Navigation


RSS: inlägg



Svensk sjukvård.

2011-10-19 @ 21:07:18, Allmänt, , Kommentarer (1)

Jag har kanppt vara med om något bra svensk sjukvård har gjort. Man tycker och hopaps att sverige ska ha en bra sjukvård men då ska väl ändå inte sånt här hända???
http://www.sydsvenskan.se/lund/article1560890/Allt-gick-fel-nar-Kevin-dog.html

Detta är under all kritik. Jag förstår det inte. Jag kan inte förstå det. Tänk om det varit Theo. Jag vet inte vad jag hade gjort med de sköterskor och läkare som inte tar en på allvar. Och en liten kille 1,5år. Jag blir riktigtr arg när jag läser detta. Stackars föräldrar, jag lider verkligen med dom.

Ett sjukhus man går till när man behöver hjälp och litar på dom och så händer detta. Det är inte första gången Lunds universitet gör fel. och dom ska vara ett av Sveriges bästa sjukhus. Usch fy.

Lite ALDRIG på sjukvård. Du känner själv dig bäst och ditt barn. Kriga för att få den hjälp du vill ha. Skrik gör vad som helst. Ja det är ju inte ofta sånt här händer men det får ju ABSOLUT inte hända.

Jaja inget roligt inlägg men jag blir så arg och tycker att folk ska veta att man inte kan lita på att andra vet bättre. STÅ PÅ dig.

Nä nog om det.

Helgens match gick inte som vi hoppades och vi blir kvar i trean. Jag skadade mig på uppvärmningen men täkte försöka spela men det blev bara värre och värre och i andra halvlek kunde jag inte gå utan att halta. Jag har fått en muskelbristning på höger baksida:( Har fortfarande sjukt ont vid vissa rörelser men hoppas det går över snart.
I veckan har det inte hänt speciellt mycket. På lördag ska jag ut med några kompisar:)

Nu ska jag kolla på tv innan sängen kallar. Sov gott.


Lördag=)

2011-10-15 @ 20:44:48, Allmänt, , Kommentarer (0)

Dagen idag har gått i ett.

Theo vaknade halv sex och vi badade, lekte och mös framför tvn. Vid nio mötte vi upp Caroline, Moa och Albin på kaffe och sånt och åt frukostbuffe. Sen följde vi med dom hem=) När jag och Theo cyklade hem lite över elva somnade Theo på sitsen. Han va sååå trött.

Sen sov han vidare till tjugo över ett=) Då passade även jag på att sova en stund. Blev kanske 15min haha. Efter det körde vi hem till pappa som varit i USA och hälsat på min systeryster i nästan två veckor. Där fick jag två par skor och en tröja=) Theo fick två tröjor. Eddie kom dit lite senare och vi åt mat där:)

Theo somnade redan kvart i sju ikväll och då passade jag på att bada:) Skönt. Imorgon är det match och jag ska få sovmorgon=) Hoppas jag kan sova länge=)

Nä nu ska vi titta på tv;)


VFU

2011-10-13 @ 19:12:34, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja nu har det snart gått två veckor av min VFU praktik som är på holmagårdens dagrehab i svedala. Inte världens roligaste ställe men så skönt att slippa pendla i fem veckor:) Det överväger mycket hehe.

Dagarna går i en faslig fart och det är redan mitten av oktober. Helt sjukt. Om tre veckor blir Theo 1,5år. Vart har den tiden tagit vägen? I helgen har jag inte så mycket planerat mer än på söndag då vi spelar den andra gången i kvalmatchen mot hessleholm. Hemma klockan två så kom och heja på oss. Borta matchen blev 2-2=)

Nu kommer snart Jessica hit för lite massage sen ska jag slappa en stund framför soffan innan sängen kallar.


Grattis=)

2011-10-11 @ 07:32:06, Allmänt, , Kommentarer (1)

Grattis min underbara lillsyster som blir 21 år idag=) Tänk att du vra i USA 6 mån nu. Tiden går så fort. Vill ha hem dig här hemma nu=) Saknar dig.

Idag ska jag snart till praktiken och lämna Theo på dagis=)

Blir ett kort inlägg hinner inte skriva mer.

Grattis igen=)=)


Kalas=)

2011-10-08 @ 19:31:14, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag eller i eftermiddag har Kasper (Theos kusin) haft femårs kalas=) Han hade maskerad där temat va pirater. Det var dessvärre lite svårt att hitta en outfit till Theo eftersom de flesta affärer hade storlek 104 som den minsta. Men han fick en skarfs på huvudet.

Theo åt en och en halv korv och halva brödet och vi fick chiliconcarne. Mums. Sen blev det tårta och nu sover Theo. Tyvärr tror jag att han fått ögoninflammation för hans ögon är rätt svullna och det rinner hela tiden. Sen hostar han väldigt mycket och är förkyld. Den här ungen har ALDRIG varit frisk en hel månad sen den dagen hann föddes. Tycker så synd om honom.

Innan idag har vi storstädat Theos rum. Tagit ut alla hans saker från rummet och städat varenda lite vrå man kunde komma åt. Puh. Nu ska vi gå igenom dom andra rummen bara hehe.

Nä nu ska vi mysa framför tvn med lite godis. Bilder komme när jag lagt in dom=)


Hektiskt är bara förnamnet

2011-10-07 @ 23:06:02, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja i några veckor nu har jag knappt haft nån minut över och därav inget bloggande. Nu är jag ute på praktik och hoppas verkligen jag kommer komma igång igen:)

Hinner inte skriva så mycket ikväll eftersom klockan är elva och min son har börjat vakna fem på morgonen:O Lite för tidigt även för mig som är en morgonmänniska=)

Theo älskar dagis. Så fort han vaknar på morgonen ställer han sig vid dörren med sina gummistövlar och sin blåa fleece tröja som han vägrar släppa. Man får snällt ta på honom det så han springer här inne fullt påklädd. Efter ett tag hämtar han sin lilla väska och sin hjälm och leder mig mot ytterdörren. Imorse va klockan halv sex när han ville cykla och då har inte ens dagis öppnat. Han blir ju inte speciellt glad heller när han inte får gå ut hehe.

Min lilla kille har även börjat få ett riktigt tråkigt humör mot mig. Bara gnäller och får utbrott hela tiden. Nu börjar väl perioden när han ska testa en hela tiden. När han började på dagis så sa vi att han inte skulle få ha några nappar på dagen (bara när han ska sova). Och nu mer än en månad efter så står han fortfarande vid skåpet och skriker efter sina nappar. MINST 20 gånger i timmen. Och gör han inte det så ska han öppna alla skåp, luckor, kylen och frysen. Ja kan ni gissa om jag är trött? MEN han gör inte såhär mot Eddie. Inte på dagis heller för när jag kom innan idag och hämtade honom så började gnället direkt och dom frågade men Theo såhär har vi aldrig sätt dig. Nä men välkommen hem till mig sa jag;)

Nä nu vaknar Theo med han har sovit oroligt hela kvällen. Hostat hur mycket som helst.

Sov gott alla.  




Här va Theo inte gammal=)