Navigation


RSS: inlägg



Lagfest=)

2011-07-30 @ 18:33:39, Allmänt, , Kommentarer (0)

Sitter hemma hos Caro och väntar på att hon ska bli färdig sen drar i till Sara för lagfest=) Grillning sen utgång.

Imorse halv nio begav vi , jag och Caroline, ut på löparspåret och sprang 11km=) Sen har jag Theo och Eddie lekt hela dagen=) Mysigt att för en gång skull vara hemma samtidigt=)

Nä hinner inte skriva mer ska köra nu. Ses vi ute? Michaela ska ju ut så dig hoppas jag, jag stöter på.


Onsdag=)

2011-07-27 @ 20:21:25, Allmänt, , Kommentarer (0)

Det är redan onsdag och dagarna springer förbi. Man längtar tills klockan blir fyra och man får åka hem men sen är man lika fort tillbaka dagen efter på jobb igen:( Usch ja. men bara 2,5vecka kvar att jobba=)

Har fortfarande inte hunnit lägga in dom nya bilderna men har inte haft tid sen har Theo sovit fruktansvärt dåligt denna veckan. Massa tänder på gång. Han bara ligger och sväljer en massa salvin hela tiden och vaknar en gång i halvtimmen=( Förrigår va han vaken fyra timmar samanlagt under natten. Han är då helt färdig på dagen och gnäller mest:( Stackars liten hoppas det värsta snart är över.

Igår spelade vi ju match MM-semifinal mot Kick men losade med 2-0. Tycker dock inte resultatet speglar matchen.
Nu är det bara 2,5 veckor kvar tills jag och Caroline ska springa halvmaran=) Tänk vad tiden gått fort. Vi började springa fem månader innan. Då tyckte vi att vi hade hur gott om tid som helst men det har man ju aldrig. Efter vi sprungit väntar lalandia=) Sen skolas Theo in på dagis.

Nä nu ska jag titta på tv innan sängen kallar;)


Storstädning

2011-07-24 @ 13:46:15, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja det är det vi håller på med just nu, eller ja nu sitter jag här och pausar. Ska snart ut och springa med Caroline så måste ladda;) hehe.

Vi går igenom varenda liten hörna av huset och ser vad vi kan lägga undan och vad som kan kastas. Jag håller på med Theos rum och är inte ens färdig med det så detta kommer säkerligen ta hela veckan, men verkligen ett måste. Eddie började med köket vet inte hur långt han kommit;) Fick en jädrans massa kläder av Marlene som varit Kaspers gamla så nu har Theo nya plagg varje dag i säkert två-tre månader=) Hehe. Verkligen ävlbehövligt för vi har inte många kläder i storlek 86 och uppåt.
Har soterat ut kläder som inte passar Theo så lilla Albin har lite mer än en låda som väntar på honom;) Även en massa babyleksaker har vi sorterat ut och lite andra babysaker;) Theo tyckte ju naturligtvis att dom a jätteroliga när vi packade ner dom och han började packa upp dom igen och lekte med dom tillsammans med söta Amanda:) Dom är för roliga.

Igårkväll va Vivvi och Amanda här uppe och vi beställde mat:) Mums. Theo sover gott just nu och har sovit i snart 1,5timme fastän att han sov 13timmar inatt:O Somnade lite över sju och vaknade åtta i morse:) Skönt hehe. Det får han gärna göra om=)

Varje gång han går in i badrummet säger han baadaa vilket betyder bada men det låter svinroligt när han säger det haha. Sen säger han tack när han får saker=) Min gullunge, nu går det undan med nya ord han lär sig.

Nä nu ska jag göra mig iordning=) Ska försöka hinna lägga in lite nya foto och videos ikväll.


Snart helg

2011-07-21 @ 20:56:57, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jag har faktiskt snart helg på riktigt eftersom Eddie inte jobbar helg mer som han gjort nu i ca 5 mån=) Vilket innebär vars en sovmorgon jippi=)

Imorgon har jag även jobbat hälften av tiden. Tänk att det redan gått tre veckor sjukt.

Igår så var ju jag och Caroline ute på ett litet äventyr som ni som läst på facebook redan vet;) Vi skulle springa en lång runda tänkte vi. 1,3mil, kanske 1,5mil om vi tyckte att vi orkade. Det va en ny runda vi skulle springa.
Efter 2km säger Caroline att det är konstigt att det inte regnat som det stått att det skulle gjort hela veckan. Jag bara ja men skulle inte förvåna mig om himlen öppnar sig när vi sprungit hälften så att vi inte kan förkorta rundan. Caroline- nä skulle inte förvåna mig. När vi sprungit ca 7km som vi trodde var hälften började det dugga ett par min innan himlen verkigen öppnade sig. och då menar jag verkligen öppnade sig. På en min var vi dygnsura och det regnade så mycket så vi missade vägen vi skulle springa in på och därför blev det instället att vi sprang nästan 1,8mil. Jaja det blev i allafall en långgggg runda hehe=)

Båda tyckte det kändes väldigt bra förutom lite ömande knä men ingen var andfådd så halvmaran kommer vi klara på under 2 timmar. Tror jag iallafall=)

Idag när jag kom hem från jobb körde vi till kusin klara och kasper för kusinbus. Där även farmor och farfar var och kusin moa och albin med familjer då=) Där blev det korvgrillning och lek. Sen har jag tränat spinning och nu är Eddie iväg och tränar=)

Längtar tills det är helg. Fast vi ska ju städa en massa men ändå:) Jag har ju även träningsmatch mot Husie i Husie på lördag=)

Nä nu ska jag dricka, törstar ihjäl;)

Har blivit dåligt med nya foto men har inte haft tid att lägga in på dator och Eddie är inte lika flitig som jag med bilderna;)



Busunge<3


Lycklig=)

2011-07-18 @ 21:17:55, Allmänt, , Kommentarer (3)

Känner ett lyckorus i hela mig som varat ett par dagar nu och jag vet inte riktigt varför. Eller jo egentligen vet jag.

Känner mig så glad över nästan precis allting. Och dessutom har jag en massa roliga saker att se fram emot=) Jag älskar livet just nu.

Jag älskar min underbara fantastiskt fina och roliga lilla påg som jag bara älskar mer och mer för varje dag. Går inte en sekund utan att man skrattar när man är med honom. Händer hela tiden så mycket roligt just nu. Igår kittlade jag Theo under hakan och sa tilletilletill så tar han sina egna händer på sin haka och säger exakt samma hehe han är för rolig. Talet har börjat komma mer och mer och när han dricker eller äter nått och det tar slut säger han dutt (slut då alltså). Han säger todde (kudde) och lägger sig och myser med den. Han härmar ugglor, bilar och det mesta vi gör nu. Älskar denna åldern=)

Jag älskar min fina sambo som äntligen har slutat jobba helg och som jag numera har sju veckors ensamrätt på;) Eller ja Theo har den väl mest men helgerna är mina hehe. Kan kanske dela med mig ibland om man frågar snällt.

Jag älskar att jag har så många fina vänner som betyder väldigt mycket för mig=) Som jag dock hade velat ha mer tid att umgås med men tiden räcker inte alltid till.

Jag älskar min fina familj som alltid ställer upp.

Jag älskar min utbildning som jag så gärna vill bli färdig med men det får ta den tid det tar hehe.

Älskar mitt sommarjobb där jag får gå ute hela dagarna och där det finns en hel del roliga människor;)

Älskar allt som jag vet kommer hända i höst och framöver.

Älskar att jag får träna så pass mycket som jag gör trots min lilla älskling.


Ja det va väldigt mycket jag älskar just nu men det är vad dagens inlägg handlar om:P Tråkigt kanske men lycka för mig är detta.

Dessutom är det så mycket jag vill just nu och det får mig också att vara lycklig, även om jag bara kommer kunna göra en av de 100sakerna jag vill göra;9 Men jag har e massa mål att sträva efter. Nä nu ska jag snart sova;)

Här är min underbara familj på Theos dop=) 


Sova vad är det?

2011-07-15 @ 02:51:02, Allmänt, , Kommentarer (1)

Jag får väl instämma med en del andra att sova är överskattat. Eller inte. Är såååå trött men har en konstig känsla i kroppen den skakar liksom hela tiden plus att jag har ont i magen=( Hoppas inte jag blir sjuk, måste ju till jobb imorgon men jag vill ju gärna ha sovit lite. Ska ju upp sex:(

Det va så länge sen nu som jag inte har kunnat sova på nätterna. I två veckor har jag deckat klockan tio. Va säkert de två kopparna kaffe innan idag:( I alla fall så har jag bara jobbat idag sen busat hur mycket som helst med Theo. Vi har lekt kurragömma=) Det dumma är att han bara vet ett ställe att gömma sig på sen när man säger var är Theo skrattar han hela tiden=) Rätt lätt att hitta med andra ord. Jag älskar min lilla prins så himla mycket. Ja min stora med haha. Det händer så himla mycket roligt nu med Theo hela tiden=)

Sen har jag tränat spinning. Sen försökt sova från klockan halv elva, vilket inte har gått så bra. Eddie har inte heller kunnat sova men nu tror jag han sover. Får se om det blir jobb imorgon eller inte. Kanske går dit så får jag se hur jag känner mig. Usch det är så mycket pengar man förlorar om man missar en dag=(

Nä ska titta på tv nu och hoppas på att jag slumrar till.


Nä, om tiden kan stå stilla ett tag

2011-07-14 @ 06:28:12, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja tiden går verkligen för fort ibland. Idag är det redan tosdag och bara två dagar kvar att jobba innan helg=) Sen har jag fyra veckor kvar. Ja dom får lov att gå fort på vardagarna men helgerna kan ju gå lite långsammare.

Igår sprang jag och Caroline 1,1 mil på lite under 57 min. Hela 5min bätter än förra gången. Känns skönt när det går framåt=) När vi började springa 8km sprang vi det på 47min. Igår när det vi hade sprungit 8km stod tiden på 39min och då skulle vi springa 3km till=) Det är väl en rätt så bra förbättring på 8-9 veckor=) Hehe.

I helgen ska vi inte göra så mycket. På lördag har Frankell 30års fest från klockan 14.00=) Får se hur länge jag stannar eftersom ingen kan passa Theo=( Är ju svedalarock samtidigt.

Har inte tid att blogga nu när jag jobbar. Kommer hem halv fem sen sticker Eddie och tränar och jag leker med Theo. När Eddie kommer hem är det min tur att träna sen när jag hunnit äta och duscha är klockan halv nio och då vill man bara sitta och ta det lugnt. Kommer bli bättre sen för efter denna helgen är Eddie ledig i sju veckor=) Skönt för han hehe.

Nä nu ska jag göra mig redo för jobb i detta sjukt tråkiga väder:(



Theo och Amanda=)


Dålig uppdatering

2011-07-05 @ 21:27:29, Allmänt, , Kommentarer (1)

Ja nu har det ju varit dålig uppdatering här men jag har varken haft tid eller ork. Har egentligen ingen ork ikväll heller men vill bara skriva så att ni vet att bloggen lever;)

Började ju jobba imåndag och det känns precis överallt haha. I lördags hade jag fest som blev jättelyckad:) Tack alla underbara människor som kom. Sen drog vi ut till etage=) I söndag städade jag i lokalen sen hämtade jag Theo som sovit hos sin morfar. På eftermiddagen åkte vi hem till Eddies föräldrar på fika sen tog vi det bara lugnt.

Igår jobbade jag första dagen på kyrkogården och på kvällen sprang jag och Caroline 11,3km på 1 timme och 1,5 min=) Vi är knappt trötta efter det nu längre så nu blir det snart att öka upp till 1,5mil. Bara fem veckor kvar till halvmaran. Vill springa den på 1timme och 50 min men blir nöjd om jag klarar den under 2 timmar.

Nä nu ska jag snart sova är helt färdig. Vet att det är ett tråkigt inlägg men blir kanske bättre imorgon;)




Förresten så saknar jag min lillasyster såååå mycket. Har nog bara pratat en gång på snart tre månader mot varje dag innan.