitta stilla är väl inte riktigt hans grej utan han skulle springa runt i poolen. Varje gång någon annan sprang förbi skrattade han som bara den och trodde att dom jagade varandra:P Sötis. Men oj vad sur han blev när han inte fick bada mer:P
I söndags tog även Theo sina första steg:) fyra stycken blev det hehe. Idag tog han sex eller sju. Han är väldigt feg och vågar inte släppa ofta så man får lura honom för att han ska gå självP Får se när det verkligen tar sig. Längtar tills han springer runt och leker:P

Idag har vi varit på en lekplats med Vivi och Amanda imorse sen sov barnen därefter åkte vi in till jägersro och till Ikea. Köpte mörkläggningsgardiner till Theo så hoppas på att han sover lite längre på morgnarna än fem halv sex.

Imorgon ska jag klippa mig och färga utväxten, sen ska jag till Niklas student. Eddie och Theo stannar hemma blir för sent för dom;) På onsdag tar min "stora" lillebror studenten. Usch vad tiden går fort hehe. Sen händer inte så mycket mer.

Har filmat Theo lite idag så ska se om jag hinner ladda upp dom imorgon:)


mmpa

2011-06-04 @ 11:09:42, Allmänt, , Kommentarer (1)

Det betyder lampa enligt Theo=) Japp nu har han lärt sig säga lampa eller dom tre sista bokstäverna i allafall. Men han pekar på lampan när han säger det så tror han menar lampa:) Han har även sagt boll och napp några gånger:) Det kommer inte så ofta så man får vara uppmärksam när han säger det för att höra:)

mamma och pappa säger han ju hela tiden, eller oftast dada men några gåner uttalar han faktiskt p:et=)
Det är en riktigt rolig ålder just nu på Theo. Han blir mer och mer med om allting och det händer saker hela tiden. Han har tagit två steg två gånger och han står själv hela tiden=) Ibland när vi går släpper han min hand men sen tar han ett ministeg och står sen still eller sätter sig ner precis som om han är rädd hehe.

Theo vaknade halv sex imorse och somnade igen vid halv tio. Måste verkligen köpa en mörkergardin för han är mer trött när han vaknar och gäspar hela tiden. Tror inte han kan somna om när solen lyser in.

Snart måste jag väcka Theo för jag ska spela match och Eddie sover, jobbar natt denna helgen. Så då ska morfar passa honom. I eftermiddag vet jag inte vad som händer, hoppas att Amanda och Vivvi är hemma:) hehe. Jag är grymt trött just nu har varit i flera dagar. Hopas jag får en sovmorgon nästa vecka så att jag kan ta igen mig lite.
Nä nu vaknade Theo av sig själva. Hejsvej=)


Slappefredag=)

2011-06-03 @ 22:05:51, Allmänt, , Kommentarer (1)

Första fredagen på flera månader som jag har kunnat sitta i soffan och bara slappa. Har handlat chips och hyrt två filmer. Den första såg jag direkt efter att Theo somnade vid halv sju=) Nu kollar jag på fotbollen så klart även om jag inte tycker det är speciellt roligt så sitter mest vid datorn. Sen är det ju bb och den andra filmen får jag nog kolla på imorgon=)

Theo vaknade redan halv fem i morse och vrålskrek från och till i en timme. Undra vad det va med honom men han va skittrött och förmodligen hungrig men när han är trött vill han inte äta. Jaja jag la han igen halv sju och han höll på att somna men då la han ju nått mindre trevligt i blöjan och jag fick byta. Det blev han ju pigg på så jag la honom igen lite över åtta. Kan ju säga att jag va grymt trött då och deckade nog i soffan innan Theo hann somnade:P Iallafall vaknade han nio igen och vi stack hem till Marlene, Kasper och Klara. Där va även Caroline,Moa och Albin=) Barnen lekte och vi va hemma igen halv tolv. Då Somnade Theo efter lite mat och vaknade igen halv två.

Theo klippte sig vid två. Första gången han har klippt sig riktigt:P Blev en del faktiskt. Jag tycker han ser mycket busigare ut nu haha. Sen har han busat och haft sig hela eftermiddagen. Han skulle nog visa upp sig när bbåde mamma och pappa va hemma:P Har vi inte varit sen den 28mars typ.

Här kommer lite bilder:)



Va ju tvungen att prova tuppkamm innan han skulle klippa sig:P



Har fått en minipool av morfar och kalle måste ju vara med=)



Inviger poolen på balkongen=)



Vet inte vad han har för sig här;) Kanske dricker av vattnet i burken haha



Nyklippt =)



Håret från sidan=)



Sen blev det brottning med favvisen=)




Löpning

2011-06-02 @ 19:47:14, Allmänt, , Kommentarer (1)

Dagen har löpt på:P som vanligt och i eftermiddags var vi och kollade när Daniel spelade fotboll och dom vann med 5-0=) Sen hann jag bara in om och byta om för sen skulle jag möta upp Caroline och det blev 8,5km idag på lite mindre än 43min. Vi springer ungefär 5min/km och det vill jag hålla genom hela halvmaran för att klara det runt 1,50min=) Får väl se hur det går.

När jag kom hem stack Eddie och tränade och jag underhöll en väldigt trött liten påg som deckade kvart över sex. Hade jag lagt mig ner i soffan och slappnat av hade jag med somnat. Är grymt trött. Det svider i mina ögon så trött jag är. Nä ska ändå lägga mig framför tvn. Kanske ta en tallrik glass som Eddie gjorde igår=) Mums.


2 juni

2011-06-02 @ 11:19:49, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag är det ju den 2 juni, redan. Imorgon är Theo 13 månader. Han är väldens gladaste lillaskit. Har lärt sig att fejkskratta så springer omkring och gör det hela tiden. Han ska även vissa för alla ata han vet vr alla lampor finns i huset så fort någon kommer. Han står själva långa stunder nu och igår när jag släppte honom tog han två steg:) tihi. Så snart går nog den lilla plutten.

Igårkväll kunde jag verkligen inte somna. Somnade kanske vid två tre inatt:( Tur fick vi sovmorgon av Theo till kvart i åtta=) 13,5timmars sömn hehe. Nu sover han igen så han måste varit trött:P

Vid nio skulle jag iväg för att bygga på mina naglar som nu är hur fina som helst=) Kommer bild sen hehe. För andra är dom ju inte jättelång men för mig är dom meterlånga:P haha.

Nu om ett tag ska jag ner och massera lite:) Sen springa med Caroline=) Jag har dock sjukt ont i min stortå sen matchen igår. Blev stämplad och nu är tån helt svullen och jag kan knappt röra den:( Stackars mig haha.



Theo för typ 6 mån sen.