Navigation


RSS: inlägg



Åla=)

2011-01-31 @ 17:07:46, Allmänt, , Kommentarer (0)

Har ju glömt att berätta at Theo har börjat åla. Eller åla har han gjort tidigare men bara bakåt. Nu kommer han även framåt=) Det går inte fort och han kommer inte så långt änså länge men snart kanske hehe. Så den 29/1 2011 var första gången jag såg Theo ta sig framåt:P

Idag har vi eller jag stått ikö hela förmiddagen till vårdcentralen och fick tid klockan två idag till slut:) Tänkte att det va lika bra att kolla upp varför Theo inte vill äta. Han är ju förkyld men ville bara se så han inte hade halsfluss eller något. Han var röd i halsen men inte tillräckligt för antibiotika:S ok vad menas med det då? Men förmodligen har det varit värre men att han har börjat självläka hehe. Han lät lite rosslig när han andades vilket dom trodde beror på all slem han har.

Men idag har han faktiskt ätit nästan en portion gröt imorse sen en halv burk mat. Så kanske är på bättringsväg äntligen=)

Nu ligger Theo och sover. Ska väcka honom när jag skrivit klart. Sen ska vi ut och gå med Vivi och Amanda. Blir ingen träning ikväll eftersom Eddie jobbar kväll plus har jouren så har ändå ingen bil=( Men faktiskt skönt att bara ta det lugnt. Har städat undan lite och sorterat ut kläder som är för små och nya kläder han fått ärva av kusin Kasper:) som dock trodde att alla kläder skulle vara förstora för Theo men vissa var tillochmed för små:P haha. Kasper var ju en liten skit som hade storlek 74-80 när han var två år och Theo är ju en stor skit som har de storlekarna nu:P

Men båda är lika söta ändå;)
Ikväll ska jag sätta in alla papper i pärmar och städa datorbordet och ta mig ett välbehövligt bad:) Hoppas att Theo sover så att jag hinner detta. Ska även försöka plugga lite. Tiden bara springer iväg nu ju och mindre än två månader tills jag börjar skolan.



Kusinerna plus lite Caroline:P


Dumlemuffins en ny favorit:P

2011-01-30 @ 17:19:17, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja som rubriken låter älskar jag Marlenes dumlemuffins:) Har inte ätit det av någon annan men dom är så goda, hade nog kunnat svepa i mig 10st om det bara varit jag i rummet:P Men när där är en massa folk får man lugna sig lite. Så det blev två stycken=) Mums.
Vi ska ju även iväg nu ikväll och då blir det lite gott där med så fick spara mig lite hehe.

Theo har knappt ätit något idag. INGEN vanlig mat har gått ner överhuvud taget. Han vägrar öppna munnen. Så får nog ringa vårdcentralen imorgon och se om han kanske har ont i halsen. Är man bara förkyld brukar det ju vara lättare ätt äta än att dricka en massa. Men han har knappt velat ha ersättning heller:( Imorse åt han 50ml. Vid tolv 100ml och vid fyra 120ml.
Man märker på han att han inte orkar lika mycket. Innan har han sprungit runt i gåstolen flera timmar (lite överdrivet) men nu passar det inte lika länge. Kan han bara bli frisk nu.

Imorgon är det ny vecka och Eddie jobbar kväll plus att han har jouren. Men ska försöka hitta barnpassning på måndag och onsdag så att jag kan träna fotboll eftersom vi har cup i helgen.
Kommer bli en del löprundor istället. Idag hade det varit utmärkt väder att springa i men har inte hunnit. Bara det inte blir flera minusgrader för då springer jag inte. hehe.

Hoppas även på att få tid och ork till en riktig rejäl storstädning där minsta lilla skit ska bort. Får se om det blir denna eller nästa veckan:P Har ju även sagt att jag ska plugga lite. Vilket inte lockar något av det just nu. Är väldigt trött idag hehe.

Nä nu har vi brottom. Ha en trevlig söndagskväll med en massa myspys:)



Theo och kusin Klara när Theo var fem månader och Klara fyra=)


Redan uppe:P

2011-01-30 @ 11:02:41, Allmänt, , Kommentarer (1)

Eller egentligen vaknade jag klockan tio, nu är den ju elva. Kunde inte sova inatt har vaknat hundra gånger på de 5,5 timmar jag låg i sängen.
Kom hem lite över fyra från slgthuset. Det var knappt jag orkade hålla ögonen uppe när jag körde, skitäckligt. Fick sätta volymen på max och sjunga med i varje låt det gör susen:P

Det gick bra på slagt igår kom inte så jättemycket folk, eller det fanns plats för fler fast i vår garderob var det fullt=)

Nu ska jag snart till pappa och träffa min älskade Theo. Lika jobbigt varje natt att lämna ifrån honom men denna var en av de jobbigaste. Han är sjuk och fruktansvert mammig så viste inte hur det skulle gå. Men det gick bra=)
Sen vid två ska jag och Theo till Marlene och fika hoppar nog över svågertorp med pappa. Klockan fem ska vi sen till Lee och Sofie på fika=)

Nu måste jag göra mig iordning har precis ätit flingor med mjölk, börjar tröttna på det:P Haha. Jag är en sån som äter bara en sak till jag tröttnar helt på det och då börjar jag äta något annat. Nä nu blir det skyndaskynda.



Iväg och jobba


Mätt som en plätt

2011-01-29 @ 20:39:10, Allmänt, , Kommentarer (0)

Kom precis hem från pappa där det först bjöds på kycklingfile med hasselbackspotatis och sallad=) Sen daimtårt. Så jag fitt för fajt på jobb inatt.

Matchen vann vi med 3-1=) Jag fick spela innermittfältare vilket jag älskar=) Går alltid bäst för mig på den positionen. Tyvärr efter graviditeten har jag fått spela på kanten och det hoppas jag inte på mer:P Inte riktigt min starka position.
På matchen sköt någon en svinhård boll på mig och i minusgrader gör det sjukt ont. Har blåmärken på hela låret och märke efter bollen=( Fick även tre stora blåsor som gör ont nu haha. Tyck synd om mig nu:P
Hoppas bara jag hittar ett par skor som är sköna att gå i på jobb nu när man har blåsor. Finns det tro? Eller ska jag kanske uppfinna ett par.

Theo sover hos morfar (min pappa) inatt så att jag ska kunna sova någon timme imorgon. Eddie börjar jobba redan sex på morgonen och jag kommer hem vid halv fem. På kvällen ska vi till Sofie och Lee=) På dagen har jag många alternativ:P Antingen svågertorp med pappa eller till Marlene och äta goda dumlemuffins. Blir svårt att välja. Kanske hinner båda:P hehe.

Usch jag är så trött. Vet inte hur jag ska klara att jobba natt. Har försökt sova två gånger idag men har inte lyckats. Första gången var när jag skrev det andra inlägget om att Theo sover nu. Det gjorde han INTE=( Så hann inte sova innan matchen. Andra gången var efter matchen när Theo sov men då lyckades våra telefoner ringa i ett så där sket det också sig:(
Men ska göra mig iordning nu och dricka lite är jättetörstig:P



Theo fem dagar gammal. Så liten och söt=)


Match=)

2011-01-29 @ 10:15:21, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag ska vi spela träningsmatch mot Kvarnby. Var ju inte så många som kunde men hoppas att vi blir några avbytare i allafall:P

Igår gick det bra på jobb. Lugnt och skönt bara 200 som kollade på teatern. Brukar vara 400- 600. Inatt ska jag jobba på nattklubben och då lär det ju komma lite fler hehe. Löningshelgen och allt.
Efter matchen ska vi kanske hem till pappa och äta sen hoppas jag hinna sova en timme innan jag ska köra in till Malmö igen.

Jag hade gärna sovit nu när Theo sover för jag är riktigt trött men vi har samling sjukt tidigt för att vara en träningsmatch. 1,5timmar innan förstår inte varför:( men men.

Kanske går och lägger mig och vilar 30min i allafall för nu har han somnat=) Min busunge hehe.



Sommarbild från 2005. Känns som igår:P Vill ha sommar


Jobb

2011-01-28 @ 15:50:24, Allmänt, , Kommentarer (1)

Nu om tio minuter ska jag köra iväg till Malmö och jobba så hinner inte uppdatera bloggen får göra det imorgon eller ikväll:P

Har hämtat hem min dator och fy vad klyddigt det är med alla inställningar. Jag vill ju att den ska fungera direkt hehe. Theo sover nu igen och jag har passat på att tvätta. Eller ja började redan ett och då var han ju vaken:P

Nä nu måste jag skynda mig. Älskar min nya dator=)


Försäkringskassan

2011-01-28 @ 12:17:05, Allmänt, , Kommentarer (0)

Fick faktiskt resten av mina pengar idag=) Skönt att det gick så fort. Nu väntar jag bara på pengarna från massagen och slagthuset. Slagthuset lär ju dröja men idag ska vi prata med högsta chefen sen hoppas jag att han/hon snabbt går vidare till ekonomiansvariga så att jag kan få mina pengar nästa vecka. Är 1000kr jag ska få till av dom. Nästa månad blir det ännu mer för har jobbat fyra gånger med idag och imorgon så hopaps att min stämpling har funkat nu.
Min syster fick rätt betalt och jag stämplade både in och ut precis innan henne så annars kan hon vittna:P Hoppas dock att det inte behöv shehe.

Idag har vi varit på öppna förskolan. Gick dit med Vivvi och Amanda och där träffade vi Marlene, Kasper, Klara och Caroline, Moa, Albin. Alla kusiner (Albin, Moa, Theo, Kasper, Klara) är lika bloda så det måste ha kommit från Jensen sidan:P

Theo fick lite ersättning när vi kom hem och somnade direkt. Han sover fortfarande men tror att han vaknar vilken sekund som helst tycker han vrider och vänder på sig där inne.
Han vägrar fortfarande äta vanlig mat men febern var nere idag. Ringde ändå vårdcentralen men akuttiderna var slut. Så ringde bvc och frågade vad dom tyckte. Är det inte bättre efter helgen ska vi ringa igen. Men tror det är på bättreingsväg för inatt sov Theo från 21.00-08.45=) Skönt. Han skriker och gråter lite i sömnen vet inte om det är för att han har ont eller om han drömmer.

Jag somnade halv tolv så fick nästan nio timmars sömn. Gick upp åtta för att ringa vårdcentralen. Dock va jag vaken mellan sju och halv åtta när Eddie kom hem från jobb.

Idag ska vi hämta ut min mini PC som jag köpt:) Ska ha den till skolarbeten och då är den liten och smidig när man pluggar på bussen. Bussen tar ju närmre 50min till Lund så får ta alla chanser att plugga lite.
Nästa vecka ska jag börja att plugga lite så smått så att jag fräschar upp minnet lite hehe. Får se hur mycket jag verkligen kommer att göra det:P haha

Jag har hur mycket att skriva om som helst idag men sparar till lite senare. Får se om jag kommer ihåg vad jag tänker på nu eller om jag glömt:P Mitt minne är inte det bästa. Hörs senare!


HP Mini 210-1115so Preppy Pink

HP Mini 210-1115so Preppy Pink
Denna skönhet ska jag hämta ut=)


Godnatt

2011-01-27 @ 22:37:51, Allmänt, , Kommentarer (1)

Theo somnade inte förrän nio ikväll. Han hade vägrat somna när farmor var här och hjälpte Eddie som hade jouren och jag ville ju träna:P
Sen vaknade han till tio över tio och vrålskrek men det gick över på en minut och han sov vidare=) Skönt hoppas han sover till åtta imorgon:P Men han vaknar säkert jättetidigt hehe.

Jag kollar på en riktgt dålig film not another teenmovie. Sjukt dålig men finns inget annat på tv. Ville kolla på en film på tv8 men den hade visst inte vi=(

Jag ska lägga mig tidigt ikväll fast just nu känner jag mig pigg hehe typiskt. Bara för att jag va inställd på en sen kväll igen. Ska dock försöka vara isäng senast elva =)

Sitter och äter popcorn just nu och dricker fanta från vår sodastreemer=) Eller orange kanske den heter. Den är i alla fall sjukt god. Ni borde verkligen testa den. Cola är faktiskt inte alls god. Fast jag tycker egentligen bara om coca cola. Inte pepsi eller någon annan fejkcola och colan till soda streemern smakade fejkcola:P Eddie tyckte iallafall om den=)
Det dumma är att kolsyra saken snart är slut förvi vill ha MYCKET kolsyra i våra drickor. Vi har kanske gjort fem omgångar och den är snart slut. Dåligt tycker jag hehe. Men det är ju inte så jättedyrt men meningen var ju att vi skulle spara pengar på en sån här och det gör vi inte om vi ska slösa så på kolsyran:p

Nä nu ska jag lägga mig och småtitta på filmen eller kanske läsa något. Sov gott=)



Bollhavet är roligt=)


Fotboll ikväll igen

2011-01-27 @ 17:22:11, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då blir det fotbollsträning ikväll igen. Sandra hämtar mig halv sju=) Tycker faktiskt fotboll är riktigt roligt just nu. Träningarna går jättebra och trivs som fisken i vattnet i laget:P hehe.

Idag ska vi träna inomhus i en liten hall. Dör om det blir innebandy för det är något av det tråkigaste jag vet. Men Dan sa att det skulle bli smålagsspel 3 mot 3. Är det inte det går jag haha;)

Nu sover Theo igen ska snart väcka honom så fort jag skrivit färdigt. Han får faktiskt sova en timme nu brukar aldrig låta honom sova mer än 15-20 min om han somnar efter fyra. Men eftersom han är sjuk och behöver sova vill jag inte väcka honom. Får jobba på rutinerna när han är frisk igen. Förhoppningsvis efter helgen=)
Han vägrar fortfarande äta vanlig mat och lever på ersättning. Blir han inte bättre till imorgon får jag nog ringa vårdcentralen. Vet inte om han har öroninflammation för när jag tog tempen innan vrålskrek han som han aldrig brukar göra. I normala fall tycker han det är skönt att bli pillad i öronen. Konstig min lilla älskling.
Nä nu hör jag Theo skrika så får gå in och ta honom=)



Mitt charmtroll=)


Sovmorgon

2011-01-27 @ 12:05:16, Allmänt, , Kommentarer (0)

Theo somnade ju inte förrän lite i elva igårkväll och jag somnade kanske halv ett. Theo väckte mig nio imorse så fick sova en hel del inatt:) Theo fick sovit tio timmar, de andra nätterna kanske han har sovit åtta timmar. I vanliga fall sover han 12-13 timmar så han är ju inte frisk än. Men man brukar ju inte själv sova särskilt bra när man är förkyld och har en massa rethosta.

Nu sover han igen och jag passar på att blogga=) Fastän att jag fått sova åtta timmar två dagar irad känner jag mig ganska trött idag, vet inte varför. Tänkte försöka plugga lite nu så att jag inte kommer tillbaka helt ringrostig till skolan men det är knappt att jag orkar hålla ögonen öppna. Kanske lägger mig framför tvn och halvsover:P Men bara till ett för då ska vi tvätta:( Tråktråk. Vill ha en tvättmaskin, blir så mycket tvätt när både Eddie och jag tränar varje dag och när Theo måste byta kläder några gånger per dag:P Det är så tråkigt att tvätta hehe.

När Theo vaknar har vi inget planerat men tänkte kanske gå ner i byn och se om jag hittar något fotoalbum så att jag kan sätta in resten av fotona=) Får se om jag orkar hehe. Ikväll vet jag inte riktigt än vad jag ska träna. Hade gärna tränat brottning men vill inte slita av ruvorna på min tatuering som jag gjorde förra gången, därför den har varit så ful=( Så måste vänta två veckor på att få träna det. Nästa vecka jobbar Eddie ändå kväll så hade ju inte kunnat träna då. Sen jä* ska jag börja träna brottning igen:P Behöver lite armmuskler hehe.

Här är min underbara familj på Theos dop=)
Min älskade familj=)


Seg kväll

2011-01-26 @ 23:07:32, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jag var riktigt stressad innan min träning. Eddie var och storhandlade och jag hade en riktigt gnällig påg som behövdes göras iordning innan sovdags. Så på en timme hann jag äta, packa min väska, byta om till träningskläder(fotboll), mata Theo (vilket inte går fort just nu), bada honom och ge honom lite ersättning. Det kallar jag effektiv hehe. Theo somande bums vid kvart i sju men vaknade åtta och vrålskrek och har inte somnat än=( Han har även fått feber idag. Inte så mycket men ändå 38,2.

Jag som är helt slut efter fotbollsträningen och dödstrött hehe. Tycker så synd om min lilla älskling. Ingenting hjälper. Han ligger och blundar och gäspar men vänder huvudet fram och tillbaka och vänder sig från mage till rygg. Han kommer inte riktigt till ro. Förstår hur det känns, jag är ju inte känd för att somna fort:P

Hoppas i alla fall att han somnar lite innan halv ett som igår hehe för det var lite segt.
Nu kommer lite bildregn från igår och idag=)



Min ifyllda tatuering=)



Michaelas tatuering=)



Leker med pappas keps:P



Rött är fint=)



Denna roliga leksak fick jag av morfar i julklapp=)



Vill krypa över men har inte riktigt lärt mig hur jag gör:P

Måste komma emellan med att Theo har somnat nu. Har ju hållt på ett tag med detta inlägg hehe. Så 23.00 blundar dom små ögonen och jag hoppas dom gör det resten av natten med.



Om jag ser busig ut kanske man inte ser att jag egentligen är jättetrött och sjuk?;)




Jag blev i alla fall lite nöjd med ett rån i varje hand=)

Nu blir det inte fler bilder. Jag ska faktiskt ta lite nattamat nu sen kolla på Navy CIS sen kallar sängen=) Sov gott.


Lillördag

2011-01-26 @ 13:46:26, Allmänt, , Kommentarer (2)

Ja då var det redan onsdag och snart helg:P Hehe

Theo somnade inte sörrän halv ett igår kväll ordentligt så att jag med kunde gå och lägga mig. Han vaknade sen nio imorse av att han gjort nummer 2 i blöjan annars hade han nog sovit längre.
Precis när vi vaknat skickar vivvi och frågar om vi vill följa med till Ica och det vill vi gärna måste ändå in och handla sen behövde båda gå till apoteket.

Theo åt ingenting i morse och han var dödstrött i vagnen men ville inte sova. Så när vi kom hem halv tolv fick han mat som han inte ville ha så gjorde ersättning och då åt han faktiskt riktigt mycket 150ml=) Sen somnade han tio i tolv och vaknade nästan precis. Skönt=) Jag han ta ett bad (frös svinmycket sen vi va ute), äta, plcoka undan lite och fylla ett album med foto så nu måste jag handla ett nytt:P

Nu är Theo riktigt pigg och sitter och leker med Eddies keps i soffan, kommer en bild senare hehe. Blir en massa bilder i nästa inlägg:P

Ikväll ska Eddie först storhandla sen när han kommer hem tar jag bilen direkt och kör in och tränar fotboll=) Inte så sugen i denna kylan dock. När jag kommer hem sen bytar vi igen och Eddie tar bilen för att träna sen jobba natt igen. Här är det fart och fläng som gäller hehe.


Sovvägrare

2011-01-25 @ 23:10:19, Allmänt, , Kommentarer (2)

Theo vill inte sova ikväll. Han sov mellan fyra och fem. Sen va han jättetrött och somnade redan kvart i sju igen. Men åtta vaknade han och vrålskrek och sen dess har han kanske sovit fem tio minuter i sträck sen varit vaken i 30min=( Jädrans förkylning som gör att han inte kan andas och komma till ro. Måtte den snart vara bort. Jag som skulle lägga mig tidigt ikväll redan vid nio. Men jag ska tydligen inte sova för varje gång jag ska lägga mig tidigt är det någonting som gör att jag inte kan.

Usch jag undrar hur dags jag kommer isäng ikväll eller hur mycket jag kommer få sova inatt. Jag gissar på max två timmar. Han gäspar och gäspar och kliar sig iögonen men icke somnar han för det:( Hoppas han kommer till ro snart så att vi får sovit lite inatt.
Alltid när han klyddar såhär är det när Eddie jobbar natt och då kan inte han avlasta mig med att kanske ta en natt.

Nä jag får väl bosätta mig framför tvn ett tag till och springa ut och in ur Theos rum. Nu är det i allafall Navy CIS=)
Blir ingen bild nu tar sån tid att ladda upp;)
Godnatt alla ni som får sova:P


Tatueringar

2011-01-25 @ 18:54:15, Allmänt, , Kommentarer (1)

Ja nu har jag och Michaela varit och gjort tatuering, eller jag fyllde ju bara i en av mina. Min tog ca 25min och Michaelas 35 hehe. Hennes blev assnygg=) Kanske får låna hennes bild sen och lägga upp hehe. En bild på min kommer även den senare.

När vi kom hem beställde vi mat från Svea. Fläskfile oscar med pommes. Vad fick vi ? Klyftpotatis. Som dessutom inte va färdiga. Jag som va så sugen på deras pommes. Nu sitter vi och tittar på 2½ män hehe så roligt. Theo ligger i sängen får se om han kan somna han har typ sovit hela dagen. Dock va han jättetrött och gnällig. Nu ligger han och snackar och verkar piggare i sängen haha. Sängen är verkligen inget sömnmedel här hemma.

Nä nu ska jag ta det lugnt i soffan.


Händelserik tisdag=)

2011-01-25 @ 09:46:45, Allmänt, , Kommentarer (0)

Imorse vaknade Theo kvart i åtta och sen dess har näsan bara runnit och runnit. Han är så förkyld hoppas han inte smittar mig i alla fall:P Han har varit grinig hela morgonen så försöker få honom att somna redan nu.

När han vaknar ska vi hem till Marlene och kusin Klara och där kommer också Anna och lilla Jonathan. Alla barnen är förkylda så det spelar inte så stor roll:P

När vi kommer hem hämtar Michaela mig och vi ska tatuera oss=)

Varför blir alltid allting fel när en sak går fel? Först fick jag min lön från slagthuset och då fick jag bara för en gång jag jobbat och jag har jobbat två gånger så ringer till ansvarig som säger att den 25 december stämplade jag in 24.00 och ut 24.00. Vem kommer dit för att stämpla in och ut direkt? Jag stämplade in 18,30 och ut 05.00. Hon jag ringde kunde inte fixa det så måste gå till min garderobschef som måste intyga för högsta hönset att jag verkligen jobbat och han i sin tur måste gå tillbaka till ekonomiansvarig och säga att jag jobbade då. Klyd klyd känns inte som att jag kommer få se dom pengarna denna månaden. Dessutom har jag inte fått pengarna på kontot och det har inte heller mina syskon dåligt dåligt.

När jag sen får min föräldrarpenning står den på 1400kr. Jag skulle fått minst 4000 så ringer dit och då har tio dagar bara försvunnit som dom inte vet hur det kan gå till. Nu skickas detta vidare till en annan handläggare som ska titta på det. Försäkringskassan är ju inte kända för att vara snabba så jag undrar när jag får mina pengar. Hur ska jag klara mig denna månaden med 2000? När jag skulle haft 7000? Hmm tur man har lite sparat även fast jag hatar att ta av dom.

Sen ska jag ha fått 800kr för att jag masserat och dom pengarna har jag inte heller fått. Usch vad allt ska klydda samtidigt.

Nä nu var det färdigklagat för idag och hoppas på att allt löser sig snabbt.
Det är faktiskt det ända negativa med att klara sig själv och inte bo hemma att man måste fixa allting själva och kan inte lämna över det till mamma eller pappa:P haha



Bild från 2004. Jag, Sandra, Uffe


Fotboll

2011-01-24 @ 18:28:56, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ikväll är det fotbollsträning som står på schemat=)
Det är lite bättre med Theo han har inte kräkt idag men han har inte velat äta så mycket. Just nu sitter han och leker med små mackbitar. Typ det ända man får i honom förutom en halv burk spaghetti och köttfärssås innan idag.

Vi har bara tagit det lugnt och myst idag=) Jag sov en timme på förmiddagen skönt=)
Nä blev ett snabbt inlägg ska göra mig iordning nu=)


Jobbig kväll och natt

2011-01-24 @ 11:23:10, Allmänt, , Kommentarer (0)

Det var inte någon engångförteelse med att Theo kräkte. Han kräkte två gånger till på kvällen innan han somnade vid halv tolv:( Stackaren vi var tvugna att ta upp och bada honom vid halv elva och han var riktigt trött då. 
Vid tolv gick vi och la oss men jag vaknade flera gånger av att Theo hostade som bara den. Vid halv fem vaknade han riktigt och var ju hungrig men jag vågade inte göra för mycket mat. Dessutom åt han knappt något sen somnade han om och gick upp kvart i nio. Jag var vaken en stund för att se så att han inte kräkte upp den lilla maten han fick i sig.

På morgonen försökte jag få i han lite gröt men han åt max tio skedar så det var ju inte så mycket. Sen innan han skulle sova nu fick han lite fruktpure som han åt en tredjedel av. Nu sover han igen.

Nu ska jag också försöka vila sen fortsätta med att sätta in foto i albumen=)


Sjukling

2011-01-23 @ 21:47:39, Allmänt, , Kommentarer (0)

När vi kom hem från pappa började Eddie på maten och jag gjorde iordning Theo för sängen. Han somnade vid halv åtta men vaknade vid kvart över åtta av att han hostade så jag trodde hela han skulle försvinna. Jag gick in och tittade till honom och då kräkte han världens största spya=( Allt han ätit de senaste timmarna. Så fick ta upp han och tvätta av honom, renbädda sängen och lugna ner honom. Han var helt till sig. Han är redan jätteförkyld och näsan den bara rinner så hoppas bara att det var en engångs förteelse så att det inte är influensa han fått.

Han ligger fortfarande vaken i sängen och kan inte somna om, han har fått mini lite att äta för att det inte ska komma upp igen. Usch det är alltid något som stör hans sömn. Är det inte tänder eller förkylning så kräker han stackars liten.
Nu är han dock tyst så han kanske har somnat igen. Hoppas det hehe.

Nästa vecka har jag inte så mycket planerat. Måndag ska vi va hemma hela dagen behöver ta det lugnt. På tisdag ska vi till kusin Klara och träffa andra bebisar=) Sen ska jag och Michaela tatuera oss=) Jag ska dock bara fylla i en gammal. Sjukt tråkigt men den är ju tyvärr inte så fin=( Vill hellre lägga pengar på en ny;) Sen ska jag jobba fredag och lördag på slagthuset=) Det är den enda planeringen vi har skönt=)

Nä nu ska jag titta vidare på I robot=)




Såhär glad och busig är Theo när han vaknar på morgonen=) Han sitter och busar i soffan medans mamma mornar sig=)


Etage=)

2011-01-23 @ 14:43:16, Allmänt, , Kommentarer (0)

Igår åkte jag och Sandra med Mc Donalds mat till hanna för att äta innan de andra kom=) Mums hehe. Vi va där redan halv sex för att inte behöva stressa på kvällen=)

Sen kom Becky och Jessica blev tyvärr rätt många som hoppade av i sista minuten vilket var lite tråkigt men vi hade skoj ändå=)
Vi sjöng singstar, rökte vattenpipa och spelade kort=) Vi tog bussen in till malmö vid tolv och skulle till etage=)
Där var svinlång kö trodde inte alls att det var många som skulle ut eftersom det är helgen innan löning men kön var skitlång och inne var det nästan proppfullt med folk=)
Sån tur var stod vi på vip listan och behövde inte köa=) Älskar att gå förbi alla människor och bli insläppt hehe.

Jag kom hem vid fem inatt och vaknade från och till sen nio då Theo vaknade. Han är ju inte speciellt tyst av sig men jag gick inte upp förrän tolv. Theo somande 19.30 igår och sov till 08.30 varför gör han aldrig det när jag ska ta honom:P? hehe

Nu håller vi på att tvätta sen ska vi till min pappa en stund sen hem och laga tacos=)


Lördag=)

2011-01-22 @ 14:26:42, Allmänt, , Kommentarer (0)

Igår gick vi och la oss 21.40. och jag somnade faktiskt ganska fort=) Sen vaknade inte Theo förrän halv åtta imorse så jag fick minst nio timmars sömn inatt. Välbehövligt.

Sandra kom hit lite i tolv och vi började springa kvart över. Spang ca 7-8km på en 40min=) Men fy vad trött jag blev hur många backar som helst som jag tillslut fick riktig damp på:P
Nu har jag duschat och ätit. Ska snart köra till ica för att handla lite sen börja göra mig iordning för ikväll=) Jag ska ju ut med några tjejkompisar=)

Fastän jag sovit så mycket inatt känner jag mig trött nu när jag sitter vid datorn men är nog för att jag tog helt slut när vi sprang. Theo ligger och sover eller håller på att somna.

Nä nu måste jag sätta fart=)



Bild från nyår 2008 i vår gammla lägenhet=)


Fredagkväll

2011-01-21 @ 20:26:52, Allmänt, , Kommentarer (0)

När Theo vaknade vid halv ett gav jag honom mat sen sprang jag till gamla ip. Tog ca 20-25min och var ca 3,5km långt. Därefter gick jag till ica för att handla lite. Sen sprang jag hem igen=) Så har sprungit ca fem km med en liten paus:P Imorgon blir det dock längre.

När jag kom hem duschade jag sen skulle jag dammsuga men det gick verkligen inte. En viss liten Theo är livrädd för dammsugaren och stortjöt hela tiden. Så fick dammsuga när mamma var här så hon kunde underhålla honom;)
Mamma hade med sig mat från Svea. Jag fick fläskfile med pommes mums=) Mamma fick ett hårstrå i sin mat blä usch vad äckligt.
Sen lekte mamma och Theo med varandra medan jag försökte lägga in lite kläder på blocket. När jag skulle godkänna försvann allting=( Så får prova en annan dag istället.

Nu ska jag och Eddie mysa framför tvn första dagen på hela veckan vi kan ligga i soffan tillsamman:P
Hade hoppats på en bra film men det finns det ju aldrig på helgen=( Jaja nu ska jag titta i skafferiet om vi har något gott att tugga på;)


Energi=)

2011-01-21 @ 12:20:22, Allmänt, , Kommentarer (1)

Igår gick jag och la mig först halv elva. Tjugo över elva hade jag fortfarande inte somnat så går upp och kollar på tv. Fem över tolv lägger jag mig igen och somnar mellan halv ett och ett. Theo vaknade lite över åtta så inatt fick jag mer än sju timmars sömn=) De senaste veckorna har jag levt på fem-sex timar sömn. Så när jag vaknade imorse hade jag en massa energi=)

Först fick Theo frukost och jag åt samtidigt. Sen har jag hunnit städa köket, toaletten, vika tvätt, dammtorka, renbädda, laga mat, bytat om till träningskläder:P och nu sitter jag och letar resor på nätet och skriver blogg=) Theo sover så vill inte dammsuga förrän han vaknar eller ja det får bli lite senare. När han vaknar ska han få mat sen ska jag springa till gamla IP för att lämna in mina massage tider och få betalt för dom=) Sen ska jag springa hem. Ska försöka springa sakta idag för har en fruktansvärd träningsvärk som jag vill bli av med:P Imorgon blir det lite bättre då ska jag och Sandra springa långt.
På vägen tillbaka ska jag nog gå in om ica får se hehe sen dammsuga. Theo har sovit i snart två timmar därför jag hunnit med så mycket:P
Skönt det var länge sen han sov så länge mitt på dagen. Får kanske gå in och se om han lever:P
Nä det behövs inte för nu hör jag att han vaknar;)



Hörs senare när jag kommit tillbaka


Träningsvärk

2011-01-20 @ 21:57:08, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jag har nog träningsvärk i varenda liten muskel på i min kropp:P Tränat sjukt hårt denna veckan och jag brukar tycka det är skönt med träningsvärk men inte överallt:P

Har tränat brottning ikväll och det är inte speciellt skönt med träningsvärk. Var ju ett tag sen jag tränade brottning eftersom jag skadade nacken innan jul så nu i tisdags var det första passet och nu känner jag igen min kropp med blåmärken på hela kroppen och fläskläpp och svullen panna:P
Att det kan göra så ont nu men man känner inte ett dugg på träning, konstigt=) Imorgon ska jag ta en lugn löprunda för att bli av med lite slaggprodukter i kroppen sen ska jag storstäda innan mamma kommer:P

Theo har varit riktigt ledsen ikväll innan han somnade. Har aldrig sett honom så tidigare riktigt panikskrik som att vi hade dött eller någonting. Efter att han skrikit ett tag fick man rensa näsan på honom för han är så täppt och det blir ju värre när man gråter. Stackars liten. I alla fall fick han 60ml ersättning för att tänka på något annat och lugna ner sig. Efter det somnade han direkt, han var så trött. Men 1,5 timmar tog det:( Usch. Han somnade dock ändå halv nio och det är inte så sent. Bara vi får ordning på hans sömnproblem. Ska vara riktigt hård från och med imorgon med mat och sovrutiner. Han är en liten människa som behöver det, tror jag;)

Nä nu kom Eddie hem och vi ska sova. Godnatt



Min busunge=)


Ännu tröttare=(

2011-01-20 @ 14:43:31, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag är jag ännu tröttare. Somnade inte förrän fyra inatt=( Gick och la mig elva och precis när jag slumrat till vaknade Theo och ville ha sin napp sen var det omöjligt för mig att somna om=( Vet inte varför för va sjukt trött. Måste snart uppsöka läkare för mina sömnproblem.

Jaja idag har vi bara tagit det lugnt. Sån tur var sov Theo från tio-tolv så två timmars extrasömn fick jag där:)
Ikväll ska jag träna brottning som slutar halv åtta. Skönt tycker inte om när träningar slutar för sent som våra fotbollsträningar slutar nio. Då är man inte hemma och nyduschad förrän närmre elva sen måste kroppen hinna lugna ner sig med.

Att det ska vara sånt klydd med att förnya sina recept jag får damp.
Var på apoteket för att hämta ut mina astmamediciner för någon dag sen och då hade dom glömt säga att det var min sista gång förra gången=( Så ringde vårdcentralen idag och då är min läkare på semester så hon kan inte skriva ut recept, dessutom måste jag på läkarkoll (jävligt onödigt dom frågar ju bara om medicinen funkar bra kan man inte ta det på telefon då?) och det fanns inte tid förrän 15 februari. Men jag måste ha min medicin nu liksom, så dom skulle se om någon annan läkare kunde fixa det på måndag. Men jag behöver ju den NU. Förstår inte varför det ska vara så svårt. Dessutom om någon är på semester får ju en annan ta över. Svedala vårdcentral i ett nötskal.


Trött

2011-01-19 @ 22:42:15, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag är jag riktigt trött både i huvudet och hela kroppen. Har tränat hårt hela veckan plus att jag har knappt varit hemma och vilat. Ska vara hemma hela dagen imorgon förutom när jag ska träna. Har inte bestämt om jag ska träna brottning eller på Rehab här i svedala. Får se hur trött jag är imorgon.

På fredag kommer mamma hir och jag ska massera henne sen ska vi fika=) Sen på lördag ska jag ut med några tjejkompisar=) Eddie ska ha hit Jimmy så dom kan spela av sig lite eftersom jag inte är så glad för playstation=)
Men innan jag ska ut ska Sandra och jag springa en lång runda hehe.
Vi skulle vara riktigt många från början men fler och fler drar sig ur tråkigt. Men jag ska ut ändå hur många eller lite vi än blir. Har längtat länge nu efter detta hehe.

Nästa helg är det jobb hela helgen så får passa på att roa mig denna;)
Nä nu ska jag snart lägga mig. Sov gott och dröm sött;)



Mysmys=)


Babycafe

2011-01-19 @ 12:56:36, Allmänt, , Kommentarer (1)

Theo vaknade vid halv åtta imorse. Vi gick dock inte upp förrän åtta hehe. Då blev det påklädning och frukost för tio i nio skulle vi möta upp amanda och vivvi för att gå till babycafe=)
Där hade jag bestämt att möta Caroline och lille albin=) Theo lekte på och tyckte Albin var jätterolig=)

Vi var där till halv elva och på vägen hem höll Theo på att somna i vagnen så fick hålla honom vaken tar ju bara fem minuter hem. När vi kom hem fick han lite ersättning där han nästan sov efter och jag la honom i sängen. Men vad hände då? Jo han blev pigg som en lärka och somnade inte förrän tjugo över tolv:o Dessutom som han bara tjugo minuter där:( Hur funkar det. Mam är jättetrött men vill inte somna och när man väl sover vaknar man efter 20min?

Varför har jag fått en unge som aldrig vill sova:P
Kan dock inte klaga på natten där han sov från 18.30-07.30=) med bara ett uppvak vid 20.00. Tanden är helt igenom men han är jätteförkyld fortfarande. Eller täppt i näsan i alla fall.

Snart ska jag iväg och dela ut dom där tråkiga flygbladen för sista dagen jippi=) Sen är det fotbollsträning ikväll igen. Har träningsvärk i mina ben idag men tror snarare det är från brottningsträningen igrå:P

Det störiga med när Theo inte vill sova på dagen är att han är så fruktansvert gnällig. Ingenting passar mer än fem minuter. Han som har varit så bra med sina sovtider har sedan julen blivit helt uppochner=( Hoppas inte det varar länge till för man hinner ju knappt med något här hemma.


Fullproppad eftermiddag och kväll

2011-01-18 @ 14:53:58, Allmänt, , Kommentarer (0)

Theo somnade igen vid sju och sov till lite i tio. Jag försökte med sova men gick det? Nä fem stycken som ringde då och vi som ALDRIG får samtal på morgonen typiskt.

Efter det gick vi för att träffa andra bebisar=) Theo busade och lekte.
När vi kom hem somnade han direkt och sov till kvart i två.

Nu kommer snart Eddie hem från jobb och jag ska åka direkt till malmö för att dela ut dom där jädrans flygbladen. Men ska gå en halvtimme tidigare för att hinna med brottningsträningen som börjar sex=) Direkt efter den är det fotbollsträning, inomhus idag=) När jag kommer hem vid halv tio är det Eddies tur att träna=)
Måste skynda mig nu:P


Tidig morgon

2011-01-18 @ 06:48:14, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja det kan man verkligen säga. Tror aldrig Theo har varit uppe så tidigt som han var i morse. Lite i fem gick vi upp usch.
Hela natten och kvällen igår har han varit så lättväckt. Men det är inte lätt att vara både förkyld, ha feber och en tand som  envisas med att inte komma ut. Dom andra tänderna har det gått på en dag men denna är en envis rackare. Fortfarande inte helt ute.
Ja det har inte varit en rolig natt ca 3 timmars sömn för mig och jag som skulle träna dubbla pass idag, brottning och fotboll undrar hur det ska gå.

Nä nu får jag ge Theo lite välling sen prova lägga honom igen för han är gudatrött helt sprängröda ögon och de största påsarna jag sett under ögonen:(


Hemma hos mamma

2011-01-17 @ 18:33:56, Allmänt, , Kommentarer (0)

Sitter hemma hos mamma nu efter att gått runt på storgatan och i stort sett inte gjort ett smack. Flyersen var slut efter en kvart och han som hade fler sa att han skulle fixa vid kvart i tre. kvart i fem ringer Lotta och frågar var dom blev av så sa han är dom redan slut? Men så skönt för er då kan ni ju softa lite. Hmm jätteskoj i en ful gul stor t-shirt och svinigt kallt?
Nä vi fick faktiskt gå hem istället för dom skulle inte hinna fixa fler idag. Men säg det från början ahhhh.
Jaja så nu sitter jag här och inväntar fotbollsträningen som för första gången på månader ska vara på konstgräs=) Jippi slippa lite fys och löpning;P Även fast vi kanske behöver det hehe.

Mamma har en massa bilder på datorn som inte jag har hemma ju=)



Min lilla älskling helt nykläckt:P



Nöjd i mormors knä. 1,5 månader gammal



Finklädd=)



Redan smart=)





Denna utsiktet har mamma från sin terass=) Man ser öresundsbron, lite fusk=)


Jobb, jobb, jobb

2011-01-17 @ 11:32:38, Allmänt, , Kommentarer (1)

Ja denna vecka kommer jag och Eddie knappt träffa varandra=(
Eddie jobbar mellan 06.00-14.20 och när han kommer hem tar jag bilen direkt för jag ska jobba mellan 15.00-18.00. Vi ska dela ut några flyers på stortorget om handbolls VM med fotbollslaget. usch så tråkigt vill inte alls. Sen efter det tränar jag och när jag kommer hem vid nio sticker Eddie och tränar sen ska vi sova.
Detta är dock bara måndag till onsdag tack för det.
MEn sen på fredag jobbar ju Eddie ända till 18.20 och förhoppningsvis får jag något jobbpass på slagthuset=) Hoppashoppas i alla fall.

Theo har legat i sängen från halv elva och smågnällt. Kan han inte bara somna.Han är så trött men kan itne sova. Tyckte ju att hela tanden var ute i morse men kanske ändå lite kvar.
Jaja hinner inte blogga förrän ikväll hoppas ni klarar er:P

Nu ska jag ringa en massa samtal och sen sätta in lite foton i fotoalbumet=)


Söndagsstek

2011-01-16 @ 22:04:23, Allmänt, , Kommentarer (0)

Det blev en sen middag för mig och Eddie idag. Åt inte förrän halv tio.
Vi hade bestämmt oss för att laga en söndagsstek med potatis och sås redan imorse. Men eftersom det varit lite klyddigt med Theos sovtider idag (han har ont av tanden) så somnade han inte förrän tio över fem sista gången. Vi väckte honom halv sex sen hade vi en massa ärende att utföra:P
Först lämnade vi bilnyckeln till min mormor och mofar, sen lämnade vi tillbaka filmen, tog den sista maskinen tvätt och sen åkte vi till Eddies föräldrar.

Vi kom hem därifrån halv åtta. Då började Eddie direkt på maten som brukar ta ca en timme. Men denna steken var väldigt seg och tog jättelång tid=( Därav den sena måltiden:P
Theo somnade inte förrän tjugo i nio, har tagit sån tid idag att få honom att somna men nu gick det hyfsat fort, lite mer än 30min=) Skönt när det går fortare på kvällen än vad det gjort resten av dagen när man redan är trött=)

Vi ska lägga oss nu snart. Eddie jobbar förmiddag nästa vecka så det blir tidiga dagar=( Eddie är ju inte känd för att vara en morgonmänniska:P hehe


Tävling

2011-01-16 @ 17:07:59, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jag är med och tävlar om ett presentkort på hm värt 500kr=)
Vill du också vinna gå in på http://scme.blogg.se/ och följ hennes anvisningar=)


Slö söndag

2011-01-16 @ 14:03:53, Allmänt, , Kommentarer (1)

Idag känner jag mig inte helt på topp. När jag vaknade imorse hade jag lite ont i halsen sen har jag varit fruktansvärt trött hela dagen.
Theo är jätteförkyld så kanske något sån på g? Eller har jag sprungit för mycket i veckan;)
Haha. Tänkte springa till mormor och morfar och lämna deras bilnyckel idag men jag orkar helt enkelt inte. Kan behöva en vilodag också=)

Eddie är och jobbar och jag och Theo sitter och leker i soffan.
Jag har hur många leksaker framför honom, de flesta rätt så nya. Men den enda han sitter och leker med är en fot som han fick nästan precis när han föddes;) hehe

Nä nu ska Theo äta lite:P Typ det enda han gör hehe.


Filmtajm=)

2011-01-15 @ 21:40:40, Allmänt, , Kommentarer (0)

Theo somnade halv åtta. Tycker han har sovit i stort sett hela dagen:P
19.15-09.15
11.00-12.15
15.15-16.45
19.30-

Så mycket brukar han inte sova men kan beror på att han har lite att ta igen. Han var så trött nu på kvällen att det inte gick att få i honom gröten så vi la honom utan och visste att han skulle vakna för att han var hungrig, vilket han gjorde 20.45. Då fick han lite ersättning och nu sover han igen. Eddie och jag ska titta på en film Inception. Eddie har hyrt den så hoppas den är bra;)

Imorgon har vi inte så mycket planerat eller Eddie ska jobba på förmiddagen sen ska vi tvätta vid fyra=( Tråkigt.
Jättemånga jag känner har varit eller ska till Thailand och det vill jag med så gärna. Både Eddie och jag vill egentligen hellre resa på vintern när det är kallt i Sverige så ska se om vi kanske kan hitta någon till nästa vinter eller så blir det vintern därpå. Där finns så fina klänningar och bikinis eller ja kläder överhuvudtaget så jag vill bara handla en massa:P

Nä nu är Eddie redo för filmen. Sov gott.


Varma mackor=)

2011-01-15 @ 15:51:32, Allmänt, , Kommentarer (0)

Efter att Theo vaknat innan idag vid lite över tolv plockade jag fram löparvagnen och begav mig ut i regnet för att springa. Sprang i ca 20-25 min och sträckan blev 3,5km. Tror dock inte på min stegräknare för där stod att jag bara sprungit två km haha. Men man ska skriva i hur långt ett steg är och det är svårt att mäta. Men när jag kom hem kom jag på att jag mätt när jag går. När man springer tar man längre steg så jag mätte ett steg när jag sprang och fick därav sträckan 3,5km=)

Mitt mål är att vara ute och springa 45-60min men efter de 25min jag sprang idag var jag riktigt död hehe. Jag har aldrig tänkt på att svedala är så backigt. Men det är det hehe och med en vagn är uppförsbackar SKITjobbiga.

Eddie är iväg och hyr film och handlar ingredienser till en rulltårta för jag är sugen på kaka och dessutom VRÅLhungrig. När han kommer tillbaka ska vi dock först äta varma mackor=) Jag har inte ätit något sedan tio så min mage kurrar på.
Theo ligger och sover så jag sitter här och bloggar lite och kollar på tv=)

Jag är riktigt nöjd med min löparvagn som alla sa var ett onödigt köp som jag aldrig kommer att använda men jag har verkligen haft nytta av den=) Nu för att jag springer men hela denna vintern pga dess stora däck=) Jag har kunnat promenera i de stora snödrivorna. Med vår andra vagn kom jag inte fram överhuvudtaget:P

Nä nu ska jag börja göra iordning mackorna=)

Här är min underbara familj på Theos dop=)


Tand nr 4

2011-01-15 @ 10:37:10, Allmänt, , Kommentarer (0)

Imorse när jag tog på kläderna på Theo så kände man lite av den fjärde tanden. Äntligen den har varit envis hehe.

Igår somnade Theo redan lite i halv åtta. Men jag och Eddie kom inte i säng förrän närmre ett så när Theo skrek till vid halv sju försökte jag få han att somna om, och det gick=) Sedan väckte han mig kvart över nio:O Oj vad han har sovit inatt. Kanske tagit igen sig från de två sista nätterna. Redan nu börjar han bli lite grinig, vilket tyder på att han är trött hehe. Ska försöka hålla han vaken en stund till=)

Egentligen skulle jag ut och springa med vagnen nu men Theo är lite förkyld och sittai vagnen med regnskyddet på så att han knappt ser ut tror jag inte är så populärt:P Får se när han vaknat efter nästa plur om jag ändå tar mig en löprunda. Blev ju lite glass och så igårkväll när jag kom hem. Eddies föräldrar vr ju hos oss och dom hade massa godis så jag blev sugen. Så det blev lite glass.

Nä nu blir Theo jätteotålig vill nog ha lite mat=)


Hemma=)

2011-01-15 @ 00:00:19, Allmänt, , Kommentarer (0)

Är hemma från jobb och sitter óch tittar på film med Eddie=) Mysmys.
Imorgon ska Eddie först på fys med brandkåren. Sen ska vi på kalas hos Moa=)

På kvällen ska vi bara laga någon god amt sen hyra film.
Nu ska jag göra Eddie sällskap i soffan. Sov gott=)


Jobb=)

2011-01-14 @ 16:03:44, Allmänt, , Kommentarer (0)

Om tio minuter ska jag sticka iväg för att jobba. Eddie och Theo ska hem till Marlene och äta tacos, fusk:P hehe

Idag fick Theo äta en macka för första gången med smör på. Skivade i jättesmå bitar. Det mesta hamnade ändå på golvet haha men han verkade ha kul=) Några hamnade dock i munnen och det verkade gott=)

Idag har vi städat lite, handlat prsent till Moa som fyller 2 år på söndag=) Varit på ica och handlat och hämtat min mormor och morfars bil som jag får låna ikväll=) Tack!

Nä nu hinner jag inte skriva mer måste sminka mig lite:P  Hejsvej




Förresten bara på att inte ha ätit godis har jag lyckats gå ner ett kg=) Jippi


Sjusovare=)

2011-01-14 @ 13:09:17, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja Eddie var hungrig klockan sex imorse så då gick han upp haha. Sen vaknade Theo klockan åtta så Eddie tog honom då. Theo somnade inte förrän 24.00 igår:( Eller han somnade ju först hos pappa men sen vaknade han efter en timme och vrålskrik och min pappa visste inte vad han skulle göra så han tog upp honom. Så när Theo vaknade åtta i morse va han jätte trött och gnällig så jag kunde inte sova. Men sen somnade han tio igen och jag gick upp tolv:O Vet inte senast jag sov så mycket även om det var ett par timmars avbrott hehe. Theo själv vaknade kvart i ett.

Idag står det städning på schemat sen ska jag jobba igen 17.00-22.00. Då ska Eddies föräldrar komma hit och kolla på lets dance:)

Nä nu vill Theo ha mat:P


Hos pappa

2011-01-13 @ 15:45:40, Allmänt, , Kommentarer (2)

Nu sitter jag och Theo hemma hos pappa eller ja vi kom hit lite i två.
Jag tog löparvagnen och sprang hit. Satte på mig min stegräknare för att se hur långt det var hemmifrån oss. Det var exakt 1766m. Jag sprang dock lite längre eftersom jag glömde ta med nycklarna. Så samanlagt sprang jag mellan 2,5-3km. Inte så mycket kanske men det är JOBBIGT att springa med vagn. Tror man måste lära sig tekniken för jag får mjölksyra direkt i armarna haha. Jag tror jag spänner dom onödigt mycket.

Nu har Theo precis fått mat och ska snart sova lite. Blir sent idag med med eftermiddagspluren. Jag tänkte att jag skulle springa hem tidigt till pappa så att han kunde sova här vid halv tre men Theo somnade ju i vagnen och sov ca 20min. Inte meningen ju hehe.

Här kommer några bilder sen ska jag göra mig iordning och få Theo att sova.



Ska ut ch springa=)



Precis kommit till pappa och Theo är nyvaken;)



Vad hade jag i munnen precis:P


Godmorgon

2011-01-13 @ 09:50:57, Allmänt, , Kommentarer (3)

Eller ja jag har varit uppe sen halv åtta. Trodde Theo skulle sova länge eftersom han somnade rätt sent igår men han vaknar nästan alltid samma tid oavsett när han lägger sig. Somnar han 18.30 vaknar han ändå 07.30. Konstigt.

Idag ska jag jobba på slagthuset=) Vet faktiskt inte vad det är för någon teater idag men får kolla upp lite brukar alltid vara en massa som frågar haha. Börjar klockan 17.00 och slutar 22.00.
Eftersom Eddie jobbar kväll ska min lillebror passa Theo hemma hos pappa sen får han sova där tills jag kommer hem. Eller Eddie ska hämta oss där när han slutat jobba vid halv tolv.

Jag är lite bortskämd med att få passning till Theo=) Är så tacksam för det eftersom Eddie jobbar så konstigt och jag behöver kunna träna sen lite pengar=) Men ibland är det faktiskt inte jag som frågar utan folk kan ringa och fråga ska du träna ikväll i så fall kan jag passa Theo=) Så han är lite poppis hehe.
Vet inte hur det skulle gått om inte min familj funnits och kunde hjälpt mig eftersom detta vädert inte tillåter löpning. Annars hade jag ju kunnat ut och springa. Men jag blir jätterastlöss och skitjobbig om jag inte får träna. Riktigt jobbig alltså fråga min mamma. Om jag varit skadad eller inte kunnat träna har jag följt henne som en svans haha.

Just nu försöker jag få Theo att sova och då tänkte jag också passa på att sova eller i alla fall vila. Han har varit lite jobbig inatt och vaknat flera gånger. Men den fjärde tanden är snart helt ute så då kanske det blir bättre=)
I alla fall så blir det första gången Daniel passar Theo idag=) Hehe men det kommer gå bra. Pappa kommer ju hem senare och kan hjälpa honom.


Filmkväll=)

2011-01-12 @ 22:17:40, Allmänt, , Kommentarer (0)

Har haft filmkväll med Hanna. Fast kommer inte ihåg vad filmen hette och hon tog den med sig:P Men den va med Jennifer Lopez. Ganska bra faktiskt=)

Innan det så sprang jag hem till mormor och morfar. Blev bara att jag hann byta om där sen var det spinning på schemat. Så blev att min löprunda blev uppvärmning=) Faktiskt ganska bra för jag tyckte att jag orkade mycket mer på spinningen idag.

Sen mötte jag Hanna och vi gick och hämtade Theo som hade varit så snäll=) Han var dessvärre lite svår att få att somna. Somnade inte förrän halv nio menmen, så kan det bli ibland.

Nu ska jag snart lägga mig, känner mig dock inte så trött haha.
Menmen godnatt=)



Taggad=)

2011-01-12 @ 11:31:45, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jag känner mig faktiskt riktigt taggad på det mesta just nu. Har ett händelserikt år framför mig=)

Jag känner mig taggad för:

* ett hälsosammare liv med mer träning och bättre mat

* att vi ska till Spanien på träningsläger i mars. Ja fotbollen känns faktiskt väldigt bra och roligt just nu

* nästa vecka kan jag träna alla dagar=) Mån,ons fotboll. tis tors brottning sen försöka springa på dagarna

* börjar skolan i slutet av mars och ska snart börja plugga lite av det jag glömt;) Ska faktiskt bli roligt

* Går bara skolan i tio veckor sen är det sommarlov och jag ska jobba och få lite pengar=)

* Ska till lalandia 16 augusti med hela Eddies familj så blir många=)

* Ska tatuera mig med Michaela 25 Januari=)

* Har fått lite jobbtider nu på slagthuset och hoppas på att jag får mer tid. Hade verkligen behövt jobba lite extra.

* Och en massa annat som jag inte ska skriva ut

Men känner mig så sprallig i hela kroppen för allt skoj som kommer att hända.
Har även hört att en vän ska springa halvmaraton och jag blev så himla sugen men vill inte spring ensam så får se hur det blir:P

Idag eller just nu ligger Theo och sover. När han vaknar ska jag och vivvi med barnen:P ut och promenera. När jag kommer hem ska jag sätta in lite foto i fotoalbumen. Sen tänkte jag springa hem till mormor och morfar. Dom ska passa Theo ikväll när jag tränar spinning=) Så tänkte ta en löprunda först och sen vila hos dom en stund.
Sen ska jag möta Hanna för att hyra film och titta på hemma hos oss.


 





När jag och Eddie var i Tunisien förra sommaren. Åk INTE dit. Skit äcklig mat och otrevligt människor. Vi levde på pommes i två veckor!


Fysträning

2011-01-11 @ 22:23:42, Allmänt, , Kommentarer (1)

Kvällens fotbollsträning bjöd på en massa fys istället.
Först sprang vi en runda på ca 4km och jag kände mig ganska pigg. Sprang på under 20min vilket jag är nöjd med=) Det var ju ganska isigt på vissa ställen så man nästan fick gå.
Efter det körde vi lite styrka och snabba ben. Sen en runda med snabba fötter, hoppa över bummar och springa allt man kan. Skulle göra det tio varv och jag kan säga att mina ben redan var rätt döda.
Men än var det inte över utan vi skulle gå ihop två och två och springa med gummiband (eller cykeldäck). En hade det runt midjan och en höll emot. Skulle göra det fem varv gånger tre omgångar. Efter det var det lite fys för armar rygg och mage.

När jag kom hem hade jag en liten plutt som matvägrade och sovvägrade. Min syrra som passade honom. Stackaren hehe. I alla fall ville han inte heller äta när jag kom hem vid kvart i nio. Tror inte att han tycker om den mjölkfria vällingen. Tyvärr är det ju den enda sorten som finns. Istället fick jag göra gröt till honom som han åt nio. Innan dess hade han inte ätit sedan halv tre så han var ju hungrig då. Direkt efter somnade han=) Så jag passade på att ta en dusch och nu kollar jag på saw 5 i min ensamhet=(
Eller kollar och kollar sitter även vid datorn tycker den är så äcklig haha men finns ju inget annat på tv.

Fick även ett sms av garderobschefen på slagthuset om jag ville jobba i helgen. Typsikt när Eddie har jouren men jag har lyckats lösa två dagar av fyra och hoppas på en till imorgon=) Alla pengar är välkommna;)






Babyträff

2011-01-11 @ 14:31:53, Allmänt, , Kommentarer (0)

Då har vi varit iväg och träffat andra bebisar. De andra var fem månader så Theo och Amanda var stora där=) Så mycket som händer på de tre månaderna.

Jag är sjukt trött idag vet inte riktigt varför sov ändå 20min på förmiddagen när Theo sov.
Innan var våra fotbollsträningar klockan sex vilket passade mig utmärkt. Nu är dom inte förrän sju och det gillar inte jag. Man kommer hem så sent och ska äta duscha och göra sig iordning. Sen måste man ju varva ner innan man ska sova så klockan hinner ju bli minst elva. Har man då en liten skit som vaknar runt halv sju så blir det ju inte så många timmars sömn särskilt inte när det tar sin lilla tid för mig att somna. Usch

Nu ligger Theo och sover men när han vaknar ska vi ut och promenera med Vivvi och Amanda. Jag har beställt lite kläder till Theo som jag ska hämta ut. Storlek 80:O Oj trodde inte han skulle använda det förrän han var ett år hehe. Men snart kan han inte använda storlek 74längre. Fast den storleken har han haft sen han var fyra månader:P Han har vuxit på längden men inte så mycket på bredden därför han har kunnat ha de så länge=)

Imorgon ska vi träffa Hanna en stund, har inte riktigt bestämt vad vi ska göra men tror det blir att hyra en film. På torsdag kanske min mamma kommer hit ett tag och snackar lite=)

Imorse när Theo vaknade vid sju hade Eddie drömt om tårtor så han gick med oss upp och gjorde fattiga riddare till frukost=) Mums. hehe. Sen har vi lagat lasagne och köttfärsås så nu har vi mat ett par dagar.
Nä nu ska jag äta lite hörs senare=)


Stor pojke=)

2011-01-10 @ 21:00:41, Allmänt, , Kommentarer (0)

Min lilla älskling har blivit så stor. På bvc mätte han hela 73cm och 10kg. När jag var ett år så var jag 71cm och vägde ca 10kg så jag ligger lite i lä där hehe. Men tur att han blir längre än mig i alla fall:P
Han klarade syn och hörseltesterna perfekt och barnsköterskan tyckte att han pratade väldigt mycket och varierat så snart kanske första ordet kommer. Jag upprepar mamma typ 1000gånger per dag så att det ska bli det=) Tihi.

Eddie jobbar kväll denna veckan så har ingen bil och kan inte träna. Men pappa ringde och sa att han kunde passa Theo mellan sex och sju. Så jag gick och tränade bodystep på rehab=) Det var riktigt skönt och svettigt pass:P

Imorgon på förmiddagen ska jag och Theo gå till typ något babycafe tillsammans med vår granne vivvi och hennes lilla Amanda som är två veckor yngre än Theo. Sen på kvällen får jag se om någon kan vara barnvakt annars får jag ta en runda med vagnen om det inte är för halt. 

Nä nu ska jag titta på tv en stund innan jag somnar. Förresten så somnade Theo 19.15 vaknade 19.45 men jag behövde bara massera hans ansikte sen somnade han om utan mat och en massa skrik=) Fast det låter som att han ligger och pratar nu hehe. Men det kan ju vara i sömnen.

 

En gammal bild från 2002 när jag spelade i Malmö FF och vi vann skånecupen:P


Bvc

2011-01-10 @ 09:05:24, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag ska vi till bvc för Theos 8månaders kontroll. Ska göra lite tester på honom och se vad han väger och hur lång han är:)
Man är inte van vid att bara gå varannan månad så känns som år sedan han var där.

Sen ska vi hem och inte göra speciellt mycket. Theo ska sova och kanske jag med hehe. Sedan ska jag försöka ut och springa om det inte är för halt nu när vi går:P

Vi gick inte och la oss förrän tolv igårkväll och sen drömde jag en massa mardrömma om allt möjligt som jag inte kommer ihåg nu men har kanske sovit fyra timmar inatt. Vaknade helt rädd och hade skitsvårt för att somna om:(
Nä nu är Theo lite otålig så ska leka med honom=)


Arachnophobia;)

2011-01-09 @ 22:20:17, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja då undrar ni vad detta är för en konstig överskrift på inlägget:P
Men det är namnet på den filmen jag och Eddie ska se nu. Det är en rysarkomedi som handlar om spindlar. Vi har sett den en gång innan tillsammans för typ två år sen hahaha. Eddie är livrädd för spindlar och en gång i filmen blev han så rädd att han kastade sig över mig och sen ner på golvet. Efter ett tag frågade han mig blev inte du rädd? Haha jag hann ju knappt reagera. Dessutom hade Eddie sett den en gång innan eller flera. Det är ju hans film.
Det var faktiskt mycket roligare än vad det låter. Den ska vi se nu ikväll går ju inget bra på tv alls.

Theo har faktiskt varit lugn ikväll. Somnade kvart i sju men vaknade vart i åtta. Provde att ge honom mat nästan direkt för att se om det hjälpte och han somnade om direkt:) Skönt. Men nu undrar jag om det blivit en vana att vakna upp efter en timme för att få mat. Eller om han kanske är inne i nån tillväxtperiod där han är mer hungrig.

Jag spang som sagt till mormor och morfar innan (är ca 1,5km dit) men jag tog en liten omväg så sprang ca 20min. Gud vad bra träning det är att springa emd vagn. Sjukt mycket jobbigare än att springa vanlig. Man tränar verkligen hela kroppen. När jag kom in till mormor fick jag träningsverk i vaderna nästan direkt. Man kan ju inte använda armarna som man brukar eftersom man måste hålla i vagnen. Sen måste man lyfta vagnen i varje sväng och tränar då armarna och magen=)

Kunde dessvärre inte springa hem eftersom det hade blivit glashalt:( Så Eddie kom och hämtade oss.
Skönt va det i alla fall=)


Springa

2011-01-09 @ 14:40:37, Allmänt, , Kommentarer (1)

Ja idag eller nu när Theo vaknar ska jag faktiskt ta en runda med min löparvagn eftersom ganska mycket snö försvunnit. Blir ingen större runda utan vill först se om det går bra att spring.

Ska förbi min mormor och morfar och hälsa på dom.

Eddie skulle egentligen jobba idag men han mår inte så bra så han har snart sovit i fyra timmar. Bara det inte är det som Dennis och Carolin råkat ut för med feber på över 40grader. Hoppas dom blir friska snar va länge sen jag träffade Carolin nu. Ända sen nyår hehe. Saknar våra träffar:P

Just nu kollar jag på Lose it with Jillian. Jag diggar henne hehe. Tycker hon är väldigt bra och detta programmet är sjukt bra. Har inte sett det innan men faktiskt skitbra. Sitter och fäller en och annan tår haha.

Nä nu ska jag göra mig iordning så att jag kan springa direkt Theo vaknar.



Theo har precis fått salva för sina eksem i ansiktet därför han ser så glansig ut=)


Lördagkväll

2011-01-08 @ 21:19:00, Allmänt, , Kommentarer (1)

Sitter och försöker blogga lite medans Theo skriker i sitt rum. Han somnade 19.00 men vaknar 19.45 och har skrikit sen dess. Får se hur lång tid det tar ikväll.
Han somnade vid kvart över åtta efter att han fått lite mat. Han åt vid kvart över sex mjölkfri välling och den tyckte han inte så mycket om så åt hälften så mycket som han brukar och åt upp reste nu. Hoppas det är ett tecken på att det börjar bli lättare. Fortsätter han vakna upp bara för att ha lite mat får jag vänja honom av vid det men vi får se hur det går=)

Jag glömde faktiskt helt bort att fortsätta blogga för vi håller på att tvätta så började vika tvätten istället. Vilken rolig lördagkväll hehe. Men vad gör man inte för lite sovmorgon imorgon=) Eddie tar Theo och egentligen skulle vi tvättat på morgonen. Jaja.

Igår kom jag hem lite över tolv så blev inte så sent men vi hade hållt igång hela dagen i stort sätt så båda var trött. Dessutom var det inget roligt folk ute bara massa gamlingar:P

Kvällen bjöd i alla fall först på en oxfärsbiff med pommes och cider på mandos=) Sen lite drinkar på lillatorg. Visst ser den här god ut?



MEN utseendet kan bedra. Det var en hallondrink som där var en massa kärnor i vilket inte jag alls tycker om. 147 kr på en drink man inte driker upp. Det sved hahaha.
Här kommer en bild på mig där jag ser jättekonstig ut men men den enda vi tog på mig:P



Sen skulle här vara ett foto på Michaela men jag har råkat ta bort fotona:( Men blir en gammal bild på henne istället.



Denna är från 2008=)

Nä nu ska vi mysa framför tv ha en trevlig kväll.




Fredag=)

2011-01-07 @ 17:05:24, Allmänt, , Kommentarer (0)

Det blir ett sent fredagsinlägg. Jag bad Eddie publicera det när sista bilden var färdig eftersom jag och Michaela hade bråttom. Men tror ni han lyckade? Hahaha. Jaja här kommer det.

Ja idag är det ju fredag och Michaela sitter här bredvid=)

Hon kom med lite fika och vi har titta på Knight and day. Faktiskt en bra och rolig film=)
Nu har jag precis packat färdigt och vi ska köra hem till Michaela för att göra oss iordning.

Har inte bestämt vilken restaurang vi ska äta på än men sen ska vi till lilla torg en sväng=)

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna.



Äter majskrok=) Mums



Hoppgungan är rolig=)




Kväll, kväll och kväll. Just nu gillar jag inte kvällar.

2011-01-06 @ 20:29:45, Allmänt, , Kommentarer (1)

Och det beror självklart på att Theo är så jobbig och bara ligger och skriker. Han somnade 18.20. Vknar 18.50 och vrålskriker och har gjort det sen dess. Har precis gett honom lite mat så får se om han somnar eller vad som händer.

Nu ska jag kolla på världens minsta flicka på tv4+. Tror jag har sett det innan men ska kolla i allafall=) Finns typ inget annat på tv. Nä nu ligger Theo och skriker igen vet inte alls vad det är med honom. Väldigt störigt och ennerverande. Jag är helt slut sen.

Jaja imorgon kommer Michaela hit=) Först ska vi titta på film. Sen hem till henne och göra vid oss och ta en drink. Sen ut och äta=) Hoppas jag kan lada batterierna lite då eftersom Eddie ska lägga Theo. Får se hur det går han har inte riktigt mitt tålamod om man säger som så.

Jaja ska han skrika fyra timar är det ju bara två och en halv kvar nu.

Hinner inte skriva mer nu.



En bild innan balen i trean. Så smal och vältränad jag var då. Så ska jag snart se ut:P Tränade ju minst 8 pass i veckan på brottningsgymnasiet och det var bara mån-fre.


Hemma hos pappsen

2011-01-06 @ 12:22:51, Allmänt, , Kommentarer (0)

Just nu sitter jag hemma hos pappa med Sandra och kollar på tv.
Theo sover just nu. Gick smärtfritt för han att somna:)
Egentligen skulle Sandra passa honom medan jag skulle träna brottning men den blev inställd pga snövädert. Jag har kommit fram till att jag hatar snö. Visst det kan vara mysigt att ha på julafton men en eller två dagar räcker. Inte flera veckor usch.
Jag var tvungen att parkera hur långt bort som helst från pappa eftersom de lassar all snö från gatorna på parkeringsplatserna. Så jag fick bära på Theo flera km kändes det som. Men lite träning fick jag i alla fall.

Jag skulle bott i något varmare land. Jag är inte född till att klara den här kylan. Usch låt det bli sommar och varmt.

Har inga bilder på den här datorn så blir ett tråkgt inlägg där jag klagar lite haha. Men kommer nog ett till snart:P När jag kommer hem.


Jobbiga kvällar

2011-01-05 @ 23:05:23, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja Theo somande halv elva ikväll. Eller först somnade han lite över sju men vaknade åtta och vrålskrek och gjort det tills 22.30. Jaja 2,5 timmes slit för oss men inte lika länge sm igår. Får ju se det positiva.

Har i alla fall uteslutit all mjölk idag och han somnade lätt på förmiddagen och eftermiddagen. Ja även första gången ikväll så trodde att oj vilken tur kan det vara så enkelt. Men nä det va det inte hehe. Fast det tar ju ett par dagar eller veckor för kroppen att ställa om sig och göra sig av med alla slagprodukter.
Hoppas bara min lilla prins inte har för ont.

Pratade ju som sagt med en bvc sköterska idag och frågade varför han inte verkade påverkad när han var vaken utan bara när han ska lägga sig. Så sa hon att små barn vänjer sig och tror att det ska kännas så i magen men det gör liksom för ont för att de ska kunna slappna av när de ska sova. Usch synd han inte kan prata och berätta var han har ont men det dröjer ju ett tag tills han kan göra det.

Idag har jag varit ganska flitig. Vi har bara varit hemma vill att Theo ska få lite lugn och ro eftersom vi har farit och flängt under julen och pga att han har svårt att komma till ro. Men jag fick en bra ide om att renskriva alla våra recept som vi har. Vi har haft de på små lappar stora och allt vad man kan tänka sig. Så idag har jag hunnit med att renskriva 40 recept och ska fortsätta imorgon. Har även hunnit städa köket, lekt med Theo, kollat på tv och en massa annat:) Nä nu ska jag lägga mig och sova vet ju inte när Theo vaknar nästa gång.
Godnatt



Vad liten han var här. Och så mörkhårig. Nu är han ju helt blod och stor:P



Ute och promenerar med min halsduk=)


Nyårslöfte;)

2011-01-05 @ 10:46:34, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja jag har ju glömt att berätta om mitt nyårslöfte.
Eller egentligen tänkte jag inte alls skriva det för då vet ingen om jag bryter det mer än Eddie:P Den lilla filuren vågade inte ha något nyårslöfte haha.

Men mitt är i alla fall att jag inte ska äta godis, får bara äta popcorn och nötter. På sistonde har jag nästan ätit godis varje dag och gjorde jag inte det drack jag en massa oboy. Så har blivit väldigt beroende av socker vilket inte alls är bra. Och jag är en sån person som att om jag får äta på lördagar blir det en dag extra sen två sen tre. Så nu ska jag sluta helt.

Jag vill egentligen inte helller äta glass kakor tårtot och sånt men vågar mig inte på för mycket. Fast jag har sagt att det bara får bli om vi går bort eller vid något speciellt tillfälle. Hoppar jag sen över är det ju bara ett plus;)

Jag ska även bli nyttigare och verkligen komma i form till sommaren 2011=) Ska försöka springa en sväng varje morgon plus min vanliga träning på kvällen. Jag ser verkligen fram emot det. Kanske får jag bättre sömn då också på nätterna.

Jaja just nu är det ganska jobbigt här hemma med Theo. Eftersom han skriker så mycket innan han ska sova 2-4 timmar. Men det var ca 1 månad sen vi introducerade mjölk (han var mjölkallergiker från det han föddes). Och efter ett tag fick han en massa utslag i ansiktet som vi trodde berodde på kylan. Men de har spridit sig till ryggen, armbågarna, låren och händerna. Sen började han skrika och igårkväll var det värst. FYRA timmar usch. Verkligen inget hjälper. Vi la honom vid sju och han somnade lite efter elva. Gissa om vi var trötta sen. Nu ska han snart sova igen får hoppas det går lite bättre. I alla fall ringde jag bvc och vi ska få en tid till trelleborg där dom ska göra blodprover för att se om han är laktos allergiker eller glutenallergiker som jag är:P

Nä nu ska Theo få lite mat sen sova.

Förresten har jag sjukt mycket träningsverk i benen sen vår fysträning igår som var skitrolig=)





Måndag

2011-01-03 @ 16:17:01, Allmänt, , Kommentarer (1)

Ja då var det måndag igen och Eddie har börjat jobba=( Tråk. Han jobbar natt denna veckan. Jag och Theo har faktiskt inte bestämmt någonting alls mer än på fredag då Michaela kommer hit och vi ska titta på film. Sen sa vi ut och äta och ta någon drink=) Theo får inte följa med då;)

Idag hr vi bara tagit det lugnt. Jag somnade inte förrän två inatt så passade på att sova när Theo sov i förmiddags=) Nu ska jag sanrt iväg och träna spinning. Hoppas Theo hinner sova lite har legat och skrikit i en timme nu=( Vet inte vad det är med honom.

Pappa ska passa honom när jag tränar för Eddie har övning med brandkåren. Han har varit vaken sen halv ett. Ska man ta upp honom så att han är vaken till halv sju jag menar det är ju sex timmar. Vet inte hur jag ska göra usch detta är verkligen jobbigt. Barnsköterskan trodde det var seperationsfasen men jag pallar inte ha det så här i flera veckor. INGET hjälper ju. Någon som har nått förslag?

Nä nu ska jag göra mig iordning.



Slappedag=)

2011-01-02 @ 20:05:25, Allmänt, , Kommentarer (1)

Ja idag har verkligen varit en slappedag för mig. Egentligen skulle vi storstäda men jag kände direkt när jag vaknade att usch det orkar jag inte. Men vi städade i allafall bort julen.

Idag fick jag sovmorgon så sov till halv tio=) Tio timmars sömn. Hade kunnat sova längre men Theo är ju lite jobbig just nu när man ska lägga honom. Tror det är en blandning mellan förkylning, tänder och hans eksem i hela ansiktet som verkligen inte ser skönt ut. Usch tycker så synd om min lilla prins.

Eddie försökte lägga honom lite i tio sen halv tolv fick vi ge upp och ta upp honom. Dels skulle han äta tolv igen sen var han helt hysteriskt ledsen. I alla fall somnade han lite över ett och sov till halv tre=) Sen fick han va uppe och fick velling halv sju och deckade när han åt så han var verkligen trött.
Nu sover han gott och hoppas han sover bra inatt=)

Ja jag har bara legat i soffan och slappat idag förutom en liten promenad med vivvi och amanda sen ett bad med Theo=)

Tänkte lägga upp en bild på mig från julafton där jag har fått mina nya skor som jag älskar=) Är päls i dom så man kan ha dom på vintern. Superskönt hehe. Sen kommer en bild på Theo i badet=)




2011

2011-01-01 @ 22:28:23, Allmänt, , Kommentarer (1)

Ja idag är det då år 2011. Känns alltid lika konstigt att säg ett nytt årtal.

Igår firade vi nyår hemma hos pappa. Han var dock inte där utan vi lånade bara huset. Vi firade med dennis, caroline, albin, moa, frankel, karin, elisabeth och niko. Vi hade väldigt trevligt. Kvällen bjöd på tacos, marängsviss och godis. Mums.

Just nu försöker vi lägga Theo men tror hans fjärde tand är på gång för han ligger och vrålskriker och har gjort det i en timme nu. Varje gång man kommer in tror han att man ska busa. En annan förklaring kan ju vara att vi va hos morfar innan som busade upp han totalt. Vi skulle städa klart och tog med köpepizza=) Kommer ångra mig sen det gör jag alltid när jag äter pizza för blir törstig hela natten sen haha.

Nä nu måste jag hjälpa Eddie. Här kommer i alla fall några bilder från nyår.









Inlägget blev lite sent tror jag började skriva det lite över åtta. Men datorn hängde sig och jag orkar inte skriva om hehe. I alla fall somnade inte Theo förrän halv tio. Två timmars slit. Synd om honom han verkligen vrålskrek fastän att man bar honom. Men nu sover han och vi ska titta klart på en film sen sova.
God natt