Navigation


RSS: inlägg



Helg=)

2011-03-31 @ 19:02:30, Allmänt, , Kommentarer (1)

Ja idag blir det helg för mig eftersom vi har självstudier imorgon=) Jippi hehe. Måste ju ändå plugga lite men kan ju göra det när som hels. Skönt.

Ja imorse ringde klockan halv sju och jag ville verkligen inte gå upp. Hade varit vaken från och till sen fyra på natten när Theo vaknade. Han äter ju knappt något under dagen och sen somnar han redan lite över sex så blir att han vill ha lite välling då. Som tur är somnar han om direkt=) Tycker dock inte om att han gått ner snart 0,5kg. 0,3kg sen hans 10 månaders kontroll. Det kan ju inte vara bra. Tur han är så stor av sig själva=)

Jag har inte gjort någonting intressant idag alls. Bara varit i skolan sen hem och lekt lite med Theo:P Nu tittar jag på tv helt färdig hehe. Ska försöka renskriva mina papper sen färdigheten idag.
Eddie har varit och hämtat vår bil=) Så fin=)

Imorgon ska jag och Theo en sväng till stan med Sandra, sen händer inte speciellt mycket. Ska försöka ta lite nya foto till bloggen=)



Jag och min älskling i lördags.


Länge sedan

2011-03-30 @ 21:44:18, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja nu va det ju ett bra tag sedan jag bloggade. Först var jag fem dagar i Spanien på träningsläger. Sen när jag kom hem hade vi kallas för mig (för pappas sida). Sen åkte jag, Theo och Eddie på kräkarsjukan=( Usch. Men nu är alla friska och jag har lite tid och ork över till att blogga. Ska försöka i alla fall:P

Jag började ju plugga i måndag efter ett helt j*vla års uppehåll, ursäkta språket:P Känns helt sjukt att jag varit hemma så länge. Känns som max tre fyra månader hehe. Men tiden går fort när man har kul:P
Första dagen kändes väl sisådär, fortfarande trött och sliten efter sjukstugan och inte så jätteroligt att komma in i en ny klass. Men efter andra dagen känns det fruktansvärt roligt=) Träffade även ett par snälla människor=) Idag har vi haft självstudier(väl beövligt). Har kanske sovit max tre timmar per natt i en vecka nu, så jag tog sovmorgon till tio=) Elva timmars sömn, med ett par uppvak hehe. Hade kunat sova längre men hade en del måsten på listan idag:P

Känns faktiskt skönt med ett uppehåll mitt i programmet, man får tillbaka att man vill plugga, att det är roligt. Man gör det inte bara för att man måste.

Har lite till att plugga ikväll innan jag känner mig nöjd och förbered inför morgondagens färdighet=) Eddie är iväg och tvättar bilen, ska hämta vår nya bil imorgon=) Jippi=)

Nä nu får jag sätta fart måste hinna se big brother med ju:P



Min busunge=)


Hemma hos pappa och vidare till Spanien inatt

2011-03-19 @ 23:34:14, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja nu är jag hemma hos pappa och hjälper Sandra att packa. Båda vi har varit ute i sista minuten haha.

Ja idag vann vi matchen med 8-2. Vi spelade dock sjukt dåligt i andra halvlek=( Tråkigt när det är så. Menmen vi vann och vann därmed gruppen=)

När jag kom hem va det dirket att natta Theo som somnade direkt, jobbigt att kolla på när mamma spelar boll;) Sen lagade vi hemagjord pizza mums=) Det lär jag stå på hela natten, på flyget och i bussen. Sen började jag att packa med blandade känslir. Stukade till foten på matchen idag (i andra halvleken) och det är ju inte roligt att åka på träningsläger om man inte kan spela=( Hoppas det går med tejpad fot men den är rätt svullen. Sen kommer jag ju dö av saknaden till min lilla Theo. Har varit inne och kikat på honom 1000ggr:P Hoppas han inte glömmer mig.
Sen ska det ju faktiskt bli skönt att komma bort från kalla sverige och njuta av lite sol i några dagar innan skolan börjar.

Här kommer lite bilder på Theo från Sandras dator=)





Vi ska ut och vandra:P



Här är han ca 4 månader. Har sina fina kläder på=)



Här är min lilla älskling två dagar=)



Ca två månader och hade denna fina sovställning=)



Sandra och Theo ca 5 månader=)

Nä nu ska jag titta på tv och kanske få några minuters sömn. Hejdå Sverige och hej Spanien=)


Matchdags

2011-03-19 @ 14:16:10, Allmänt, , Kommentarer (0)

Nu eller när Theo vaknat ska jag dra iväg och spela DM match mot Vällinge. Hopaps vi vinner=)

Har varit sjukt stressad hela dagen. Hundra miljoner saker i huvudet, vet dock inte riktigt vad. Hopaps det släpper innan matchen får huvudvärk när jag tänker på hur stressad jag är.

Theo är riktigt jobbig när han ska sova. Ställer sig upp hela tiden sen släpper han och ramlar så klart. Vad ska man göra jag kan ju inte bosätta mig i hans rum när han ska sova? Jobbigt i alla fall.

Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer. Hörs efter matchen. Önska mig lycka till:P

Hejsvej


Fredag den 18 Mars

2011-03-18 @ 20:47:05, Allmänt, , Kommentarer (0)

Tiden bara springer iväg och det är redan mitten på mars. Känns dock inte som om man tänker på vädert. Fortfarande nollgradigt ute=(  Jag som hatar kylan. Därför komemr det bli underbart att åka till spanien om lite mer än ett dygn=)

Idag har jag inte gjort så mycket gått en långpromenad med vivvi och Amanda sen varit ute och sprungit med Caroline. Theo vägrade ju att somna vid tre. Han ska ju bara ställa sig upp i sängen hela tiden:P Så han somnade redan sex ikväll fast vaknade halv åtta och nu leker han i sängen. Varit vaken i en timme nu. Kan han inte vara somna? Jädrans unge ibland alltså:P

Imorgon ska jag packa sen spela DM match mot vällinge, sen fortsätta packa, laga hemagjord pizza, se om jag kan sova ett par timmar innan förmodligen pappa hämtar mig vid två tiden på natten. Ta tåget till Kastrup och sen flyga till Spanien. Komemr dö av saknad till Theo. Hur ska jag stå ut? Usch fy.

När jag kommer hem är det bara några dagar kvar till skolan börjar. Ska bli skönt faktiskt=)

Nä här kommer lite bilder från dagen.



Leker i sitt favorit bollhav och ska ge mig alla bollarna=) Han har tungan uppe i gumen om det ser konstigt ut=)



Nybadad och med pyamas på=)



Såhär glad är man när man stälelr sig upp när man egentlige ska sova. Busunge!


Klydd klydd

2011-03-17 @ 16:20:21, Allmänt, , Kommentarer (0)

Anledningen den här gången till att jag inte bloggat är för att datorn hängt sig, eller internet varje gång jag skriver in lösenordet till bloggen, arg. Hehe.

De senaste dagarna har det väl inte hänt specielt mycket. Eddie har varit hemma med oss för han börjar ju jobba helg denna veckan så det har varit skönt=) Theo har lekt på och han har lärt sig både att sätta och ställa sig upp så nu är det full rulle hehe.

Dessvärre tycker han det är så roligt att han väcker oss mitt i natten för att han ska sitta, eller stå och leka i sängen puh. Men det tröttnar han väl snart på hoppas jag hehe.

Denna äldern, 10mån, är en av de roligast än så länge tycker jag eftersom varje dag händer det något nytt. När han är ledsen i sängen för att han inte vill sova skriker han mamamamama, Mamma då hehe. Han vänder sig till mig när man säger mamma och till Eddie när man säger pappa. Pekar och tittar upp mot lampan när man frågar var den är och hoppar när man säger hoppa=) Väldigt roligt.

Han är väldigt glad för att leka, speciellt vid hans bollhav, där har han inte ens tid att äta. Vrålskriker när man lyfter honom därifrån hehe min busunge=)

Om 2 dagar åker jag från min underbara familj i fem dagar. Hur ska jag klara mig? Sen börjar jag ju skolan när jag kommer hem. Då kommer tiden gå ännu fortare=( Usch det vill jag inte. Fast längrar iallafall till en sak=)

Nä nu ska jag väcka min lilla Theo så att han somnar ikväll igen.


1 vecka till Spanien=)

2011-03-13 @ 14:43:02, Allmänt, , Kommentarer (0)

Eller egentligen är det bara sex dagar för vi åker på natten mellan lördag och söndag=)

Idag är det DM match mot Kullavägens BK i Helsingborg. En sen match klockan fem så är ju inte hemma förrän närmre nio tiden. Tråkigt att va hemma så sent. menmen. Vi har bara tagit det lugnt idag. Jag sov tioo halv tio=) Skönt Eddie tog Theo imorse.

Igår va det ju dop för Albin=) som är Theos kusin. Han fick så fina saker och va så snäll hela tiden. Precis som Theo va på sitt:)

Nästa vecka är Eddie hemma med mig för sen börjar han jobba helg. Så då ska vi försöka hitta på så mycket som möjligt, kommer säkert bara bli en massa städning och sånt haha.

Här kommer i alla fall videon som jag berättade om=) När Theo äter.


Gnäll, gnäll och gnäll

2011-03-11 @ 21:48:13, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja det är väl i stort sätt vad denna dagen bjudit på. Theo har inte alls varit sitt sanna glada, busiga jag. Utan från det han vaknade tills det han somnat har han gnällt. Sjätte tanden på gång och han har lite feber. Eftersom han har ont har han itne velat sova under dagen (bara 30min sammanlagt, brukar sova 2-3timmar).
Den ända gången han varit glad och busat var när han var hemma hos sin farmor och farfar, medan jag och Eddie va iväg på lite ärende. Ville inte ta med en gnällspik hehe. Han behövde väl lite pigga lekfulla människor hehe.

Nu är Eddie iväg med några kompisar han ska åkta till Mancherster med i April, lite avundsjuk faktiskt hehe. Men han behöver också komma bort och hitta på lite skoj. Jag ska ju till Spanien om snart bara en vecka (9 dagar idag). Ska bli sjukt skönt men vet inte hru jag kommer klara saknaden av Theo. Blir ju helt nojig när jag lämnar honom en dag. Nu kommer jag inte ens kunna ringa hem. Jaja "bara" dagar. Kommer krama ihjäl honom hela nästa vecka.

Filmade en rolig film på Theo idag, kommer kanske imorgon om jag hinner=) Vi ska ju på dop till lilla Albin sen ska jag jobba på natten. Nä nu börjar snart Big Brother:P Sov gott:P


Dåligt med tid

2011-03-09 @ 22:23:13, Allmänt, , Kommentarer (1)

Tycker jag har så dåligt med tid över därav inte så mycket uppdatering på bloggen:P

Idag steg vi upp halv sju. Theo somande igen halv tio och sov till elva då passade jag med på att sova. Sover alltid dåligt när Eddie jobbar natt:( Sover kanske max fyra fem timmar. Sen stack vi hem till Caroline och Dennis och kusinerna Albin och Moa. Där fick vi lite lunch sen lekte Moa och Theo=)

När vi kom hem sov Theo igen och jag pluggade lite. Sen åkte vi och kollade på en ny bil som vi ska köpa=) Eller vi kollade på många olika hehe.

När vi kom hem lämnade jag bara av Eddie och Theo sen stack jag till Rehab för att träna först Bodypump och sen Bodystep=) Nu kollar jag på Big brother och innan dess pluggade jag lite till. Har varit duktig idag hehe

Det är så roligt att se Theo nu för han börjar ju förstå. Säger man var är mamma tittar han på mig, pappa tittar han på Eddie. Säger man lampa tittar han upp och pekar på en lampa=)
Han vet exakt var vi har Theos kex som jag brukar ge honom om han blir grinig innan han ska ha mat. Och dom vill han ha HELA tiden. Går dit och ställer sig och tigger som en hund haha. Min sötis.

Nä nu ska jag titta vidare.


Hipphipp hurra

2011-03-06 @ 13:28:29, Allmänt, , Kommentarer (1)

Ja hipp hurra för mig idag=) Jag blir ju 23 idag. Gammalgammal nu ju hehe. Började ju min födelsedagsfirande inne på etage, dansandes på golvet:P hehe så mycket bättre start kan man ju inte få.
Kom hem vid fem inatt och vaknade halv tolv. Det ända som saknas är min lilla älskling som vi ska hämta vid halv fyra idag. Han har ju sovit hos mormor inatt och det gick hur bra som helst. Somnade halv åtta och vaknade kvart i sju. Sen sov han mellan tio och halv tolv. Rena lyxen ju hehe.

Återigen till min födelsedag. Denna dagen betyder ju inte lika mycket nu som när man var liten. Kommer ihåg att jag inte kunde sova natten innan för jag visste att familjen skulle komma insjungandes med presenter tidigt på morgonen när jag inte vaknat, fast jag var alltid vaken. Längtade ju som bara den. Idag när jag vaknade sa Eddie grattis på födelsedagen. Jag bara just det jag fyller ju år sen är det inte mer med det:P Lite synd att man förlorar spänningen men nu vill man ju inte bli äldre och tiden går så himla mycket fortare nu än när man var barn. Men hur ska man vara när man är 23? Ska man få vara barnslig och leka och ha kul eller måste man vara vuxen och förståndig och veta vad som är rätt och fel? Jag är nog en blandning.

Jag är väldigt hård med rutiner, tror att barn trivs bäst med det (väldigt vuxen). Men när vi, jag och Theo, leker är jag själv som en två åring. När jag är med min familj eller kompisar vill man ofta vara och verka vuxen med att va duktig och fixa, planera och göra en massa saker. Men egentligen i mitt sinne är jag bara barnet. Därför tycker jag så himla mycket om mina fotbollsträningar för där kan jag lite mer vara mig själv. Har inte Theo med och ingen i familjen förutom Sandra då. Det är nog inte många som tänker att jag är mamma där och jag flamsar och tramsar som en 15åring, ibland:P Men sen är det skönt att komma hem och lägga det barnsliga på hyllan och ta tag i sina måsten.

Jag tror att för att vara vuxen måste man kunna vara barnslig ibland. Kan man aldrig det blir livet för tråkigt. 

Nog om detta. Idag just nu håller vi på att tvätta, usch tråkigt haha. Sen ska jag hem till pappa och städa. Kanske inte den roligaste födelsedagen men när vi kommit hem ska vi äta tacos och kanske en god efterrätt=)

 


Match och fest=)

2011-03-05 @ 12:47:01, Allmänt, , Kommentarer (0)

Om en och en halv timme sitter jag i bilen på väg till vår första riktiga match för denna säsongen. DM match mot staffanstorp=) Hoppas ju så klart på en klar vinst=)

Efter matchen blir det en SNABB dusch sen hem till pappa och göra mig iordning. På 30min ska jag hinna klä på mig, föna håret, platta håret, sminka mig och lite sånt. Hur ska jag hinna med allt det? haha.
Vi blir 14 stycken tjejer hemma hos pappa. Har festen där eftersom hos oss bor många barnfamiljer som man jag inte vill störa mitt i natten, sen får vi nog inte plats 14 stycken här:P Har i allafall inte så många stolar. Så då blir det bättre hos pappa=)

Nu ska jag packa färdigt allting + till Theo som ska sova hos mormor inatt=) Hoppas det går bra längesen han sov borta nu.

Som pricken över i ett över denna underbara lördag så lyser ju solen=) Kan det bli en bättre lördag?


Bildregn=)

2011-03-04 @ 22:04:04, Allmänt, , Kommentarer (0)

Theo tyckte det va jätteskoj på Andys lekland=) Fast han var lite rädd i hopptornet hehe. Vägrade släppa mig men när han studsade hos mig var det jätteskoj=)

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna.



23 Februari och har precis vaknat, därav den fina frisyren:P



25 februari leker med Kalla Anka=)



26 Februari jag gillar att ta ut alla cd-skivorna!!



Vill in i bollhavet.



1 Mars badar.



Jag och Theo på Andys lekland. I hopptornet=)



Här ligger han i hopptornet med snyggaste frisyren;)



Ålar runt i någon lekparks laborint.



Hittat en liten prick:P



Inne i något rör:P Väldigt populärt



I ett annat rör precis innan vi skulle hem.

En liten video


10 månader

2011-03-04 @ 10:31:07, Allmänt, , Kommentarer (0)

Igår blev min lilla pojke hela tio månader. Kan inte förstå vart denna tiden tagit vägen. Det har gått för fort. De nio månaderna man var gravid kändes ju lika långt som en vecka just nu. Jag hinner långt ifrån med allt jag vill göra.

Om två veckor åker jag till Spanien i fem dagar=) Sen börjar jag skolan. Innan dess måste jag hinna plugga lite biomekanik. Har gått igenom lite anatomi så att jag känner igen lite men måste hinna med biomekaniken med eftersom det är en av de först föeläsningarna. Jag som hade svårt för det i temin ett hur ska det gå nu haha.:P Jag som alltid haft lättför matte. Men detta är jättesvårt.

Idag fick jag väcka Theo halv åtta, då hade han sovit mer än tolv timmar hehe. Fast jag vaknade vid två inatt för Theo låg och slängde ut alla nappar från sängen. Han är så rolig min lilla påg. Han ligger och suger på nappen tills han blir trött sen slänger han ut dom och somnar:P Det borde i allafall vara lätt att vänja honom av med napparna sen.

Nu sover han igen och när han vaknar ska vi till Andys lekland med Vivvi och Amanda: Får se om han tycker det är roligt=) När vi var på sjukhuset i måndags fanns där en minimini liten rutschkana som han tyckte va rolig=)

Nu på morgon har Theo lekt fint helt själva och jag har plockat undan en massa för att fortsätta med dammtorkning, dammsugning och vårtorkning när vi kommer hem=)

Igår hände inte så mycket. Var ute på två långa promenader sen tränade jag dubbelpass. Först functional power sen fotboll=) Har kännt mig så rastlös de sista dagarna och märker det när jag ska sova för kroppen är jätterastlös så somnar inte förre två på natten=( Men igår så deckade jag halv elva och sov till sju idag. Min kropp är gjord för att träna tydligen=) Känner lite träningsvärk i armarna idag hehe.

Imorgon ska Eddie först fysa med brandkåren, sen ska jag spela match och lämna Theo hos son mormor för sen ska jag och Caroline ha fest=)=)=) Eddie har jouren så Theo kan ju inte vara hos honom. Vet inte vad Eddie ska göra haha. 
Nä nu ska jag packa Theos väska innan han vaknar. 

 

Theo och Amanda=)


Klippning

2011-03-02 @ 19:52:09, Allmänt, , Kommentarer (0)

Imorse gick vi upp halv åtta, åt frukost och gjorde oss iordning. Sen gick vi till sisaren för jag skulle klippan mig och färga håret, eller utväxten=)
Även Theo blev lite klippt eftersom hon tyckte han hade aldeles för långt hår haha.

Sen kom vi hem och Theo sov en stund och jag passade på att vila framför tvn. Därefter lekte och busade vi så båda två blev helt slut hehe. Vid tre var vi på bvc för 10månaderskoll och min lilla påg har blivit så stor=) 10,8kg och 75cm lång.

Sen hem och äta, sova för att sen bege oss till kusin Klara och Kasper. Där fick vi mat sen stack jag och tränade och hämtade upp Eddie och Theo på vägen hem. Fick även en födelsedagspresent=) Tackar=)

Nu sover Theo och jag ska in i badet. Ha en trevlig kväll


1 Mars

2011-03-01 @ 15:09:36, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja idag är det den första mars och jag har inte bloggat på ett par dagar. Har haft fullt upp och inte orkat helt enkelt.

På söndag fyller jag år och på lördag ska jag och Caroline ha fest=) På fredag ska jag och Theo tillsammans med Vivvi och Amanda till skattkammaren i Lund=) Ska bli skoj=)

Imorgon ska jag färga håret och sen ska vi till bvc för 10 månaders kontroll=) Tänk att mina lilla pojke är så stor.

Idag händer inget speciellt alls har varit riktigt rastlös idag haha. Theo sover just nu men tror han vaknar närsom helst. Eddie är iväg och storhandlar sen ska han träna och sen ska jag träna=) Fullt upp.

I lördag firade vi mig ju och jag fick presenter tack=) Sen jobbade jag natt kom hem fyra men kunde inte somna förrän närmre sex på morgonen. Sen upp klockan ett för vi skulle spela match. När jag skulle lägga mig för kvällen var jag inte trött så sov inte en blund den natten. Theo vaknade även fem på morgonen. Han har ALDRIG vaknat så tiigt så hoppas inte han gör om det. Så igår somnade jag redan nio och sov till åtta idag skönt=) Välbehövligt efter nästan 35timmar vaken.