Navigation


RSS: inlägg



Kval till division 2=)

2011-09-19 @ 21:24:02, Allmänt, , Kommentarer (1)

Ja nu har det varit jättedålig uppdatering igen, jag som hade kommit igång så bra:P Och bättre kan jag tyvärr inte lova er i allafall inte på två veckor till. Vi har en SKITtuff kurs i skolan på fem veckor och på dessa har jag tagit mig an att jobba i sex dagar, sen är det träningar, matcher, leka med Theo, umgås med Eddie så ja ni förstår.

I helgen spelade vi match mot Bk Kick och vann med 4-2=) Det innebär att vi är klara för kval till division två. Så håll era tummar och tår att det kommer gå bra. På kvällen passade pappa Theo medans jag och Eddie va iväg med hans förra lag i brandkåren på törringelund och åt mat och dansade. Eller hmm ja dans blev det inte så mycket. Bara dansband och jag som varken kan bugg eller vals blev sittande på stolen hela kvällen. Men det va kul att titta på folk som faktiskt kan dansa sån dans:9 Ser så roligt ut.

I söndags hämtade vi Theo elva och sen när han sov började jag plugga. När han vaknade lekte vi en timme innan Eddie och Theo åkte hem till Bodil och Benny så att jag kunde plugga nån timme till, blev 1,5 timme:P Sen lekte vi en timme till sen sov Theo och jag pluggade till halv tolv på kvällen. Fick gjort mycket mer än jag hoppats på och därför har jag tid att blogga lite nu:P

Jag jobbade min sista dag för detta året på kyrkan, skönt är så kallt nu och jag som fryser så lätt har redan tre tjocketröjor på mig;) Sen sprang jag och Caroline 11km. Fick ganska bra tid för att inte ha sprungit på hur länge som helst och vi gick ut i sjuk motvind;) 1timme 4min. När jag kom hem har jag pluggat färdigt till vårt grupparbete som ska redovisas för klassen nästa vecka. Jag HATAR stå framför en massa människor när jag inte är säker på vad jag snackar om haha. Vi får inte feedback från läraren förrän efter redovisningen. Nu är det bara eximinationsuppg kvar. Eller bara och bara det lär gå åt mist en 30 timmar för den och det börjars imorgon när jag lämnat Theo på dagis:)

Nä nu ska jag kolla på tv en stund.


Hahaha=)

2011-09-08 @ 21:31:59, Allmänt, , Kommentarer (1)

Hahaha fick en kommentar från min kära mamma om daniel däckade:P Och när man läser mitt förra inlägg så låter det precis som att det va Daniel jag badade och som däckade sen men det va Theo efter att jag lämnat av Daniel på fotbollsträningen=)

Idag har jag gått i skolan halva dagen va hemma vid ett. Tog 30min paus till mat sen försökte jag leta lite fler vetenskapliga artiklar till ett arbete. Det gick väl sådär. Vid lite över tre hämtade jag Theo på förskolan och det hade gått bra som vanligt=) Hoppas bara han sover mer än 45min sen. Sen klippte sig Theo och efter det va det ett besök till banken. Där blev Theo väldigt rastlös så fick ringa pappa som kom och hämtade honom=)

Ikväll har jag tränat fotboll medan pappa och Annika passade Theo=) Tackar för hjälpen. Första träningen på denna veckan. Det va länge sen jag har hållt upp från träningen så länge.

Theo sover SJUKT dåligt på nätterna vilket har resulterat i att jag försovit mig TVÅ gånger denna veckan, jag som aldrig gjort det i hela mitt liv tidigare. Visst inte så mycket kanske men blev fem min sen till Emma som jag samkör med till skolan. Han vaknar flera gånger varje kväll/natt. Minst 10 gånger. Ibland somnar han inte om på 45 min. Förstår inte hur han kan vara så lugn och snäll på förskolan;) Han borde vara övertrött. Det har varit såhär i snart tre veckor och mina reserver börjar ta slut:( Stackar familjer som hr det såhär varje natt i flera år. Hur står ni ut??? Men han är så förkyld med och hostar hela nätterna. Hoppas det vänder snart.

Nä nu sak jag ta det lugnt=)


Vill så mycket

2011-09-07 @ 21:00:22, Allmänt, , Kommentarer (2)

Just nu vill jag så himla mycket. och när jag vill så mycket blir det nästan inget gjort för jag vet inte var jag ska börja med det nödvändigt utan jag vill bara drömma mig bort med det roliga:)

Idag lämnade jag Theo på förskolan för första gången själva. Trodde han skulle bli jätteledsen men det blev han inte. När vi kom dit vid elva är de flesta barnen trötta och hungriga och då blir det en del skrik så då började Theo också gråta lite. Men slutade efter 2 sekunder när han fick sitta i mitt knä medan jag tog av honom skorna och jackan. Sen sa han inget alls när jag skulle gå men han kollade ner i marken precis som att han inte ville se när man gick hehe. Sen gick jag hem och pluggade i 2 timmar. Behöver egentligen plugga lite nu men är så trött och har för mycket i huvudet. Ska i allafall försöka läsa en artikel.

När jag hämtade Theo halv fyra va Daniel med och tittade hur det såg ut ifall man behöver hjälp av honom nångång med hämtning;) Sen lekte han med oss en timme här hemma innan han skulle träna. Han deckade sedan i sängen vid sju efter badning och lite bokläsning=)

Nä nu ska jag ta tag i artikeln. Ha en mysig kväll.


En lååång måndag

2011-09-05 @ 21:24:16, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja denna måndagen har kännts som tre måndagar ihop. Klockan ringde kvart i sju sen bar det av till skolan. Bodil hämtade Theo på förskolan vid halv fyra för att det inte skulle bli en så lång dag för honom. Jag kom dit vid sex tiden och hämtade en trött Theo som hann somna i bilen på vägen hem.

Tyvärr äter ju inte Theo speciellt mycket mat på förskolan (låter så dumt att säga förskolan för, för mig heter det dagis, men det är ju en förolämpning idag:P) och då sover han ju inte så länge heller för att han är hungrig.

När vi kom hem blev det lek en halvtimme sen fick Theo lägga sig, men somnade inte på 30min. Han va hungrig. Drack 4 dl välling hehe. Klockan va kvart i åtta när han somnade. Då satte jag igång att diska, laga mat, äta, plocka undan och läsa en artikel från skolan och nu kan jag sitta ner i soffan och ta det lugnt=) Efter 14 timmars slit. Beundrar ensamstående, hade inte orkat många sånna här dagar. Men det kanske är en vanesak;)

Nä nu ska jag titta på tv innan sängen kallar. Komer ha en ännu längre skoldag imorgon:( Sov gott


Vinst med 7-1=)

2011-09-03 @ 20:27:17, Allmänt, , Kommentarer (0)

Vi vann matchen överlägset idag. Skulle nog ha gjort minst en fem sex mål till. Menmen. Det gick väl rätt bra för mig med men har varit förkyld hela veckan och det kändes i kroppen. Blev tröttar än vad jag brukar.

Annars idag har vi bara gjort pizza och lekt här hemma:) Eddie badar och jag kollar runt på nätet nu hehe.
Imorgon ska vi på visning av ett hus=) Sen någon gång under dagen ska ju jag och Caroline springa:) Sen kanske Michaela kommer förbi en sväng, brun och fin förmodligen eftersom hon precis kommit hem efter en vecka på marmaris. Fusk=) men det va hon värd:) Sen kanske även mamma kommer förbi=)

Nästa vecka blir det full rulle som vanligt så ska verkligen njuta av dagen imorgon.
Nu ska jag titta på tv:)



Min söting på nått lekland när han va 10 månader tror jag=)


Helg=)

2011-09-02 @ 20:45:30, Allmänt, , Kommentarer (0)

Äntligen fredagkväll och en mysig helg framför mig=)

Jag tror aldrig i hela mitt liv att jag varit så trött som jag var idag. När klockan ringde ville jag verkligen inte upp och gick inte upp förrän jag precis hann ta på mi kläder och äta nått snabbt. Typ en kvart innan jag skulle iväg. Vi skulle ända bort till Orups sjukhuset idag ,45min bilresa, och jag satt och halvsov i bilen.

På föreläsningarna var det så illa att jag satt och nickade till i princip hela tiden. Det va såååå nära att jag ringde Eddie för att hämta mig. Men jag stod ut och nu är jag nöjd:) Jag kom hem vid fyra tiden och det blev en snabb runda inom Theos farmor och farfar. Sen skulle jag och Caroline ut och springa=) Sen hem ge Theo mat och lägga sig i ett bad. Men där somnade jag ju hela tiden så fick gå upp. Blir en snabb runda på nätet sen sängen=) Kollar ju självklart på Sverige men nu när dom ligger under är det inte lika lätt att hålla sig vaken.

Imorgon är det match mot Olympic på lindängen i malmö om jag inte minns helt fel;) Sen ska jag och Eddie bara hyra film och mysa. På söndag ska Caroline och jag springa igen sen får vi se. Får passa på att träna nu för nästa vecka jobbar Eddie kväll och veckan därpå har han jouren:( Hur ska jag klara mig.

Nä ska gå nu heja Sverige