Navigation


RSS: inlägg



Krypa:P

2011-02-26 @ 12:50:29, Allmänt, , Kommentarer (0)

Snart så kommer nog Theo ha lärt sig att krypa. Han reser sig på alla fyra och gungar hela tiden sen när han ålar föröker han komma upp på knäna. Vi får se hur lång tid det tar för honom att komma på hur man gör:P

Vi gick upp lite över sju imorse. Theo sov tolv timmar=) Skönt. Sen stack Eddie på fys med brndkåren och jag underhöll Theo. Theo somnade igen tio och då kom Eddie lägligt hem och sen va det min tur att träna. Blev spinning på Rehab. Har inte tränat så mycket denna veckan som man blir riktigt trött och svettig av så detta passade körde jag gärnet på. Fast höll igen lite ändå eftersom vi har match imorgon:P

Nu ålar Theo omkring och jag bloggar. Ska passa på att sova näst gång Theo sover för annars kommer inte jag orka jobba hela natten:P

Lite nya bilder kommer de närmst dagarna hehe. Har ingen ork att lägga in dom i datorn (hur jobbigt det nu kan vara). Menmen..


Bakdag

2011-02-25 @ 21:14:00, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag gick vi upp halv åtta. Direkt påklädning och frukost för sen skulle jag och Eddie iväg (Theo fick följa med) och tatuera oss=) Blev assnygg=)

När vi kom hem halv ett va det tid för tvättning och bakning. Har gjort två rulltårtor och två kladdkakor=)
Imorgon ska vi ju fira min, mammas, Daniel och morfars födelsedagar=) Här är det lika bra att samlas samtidigt för annars räcker inte helgerna till:P

Så jag står för efterrätterna=) Faktiskt jag själva som gjort dom, Eddie var iväg och körde brandbil=) Väldigt stolt haha.

N sitter vi och kollar på betner på china: livets ord. Han är så sjukt ball. Sen blir det big brother efter det tihi.

Imorgon ska först Eddie träna sen jag. Sen blir det ju kalas och sen ska jag jobba natt=) Ha en mysig fredagskväll.


Hämtat ut paket=)

2011-02-24 @ 22:00:34, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag eller imorse vaknade Theo halv nio och Eddie gick upp så att jag fick sova lite=) Inte för att det blev mycket sömn när Theo är vaken men somnade nog om en timme till i allafall=)

Vid tolv gick vi ut en stund för Theo ville inte sova. Sen somnade han halv två men sov bara 30min=(
Vid halv fyra gick vi ut igen för att hämta ut två paket=) Ett från gymgrossisten med proteinpulver och några bars=) Och ett paket från nelly med lite kläder både till mig och Theo=) Visar kanske sen en dag:P

Theo somande halv sju men vaknade kvart över igen för att han gjort nummer 2=( Så somnade inte han om förrän nio och jag hann inte gör mycket av det jag tänkt göra, som att städa och laga mat. Maten var jag tvngen att göra eftersom jag va vrålhungrig hehe. Men fick springa in till en skrikande unge emellanåt och lugna honom. Han ligger och vrålskriker och pratar om vartannat. Så när han snackade passade jag på att laga mat=)

Nu ska jag kolla på Big Brother=) Sov gott sen



Functional power

2011-02-23 @ 21:12:19, Allmänt, , Kommentarer (1)

Ja så heter träningspasset som blev idag=)

Igår blev det först en löprunda sen fotbollsträning=)

Men över till functional power. Det är grymt roligt och skitjobbigt=) Varje pass tror man ska bli lättare men ju starkare man är destu mer kan man ju ta ut sig=) Detta passet är det viktigt med hållningen och man jobbar inte med några tyngre vikter utan mest med sin egen. Använder även band, stepbräda, stång och en femkg vikt.
Egentligen vill ju jag få mindre lår men allt som är roligt gör att jag får större:P

Det ända jag vet man kan få smala ben av är långlöpning och det är ju inte speciellt roligt. Sen får man ju inte små ben av fotboll, brottning, body step, bodypump, functional powewr som jag tränar. Även fast jag är ute och springer är det ju inte speciellt mycket hehe. Hoppas på mer när vädert tillåter.

Idag vaknade vi åtta och då blev det frukost direkt sen begav vi hos till babycafeet. Var knappt några där eftersom det är sportlov men det va rätt skönt=)
Vi gick hem halv elva för Theo var jättetrött och gnällde en del om han inte fick dom leksakerna han ville ha haha.

Sen har vi bra lekt och busat här hemma. Theo är inne i en rolig period nu där det händer saker hela tiden. Han jollrar på mamma och pappa. Han har lärt idag lärt sig vinka och försöker klappa=) Han härmar djur från sitt piano han fått v sin farmor och farfar (väldigt populärt). Han dansar även till vissa låtar. Sen ålar han för fullt och idag har han börjar ställa sig på alla fyra och gungar:P Har gjort det länge i sängen men aldrig på golvet. Han kan stå själv några sekunder. Ja det är väl det som har hänt de närmsta dagarna. Då kan jag ju säga att Theo är rätt seg på att utveckla nya saker. Ålade ju första gången när han va 9 månader och nästan alla hans kompisar gick då:P (fast dom va ju tidiga). Så nu är det mycket som händer. Han är så gnällig på dagarna förmodligen pga att det han vill så mycket mer än han kan:P

Men det är roligt att se utvecklingen=)

Nä nu ska jag sätta mig under en filt framför tvn och dricka varm choklad för jag fryser:( Försvinn snö snälla. 


Sovmorgon=)

2011-02-22 @ 09:24:13, Allmänt, , Kommentarer (2)

Igårkväll gick ju väldigt bra med Theo och han vaknade inte fler gånger efter det. När någon ringde på vår hemtelefon i morse tänkte jag vilken idiot ringer såhär tidigt. Jag kollade på klockan och den va nio:O Theo har fortfarande itne vaknat och nu är den 09.20. Han var nog riktigt trött, blir bara en vila idag sen. Nu har han ju snart sovit 14timmar i sträck hehe. Min busunge. Kan tänka mig att det blir en massa bus idag sen=)

Vid tolv kommer Caroline och lille Albin hit. Sen hoppas jag att pappa ka passa Theo emdan jag tränar fotboll ikväll=) Har tidig träning så hinner hem till halv åtta ifall inte Theo vill sova innan dess så blir det inte alltför sent.



För några dagar sen=)


Sovmorgon=)

2011-02-22 @ 09:24:12, Allmänt, , Kommentarer (0)

Igårkväll gick ju väldigt bra med Theo och han vaknade inte fler gånger efter det. När någon ringde på vår hemtelefon i morse tänkte jag vilken idiot ringer såhär tidigt. Jag kollade på klockan och den va nio:O Theo har fortfarande itne vaknat och nu är den 09.20. Han var nog riktigt trött, blir bara en vila idag sen. Nu har han ju snart sovit 14timmar i sträck hehe. Min busunge. Kan tänka mig att det blir en massa bus idag sen=)

Vid tolv kommer Caroline och lille Albin hit. Sen hoppas jag att pappa ka passa Theo emdan jag tränar fotboll ikväll=) Har tidig träning så hinner hem till halv åtta ifall inte Theo vill sova innan dess så blir det inte alltför sent.



För några dagar sen=)


Lek och bus

2011-02-21 @ 22:03:21, Allmänt, , Kommentarer (1)

När Theo vaknat efter eftermiddagsvilan skickade vi och frågade om Vivvi och Amanda ville komma upp och leka, och visst ville dom det=)

Det populärste blev ju Theos bollhav. Förstår inte varför man alltid ska ha den leksaken eller bollen som den andra har, fanns ju knappt några andra bollar:P eller leksaker för den delen. Inte ens likadan leksak fungerar hehe. Konstigt det där.

Sen var dom tvugna att gå ner till sig för Amandas pappa skulle hälsa på och då åt Theo lite=) Sen mötes vi där ute för att gå till Ica och shoppa lite hehe. Rekomenderar inte någon att gå precis innan de ska sova. Vi gick vid halv sex och va hemma kvart i sju. Theo lägger sig runt sju. Det slutade med att Theo stortjöt och Amanda smågnällde hehe. Menmen vi var nästan hemma då så det var ju tur=)

Theo somnade kvart i åtta och sen vaknade han vid nio men somnade om direkt=) Kan det vara så lätt med rutinerna? Han trivs verkligen med rutiner. Kanske inte ska säga förmycket. Han kanske inte sover någonting alls sen inatt:P

Nu kommer lite bilder från dagen sen ska jag bänka mig framför tvn med svenska new york fruar och sen Navy CIS. Hoppas dock att jag somnar framför tvn till det hehe.



Precis hittat bollhavet



Theo vill sitta i havet men Amanda kröp ur direkt=)



Söta Amanda sitter och tittar på=)



Roligt hade dom i alla fall=)



Amanda får inte lov att ta Theos tandborste:P Det var lite bråk om den hehe.



Sista bilden blir på min lilla älskling=)


Ny vecka.

2011-02-21 @ 14:25:21, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja ännu en ny vecka har börjat och jag ska bara vara hemma i fyra veckor till=( Börjar få lite ångest över det nu faktiskt hehe. Men först väntar fem dagar i Spanien med fotbollslaget=) 20-24 mars.

Resten av tiden jag ska vara hemma är helt fullbokad. I allafall helgerna. Denna helgen fyller morfar år och vi ska nog fira mig med (fyller år den 6 mars:P) Helgen efter ska jag ha fest och spela dm match. Helgen efter har Albin dop. Sen nästa helg åker jag till Spanien=) Fullpackat haha. Kommer jag hinna plugga något mer tro? hmm får vi se. Ska försöka titta igenom färdigheten från termin ett med. Har kollat igenom anatomin och kommer faktiskt ihåg mer än jag trodde=)

Idag har vi tvättat och nu sover Theo. Denna veckan ska jag bara vara hemma, kommer bara springa ute själva. Eddie jobbar kväll och jag måste få rätt på Theos sovtider nu. Han mår bäst med rutiner och dom kommer se ut såhär=)

08.00 frukost
10.00 frukt sen sova en timme
12.00 lunch
14.00 frukt sen sova en timme
16.00 middg
18.30 välling sen sova för natten.

Sist vi hade såhär sov han 12-12,5 timmar varje natt utan att vakna. Men efter julen blev han ju sjuk och rutinerna gick inte alls att följa och jag har väl varit lite slapp på att komma in i det igen. Men nu börjar det hehe. Blir väl några jobbiga dagar först men säkert inte så jobbiga som vi har nu. Han är ju vaken så mycket på kvällarna. =( Igår somnade han vid sju sen vaknade han åtta och somnade inte om förrän lite över tio.

Nu ska jag vila framför tvn en stund=)


Tävling=)

2011-02-20 @ 20:20:33, Allmänt, , Kommentarer (1)

Jag är med och tävlar om en iphone 4=)
Vill du med vinna kicka in på http://www.yousefs.se/


Jobbig natt

2011-02-20 @ 17:42:32, Allmänt, , Kommentarer (0)

Theo hade bestämt sig för att vi inte skulle sova något inatt. Han somnade halv nio igårkväll men vaknade efter den berömda halvtimmen. Då somnade han om direkt men vaknade igen vid halv tolv och ville inte sova mer. Tog två timmar för honom att somna. Sen sov han bara 30min till och ville inte sova mer. Somnade vid lite över tre. Gissa om jag var trött då.
Tänkte att då sover han länge idag men nä, han vaknade åtta. Sen har han bara sovit två 30min. Så inatt borde han ju vara så trött att han sover hela natten.

Annars idag har vi städat och tränat och varit ute och gått. Imorgon är det ny vecka och jag ska bara ta det lugnt. Eddi jobbar kväll=( Veckan efter har han jouren så blir inte så mycket träning för mig=( I alla fall inte denna vecka. Måste få in Theo på rutiner igen.

Skänker några styrkekramar till min älskade mormor=) Vi tänker på dig.


Dålig uppdatering

2011-02-19 @ 22:22:39, Allmänt, , Kommentarer (2)

Ja denna veckan har det inte blivit så mycket bloggande. Har varit sjukt trött och stressad som bara den. Men ska försöka uppdatera mer nästa vecka=)

I fredags var jag på fest hos Michaela som fyller 24 idag=) Grattis grattis=) Sen gick vi vidare till Etage. Roligtroligt=)

Idag har vi SLAPPAT med stort S hela dagen. Varje gång Theo har sovit har både jag och Eddie också deckat. Vi som skulle storstäda idag. Får ta det imorgon istället. Vi skulle även göra storkok men det får vi också skjuta upp till imorgon. Halv sex på kvällen satte jag på mig kläder istället för pyamas för vi skulle handla på ica. Sen körde vi hem en stund till Theos farmor oc farfar och kollade på fotboll.

När vi kom hem somnade Theo direkt och vi kollade på Melodifestivalen. Nu ska vi kolla en film vi hyrt Grown ups. Hoppas att den är bra. Får se om jag kan hålla ögonen öppna under hela filmen känner mig riktigt sliten. Vet inte alls varför. 
Imorgon ska vi storstäda, laga mat, jag ska träna tolv, Eddie ska träna sen ska jag hämta pappa på sturup vid tio på kvällen. Man borde ha tid till fler sånahära slappe dagar vi haft idag. Sjukt skönt och även välbehövligt. Jag är ju inte direkt känd för att kunna sitta stilla en hel dag så jag måste verkligen ha varit trött.

Nä nu sk vi titta på film. Ha en trevlig lördagskväll.

 


Ändring

2011-02-17 @ 21:51:31, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ja det blev ingen brottningsträningikväll heller. Dels kände jag att jag ville va hemma ikväll och dels beror det på att Theo somnar lättare när jag lägger honom.
Så det blev functional power på Rehab. Är riktigt sliten i kroppen just nu. Men tänkte ändå träna spinning imorgon kvart över sju.

Efter det ska jag till öppna förskolan sen hem och sova när theo sover. Komemr säkert inte somna för det gör jag ALDRIG när jag behöver det. Klockan åtta ska jag vara hos Michaela som ska ha födelsedagsfest=) På kvällen ska vi till Etage=) Behöver ju vara lite pigg då iallafall:P

Orkar faktiskt inte plugga nu. Tittar på I am legend=) Har sett den tusen gånger men jag tycker den är bra.Nä nu är reklamen slut. Bjuder på lite bilder imorgon=)


Vill ha värme

2011-02-17 @ 16:15:57, Allmänt, , Kommentarer (1)

Tycket det är dags för vädert att bli lite varmare så att vi kan få vår sen sommar=)

Glömde ju skriva att jag fick pluggat en del i förra inlägget (därav överskriften) Blev lite mer än en timme igår så det får man ju vara nöjd med=)

Idag vaknade vi halv nio och gick direkt ner till babycafeet. Där busade och lekte Theo. Kusin Klara var ju också där. Sen när vi kom hem somnade Theo direkt och jag åt lite sen somnade jag med i soffan haha. Skulle bara ligga ner och vila framför tvn. Menmen ikväll ska jag träna borttning, var ju typ tre veckor sedan sist. Känner egentligen inte alls för att träna är så trött i kroppen. Men alltid när jag känner såhär så är jag som bäst på träningarna. Konstigt.

Ikväll har jag inget planerat, kanske blir det lite plugg igen. Skolan börjar ju om en månad.


Plugg, plugg

2011-02-16 @ 22:57:16, Allmänt, , Kommentarer (1)

Idag vaknade vi halv nio=) Theo somnade ju inte förrän tio igår sen vaknade han tre och somnade inte förrän fyra=( Hoppas det inte händer igen han har ju inte vaknat på natten sen han var sju veckor (förutom när han var sjuk). Tycker verkligen inte om seperationsfasen hehe. Fast det är väldigt glädjande när man kommer hem, eller har varit bort ett tag, då studsar han upp och ska springa till mig=) Han springer på stället men benen går i ett. Då känner man sig älskad=) Mysmys. Det ända positiva med denna perioden haha.

Sen sov Theo mellan halv elva och elva. När han vaknade körde vi och hämtade Sandra och körde till Entre. Där shoppades det present till Michaela som ska ha fest på fredag=) Sen lite smycken till mig=) Tre ringar faktiskt. Och ett par mönstrade svarta strumpbyxor som jag ska ha på mig på fredag=) Bilder kommer sen.

När vi kom hem somnade Theo direkt vid tre. Då passade jag på att städa lite. När klockan var fyra deckade jag i soffan och vi vaknade vid halv fem=) Skönt med lite powernap.

När han vaknat dammsög jag för att sen göra mig redo för träning. Blev dubbelpass på Rehab idag. Först functional power sen body step=) Skönt men är riktigt slut nu. När jag kom hem låg Theo skrikandes i sängen och jag fick ta över direkt. Han somnar ju bara om jag lägger honom. Eller ja han somnar annars med men MYCKET senare. Så nio var nog klockan när han somnade. Då gick jag in i duschen sen åt jag och nu sitter jag här. Fullproppad dag och jag har tyvärr inte hunnit blogga så mycket idag heller.

Imorgon står det faktiskt inget speciellt på schemat. Kanske babycafe får se om vi orkar.

Förresten beställde jag ett smycket med en sten i för någon dag sen som ska ta bort all negativ energi och en massa annat och göra det lättare att somna för de medsömnproblem. Så vi får väl se ikväll eller inatt om det hjälper:P Har det på mig nu. somnar ju normalt inte före två och då blir det ju inte många timmars sömn per natt. Snart borde ju jag drabbas av sömnbrist. Förutom det vaknar jag varannan timme för att gå på toa=( Jobbigt.
Nä nu börjar Navi CIS sen 2½män=) Sov gott



Mitt allt=)


Diska=(

2011-02-15 @ 23:01:33, Allmänt, , Kommentarer (0)

Hatar inte ni att diska? Det är det värsta jag vet. Men typ det mina dagar går ut på.
Det är det första jag gör på morgonen och det sista innan jag går och lägger mig. Och minst tio gånger under dagen. Vill så gärna ha en diskmaskin. Hehe.

Ja jag har varken hunnit eller orkat blogga idag. Theo är inne i en väldigt jobbig period (eller hoppas att det är det. Mammig perioden. Han tar så mycket av mina krafter att när han sover är det ända jag vill göra ligga vid tvn eller också sova.
Han vill hela tiden vara nära mig eller sitta hos mig. Men när han väl sitter hos mig vill han ner på golvet. Sätter jag ner honom bölar han som bara den. Sätter jag honom i hans lekpöl och han blir distraherad av en leksak kan jag försvinna men så fort han hör eller ser mig bölar han och sträcker upp armarna mot mig. Hittentills har det gått bra att lägga honom på dagarna men kvällarna har varit en pina. Tagit allt från 0-4 timmar att få honom att sova. Bara man närmar sig hans rum vet han att det är natt och ska vara borta från mig länge och skriker och bölar något hysteriskt. Usch det är fruktansvärt att höra på honom han får riktiga krokodil tårar. Men eftersom det bara har varit på kvällarna har man stått ut men idag var det även såhär på eftermiddagen. Tog två timmars skrik och bråk innan han somnade. Har konstant huvudvärk och hoppas inte detta varar för länge.

någon som varit med om detta och kan berätta lite:P? Han kan inte sitta hos Eddie om jag är i närheten men när inte jag är hemma leker han hur fint som helst. Konstigt för Eddie har ju varit själva med honom väldigt mycket.

Nä nu börjar Navy CIS. Får se hur mycket jag hinner blogga imorgon:P


Alla hjärtans dag=)

2011-02-14 @ 09:47:44, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag är det alla hjärtans dag. Jag och Eddie brukar inte fira den med något speciellt. Men vi firade lite i fredags när pappa passade Theo. Åt gott och kollade på massa filmer=) Tycker inte man ska känna sig pressad med att ge varandra presenter. Tycker det är mycket bättre och roligare att överraskas eller överraska vilken dag som helst på året med en present.
tror att alla hjärtans dag bara är en dag där alla affärer tar sin chans att tjäna lite extra pengar:P

Theo somnade snabbt igår lite över åtta. sen vaknade han en timme senare men somnade om direkt. Skönt. Han vaknade halv åtta imorse så det va ju bra=) Jag däremot har sovit uruselt. Eddie jobbar natt denna veckan och jag tycker inte om att sova ensam. Vaknade nog hundra tusentals gånger mellan ett och halv åtta. Har sån huvudverk idag att jag knappt vet var jag ska bli av=( Har precis tagit alvedon så hoppas det hjälper.

Senare idag ska vi åka iväg och fixa pass till mig. Vet inte om jag hellre gör det imorgon eftersom jag mår som jag gör. Känner inte att jag orkar fixa mig och vill inte se ut som F*n på ett passfoto man ska ha i 10år.
Snart kommer Caroline och Albin hit vi ska fixa lite med en sak=) Sen ska jag tvätta.

Här kommer foto på Eddie och theo från lördags=)


Vilken rolig kväll=)

2011-02-13 @ 11:29:15, Allmänt, , Kommentarer (1)

Gårdagens lagfest var riktigt rolig. Jag var dödstrött när jag kom dit och tänkte bara stanna en stund. Men sen visade det sig att typ alla skulle ut så det ville ju inte jag missa:P

Vid halv tolv drog vi till etage och va typ där först:P Sen tog jag bussen hem tjugo i tre. Satt och nickade till hela vägen hem. Hatar att vara så trött att man inte kan hålla sig vaken. Väl hemma la jag mig direkt i sängen och somnade =) Gick upp kvart i tio imorse och busade med Theo=)

Om 45min ska jag köra till slagthuset föratt jobba några timmar. Är lika trött idag men lär piggna till där när man får springa och hämta och lämna jackor:P

När jag kommer hem hoppas jag att Theo somnar lätt ikväll så att jag kan få vila men det tror jag  tyvärr inte att han gör. Vi får väl se:P Men nu ska jag göra mig klar för jobb. Hejsvej


Bilder=)

2011-02-12 @ 16:08:12, Allmänt, , Kommentarer (1)



Såhär finklädd är Theo när vi ska bort=)




Min fina lilla älskling=)



Såhär ser jag ut med min nya klänning=)



Helbild=)



Vi tillsammans=)

Blir ingen bild på Eddie för han är inte klar än. Han har legat och sovit en stund:P


Lagfest=)

2011-02-12 @ 15:01:29, Allmänt, , Kommentarer (2)

Ikväll är det lagfest som står på schemat=) Ska även fira farfar som fyller år på måndag.

Jag hämtade Theo halv nio imorse och då hade han precis vaknat. Somnade inte förrän lite över elva igårkväll. tyvärr blir det så sent om det inte är jag som lägger honom. Men Eddie och jag behövde en kväll för oss själva=)
När vi kom hem somnade han nästan direkt, vid halv tio och sov i två timmar=) Nu sover han igen och jag gör mig iordning=) Kommer bild sen hur jag ser ut. Men Eddie sover så kan inte ta bild nu:P

Jag passade på att sova när Theo sov i förmiddags för vi sov inte många timmar inatt. Tiden sprang iväg igårkväll och när vi gick och la oss vaklockan närmre två. Sen skulle vi ju upp halv åtta igen. Ficksovit en timme i allafall=) Jätteskönt.

Imorgon ska jag jobba sen när jag kommer hem ska Eddie jobba hehe. annars händer inte mycket mer i helgen=)



Måste bada Theo imorgon kom jag på när jag såg denna bilden:P Var ett par dagar sen nu och han älskar ju att bada=)


Fredagen den 11 februari

2011-02-11 @ 20:38:16, Allmänt, , Kommentarer (1)

Redan mitten på februari. Tiden går alldeles för fort=(
Idag var vi hos Maria och Linnea med Johanna och Ella. Dom lekte och busade. Vi var där vid tolv och klockan kvart i tre började alla bebisarna bli trötta och griniga så vi åkte hem och Theo deckade dirket och sov en timme=) Nu är han hos morfar och jag och Eddie har precis ätit=)

Nu ska vi titta på film och kanske ta en eller två cider, öl:P Ska hämta Theo halv nio imorgonbitti.

Här kommer lite bilder från dagen.



Mina nya snygga byxor på:)



På väg till Maria



Ella har gymnastik och Theo och Linnea kollar på=)



På väg hem till morfar i sin nya jacka och skor=)


Utflykt=)

2011-02-11 @ 10:47:10, Allmänt, , Kommentarer (0)

Theo vaknade som vanligt vid halv åtta imorse. Jag var eller är så grymt trött varje morgon att jag knappt kommer ur sängen. Men det blev i allafall frukost till både honom och mig=) sen har han ålat omkring och lekt i gåstolen. Han somnade tio igen och sover fortfarande=)

Jag passade på att kolla på The legend of the seeker. Har följt det varje morgon=) Faktiskt riktigt bra hehe. Fast om det funnits något annat hade jag nog sett det istället. Senare idag hämtar Johanna oss och vi ska hem till Maria på bebisträff hehe. Känns konstigt att kalla Theo en bebis men det är han ju:P

Ikväll ska theo sova hos morfar så att Eddie och jag bara kan laga mat och vara med oss själva. Vi har skjutit upp det i flera månader så nu är det dags även om jag inte vill lämna bort Theo nu eftersom han är så mammig. Men det finns alltid orsaker till att inte lämna bort sina barn tror jag:P

Men nu ska jag äta en bit innan Theo vaknar=)


Snabbvisit hos pappa (morfar)

2011-02-10 @ 15:14:13, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag vaknade Theo halv åtta. Jag vill ta in honom i min säng för att mysa och ligga och dra sig lite men det är inte lönt fördet enda han pillar på är mitt ansikte. Så vi gick upp och Theo fick mat sen fick jag lite mat:P Sen va han väldigt gnällig vad man än gjorde så det blev sängen redan lite över nio och han deckade direkt=) Sen sov han en timme. När han vaknade ringde jag pappa ochfrågade om han ville äta lunch ute och det ville han=) Så på med Theos och mina ytterkläder sen gick vi och hämtade bilen utanför Eddies jobb. Tar lite mer än 30 min att gå egentligen men idag var det fart på mig så tog inte ens 20min=) hehe. Vi var på pappas jobb kvart i tolv och åkte vidare till Jägersro där det först blev en snabbvisit på stadium sen mat på burger king. Inte speciellt gott idag faktiskt hehe. Vi kom hem lite efter ett och då fick Theo mat sen skulle han sovit men han fick hicka så vi fick vänta ut den:P Men nu sover han och jag ska vila mig en stund framför tvn. Ikväll ska morfar passa Theo en stund medans jag tränar. Eller Eddie ska på utbildning men är färdig vid åtta och jag börjar träna halv åtta. Så en timmes passning blir det för morfar tomas:P Det blir fotbolltränin ikväll. Har inte tränat brottning på snart tre veckor och det känns lite tråkigt men just nu vet jag inte riktigt hur jag ska få ihop allt. både fotbolls och brottningsträningarna är tisdagar och torsdagar. Får se hur jag löser det. Nästa vecka blir det minst ett pass brottning. Imorgon ska vi (jag och theo) träffa Maria och Johanna från försäldrargruppen med deras småttingar=) Vi ska hem till Maria som flyttat till ett hus i Åkarp. Ska bli kul att se=) Nä måste passa på att vila när theo sover han hostar ihjäl sig så vet inte om det blir speciellt lång sovstund.


Mobilia

2011-02-09 @ 17:43:41, Allmänt, , Kommentarer (0)

Vid halv tio hämtade caroline oss och vi begav oss in till mobilia.Där gick vi runt i en massa affärer. Jag letade efter en snygg topp och en body för vuxna. Tror ni jag hittar något av det? Nä. Så fick bli en snygg jacka och ett par snygga skor till Theo=)




Efter lite shopping åt vi på Mc Donalds=) Sen shoppade vi lite till och på MQ hade dom 70% rea så hittade ett par snygga militärgröna byxor från Bondelid=)



Mycket snyggare på=)

Theo ville ju inte sova i vagnen men han var så snäll men när klockan var halv ett hade han varit vaken i lite mer än fem timmar och han brukar vara vaken max 3 timmar så då somnade han medan han fick välling. Så här sött sov han i Carolines syskonvagn, på sin kusin Moas plats.



Nu har Theo precis vaknat. Han har inte ätit någon mat överhuvud taget idag. Bara välling som går. Huvudsaken är att han äter något. Här kommer en film på Theo när han ålar. Han piper lite emellanåt för att han tycker synd om sig själv:P Om ni tittar på slutet så ser ni hur han kastar in bollen på toaletten. Riktigt duktigt:P



Ögoninflammation

2011-02-09 @ 09:30:23, Allmänt, , Kommentarer (0)

När jag vaknade imorse och tog upp Theo var han jätteförkyld igen. Han som precis blivit bättre. Förutom förkylningen kunde han knappt öppna högra ögat för det var fullt med var i. Och hela morgonen har ögat runnit och runnit. Skafrågapåapoteket om det finns receptfria ögondroppar till barn.

Nu om tio minuter kommer Caroline och albin och hämtar oss för vi ska in till stan eller mobilia iallafall=) Får se om det blir något shoppat hehe.

När vi kommer hem ska jag lägga in lite bilder och en film på Theo=) Måste gå nu.


Tredje gången gillt:P

2011-02-08 @ 21:37:06, Allmänt, , Kommentarer (1)

Fast det behövdes faktiskt inte på min drömrulltårta. Andra gången blev lyckat:) tihi det blev riktigt gott.
Jag gjorde färdigt den när Theo sov.

Sen stack Eddie och tränade och jag pluggade lite som jag även har gjort nu precis medans jag badade=) Lite svårt att plugga med en skrikande unge i bakgrunden. Theo somnade inte förrän kvart över åtta första gången. Han är såååå mammig så han hade skrikit ända tills jag kom och la honom. Sen vaknade han efter 30min när jag låg i badet och Eddie fick ta han. Just nu låter det faktiskt som att han har somnat om=)

Vi har kommit underfund med att det ÄR seperationsfasen mot mig då. För om inte jag går in sträcker han sig ut från rummet precis som att han vet eller tror att jag är där. Det gör han inte om jag går in. Då tystnar han direkt. Men bara jag vänder på huvudet början han skrika.

Gjorde faktsikt som så ikväll när jag gick in(efter att jag badat klart) att jag vaggade honom tills huvudet inte orkade vara uppe längre sen la jag han i sängen och det verkade som att det funkade=) Fast inte så bra för min rygg och armar har mjölksyra som bara den. Han är ju inte lätt vår lilla plutt. Men vad gör man inte för sin lilla älskling=)

Nu ska jag fortsätta plugga sen bara titta på tv och förhoppningsvis lägga mig hyfsat tidigt. Gick ju knappt sova inatt pga all blåst.
Imorgon kommer lite nya bilder till bloggen=) Jag vet att ni längtar efter dom haha.
Ha en mysig kväll och sov gott sen.


Baka:S

2011-02-08 @ 14:40:37, Allmänt, , Kommentarer (0)

Baka är verkligen inte min starka sida. Eller ja stå i köket över huvud taget är inte min starka sida. Jag tänkte att jag skulle göra en drömrulltårta idag och allt gick som det skulle tills jag skulle ta ut botten från ugnen och ser att jag satt långpannan snett så ena sidan på kakan är tjock och fin och den andra är smal och bränd. Menmen andra försöket nu. Den fina sidan fick jag snällt äta upp och den var ju riktigt mumsig haha.

Det är därför det är Eddie som står för baket i vår familj:P Jag är riktigt klumpig.

Annars idag har vi inte gjort så mycket bara lekt och busat. Eddie jobbar förmiddag. Försöker få theo att somna nu men han ligger bara och leker haha. Han har en sån dum rethosta och jag kan knappt sova på nätterna pga hans hosta. Stackars han. Ikväll ska jag träna fotboll sen inte göra så mycket mer. Måste verkligen plugga ikväll blev inget igår.

Nu måste jag titta till kakan. Hejsvej



Svea=)

2011-02-07 @ 21:09:35, Allmänt, , Kommentarer (0)

När Lina kom vid lite i två var båda vrålhungriga så vi bestämde oss för att vi inte orkade laga mat. Vi körde till Svea föratt äta och tog varsen fläskfile oscar=) Mums.
Theo var också med och åt kiwi och päronpure. Lina tyckte det va gott iallafall=)
Sen körde vi hit och pratade en massa. hon stack hem vid lite över fem. Då gjorde jag mig iordning för att träning bodystep. Hann inte fotboll ikväll.

Förstår fortfarande inte hur man kan vara världens goaste och gladaste och lättaste unge att ha att göra med på dagarna men vid åtta på kvällen vänder det och han blir en JOBBIG unge haha. Ligger och skriker i sängen nu och har gjort det i en timme. Tod upp honom för en stund sen för han tar i så mycket när han skriker att han bajsar haha. Ska snart prova att ge honom lite mat. Tycker han har ätit bra under dagen men det är precis som att han inte vill äta om det inte är jag som ger honom maten. Han hade vägrat att äta gröt och knappt någon välling när Eddie var hemma. Usch vad jobbigt att han är så mammig. Jag ska ju inte behöva va hemma dygnet runt. Hur ska det gå om en månad när jag börjar skolan?

Nä nu ska jag prova ge honom lite mat sen kolla på tv. Kanske pluggar lite också får se vad huvudet orkar efter Theo somnat. Det tar på ens krafter när han ligger och gapar. Eddie är och tränar och kan inte hjälpa mig. Hörs imorgon:P


Måndag och ny vecka

2011-02-07 @ 12:43:37, Allmänt, , Kommentarer (0)

Usch jag vill inte att mina sista veckor hemma med Theo ska gå såhär fort=( Snälla gå lite saktare.
Theo vaknade åtta imorse sen fick han välling och vi kollade på tv. eller han lekte mest med mina snören på tröjan:P Sen sov Theo mellan halv elva och tolv och jag passade på att städa. När Theo vaknade var det dags för dammsugningochdet gick ganska bra idag.Han kramade om mitt ben hela tiden men jag kunde i alla fall dammsuga hela lägenheten utan ett ända avbrott=) Skönt kanske börjar vänja sig vid de´n nu. Måste ju dammsuga ofta nu när Theo krälar omkring på golvet:P Jag som hatar att dammsuga.

Nu ska Theo få lite mat sen kommer Lina snart hit. Vi ska antingen laga mat eller beställa. Får se vad vi orkar hehe. Ikväll ska jag träna bodystep på rehab. Hinner inte fotbollsträning ikväll=( Blir inte så mycket träning denna veckan för Eddie har en massa att göra.

Nä nu måste jag ta Theo han börjar bli hungrig. Kan tyvärr inte lägga in nya bilderför sitter med min nya dator den gamla är på lagning:P Så ni får nöja er med några gammla.

Här är min underbara familj på Theos dop=)


Lite bättre kväll

2011-02-06 @ 22:16:07, Allmänt, , Kommentarer (0)

Theo somnade lite i åtta men vaknade igen lite över åtta. Alltid en halvtimme=( Sen skrek han i en timme och jag gavhan lite mat sen somnade han om. Tror vi ska handla en nattlampa till honom och se om det hjälper för nu hade vi hans dörr öppen så han fick in lite ljus.

Jag är trött nu men sjukt mätt så kommer inte kunna somna förrän maten lagt sig. Blev ju sen mat eftersom Theo vaknade precis när jag skulle ätit.

Hur det gick på cupen vill jag kanppt skriva. Vi spelade sjukt dåligt. Hur kan man ena dagen spela bättre än laget någonsin gjort och dagen efter sämre än sämst? Vi tog dock ledningen med 1-0 men efter det vet jag inte vad som hände. Det slutade med en förlost på 3-1. Kanske inte så dåligt med tanke på att dom vann div 2 och vi spelar i div 3 men vi ellerjag ville vinna så mycket. Tycker vårt lag hade förtjänat det. Menmen vi får ta dom en annan gång.

När vi kom hem vid halv tre somnade Theo direkt och sov till fyra. Sen körde Eddie och lämnade oss hos mormor och morfar där min mamma va. Eddie skulle träna och jag behövde sy upp min klänning som mormor nu ska göra=)
Därefter åkte vi och hälsade på Eddies föräldrar sen hem och fick Theo isäng.

Imorgon kommer ingen mindre än Lina den fina rehov hit och hälsar på=) Var evigheter sedan vi träffades (förutom på fotbollscuper och sånt). Sist vi såg var innan jag var gravid eller precis i början kommer inte ihåg. Menmen det ska bli skoj.

Nä nu ska jag sitta och vila lite innan sängen kallar. Chiao chiao


Pain

2011-02-06 @ 11:03:16, Allmänt, , Kommentarer (1)

Ja det ordet kan beskriva hur Theo var igår kväll. En riktig pina. Han somnade kvart i sju och vi tänkte skönt med lite mystid och sen kan vi lägga oss tidigt. Där fick vi för kvart över sju vaknade han och skrek omvartannat i FYRA timmar innan han somnade leva. Då hade min trötthet övergått till pigg som en lärka. Så vi satte på en film. Jag orkade inte se så mycket utan somnade vid lite över tolv i soffan så gick in och la mig istället. Tror ni Theo sov länge imorse?? Där har ni fel klockan sju vaknade han=( Åtta timmars sömn. Dom säger att barn behöver MINST 11 timmars nattsömn. Jag undrar hur Theo mår egentligen. Det kan ju inte vara bra för honom att inte sova.

Förstår verkligen inte varför han håller på som han gör. Han somnade lite över tio nu på morgonen men tror ni han sov länge då? Nä 30min. Om inte han dör av sömnbrist så kommer jag att göra det. Detta funkar inte. Han är konstant gnällig här hemma och jag blir irriterad och arg och för trött för att försöka få honom engagerad i något. Usch har blivit en ond cirkel dettahära.

Nu ska jag snart iväg och spela fotboll och Theo ska med. Skönt när man får tänka på något annat. Annars idag har vi redan blivit bortbjudna av tre stycken. Har tyvärr fått säga nej eftersom man inte vet om vi går vidare eller inte.

Nu ska jag iallafall göra mig iordning. Hejsvej


Cup=)

2011-02-05 @ 16:42:50, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag har jag varit iväg och spelat cup.  Blev ingen lång dag eftersom det första lag vi skulle mött lämna WO (visste vi redan igår). Så vi fick bara två matcher och va hemma redan ett. Första matchen mot harriet/ kävlinge vann vi med 6-1 andra mot köpingebro med 7-0=) Vi spelade riktigt bra idag. Imorgon har vi lb07 i kvartsfinal. Skulle haft dom idag då hade vi lätt vunnit om vi spelat som de andra matcherna:P
Men vi vinner imorgon med;)

Theo somnade kvart i åtta igårkväll och vaknade till efter en timme. Men jag lyckades få honom att somna om och han sov till kvart i åtta imorse. Dock ville han inte sova när vi va iväg. Men det förstår jag han ville ju kolla på mamma när hon spelade:) haha eller så va det för allt oväsen. Han somnade direkt när vi kom hem vid halv två och sov till tre. Han hade nog behövt sova lite till för han är redan gnällig. Han får sova tidigt ikväll. Halv sju sju någongång. Eddie är iväg och handlar vi ska göra flygande jakob=) Mums.

Jag är helt färdig nu är trött som bara den och har huvudvärk=( Somnade ju inte förrän halv tre tre inatt och gick upp vid sju.

Theo är också väldigt jobbig till mig just nu. Han är såååååå mammig och så fort han ser mig gnäller han för att han vill att jag ska bära honom. Spelar ingen roll om det är Eddie som håller han eller något han vrider och vänder på sig och vill komma till mig. Samma sak när han ska leka. Ser han mig börjar han gnälla. Det är nästan så att jag får sätta honom i ett eget rum:P Nä men jag får gömma mig i soffan så att han inte ser mig. Hoppas inte det varar länge:P
Annars är han ju hur go och glad som helst och charmar alla=) Har han nog fått av mig hahaha. Skoja bara:P

Nu har vi hela kvällen uppbokad framför tvn. Först Manchester United klockan 6. Sen melodifestivalen åtta och om jag inte deckat där så freaky friday halv tio=) Äntligen en kväll med bra tv program=) Tror inte att Eddie håller helt med där:P Det händer inte alltför ofta.
Jag ska faktiskt få sovmorgon imorgon med. Inte illa två gånger i veckan:P Eller iallafall till nio tio sen ska Eddie jobba.

Nu känner jag att jag har skrivit en hel uppsats så slutar nu=)



Han är så söt på denna bilden=)


Fredag igen

2011-02-04 @ 13:53:34, Allmänt, , Kommentarer (0)

Veckorna bara springer iväg. Tiden går verkligen för fort just nu. Hinner inte alls det jag vill hinna med:P MEn jag tycker om fart och fläng så jag klagar egentligen inte. Bara tråkigt att jag bara ska vara hemma i lite mer än en månad:( Kommer sakna att vara hemma men samtidigt ska det bli skönt.

Theo sitter så fint i sin pöl. Han börjar dock bli lite gnällig nu han har ju suttit där i mer än 30min=) Theo sover så lite på nätterna så han gnäller hela dagarna för att han är trött. Så ikväll börjar jag med samma rutiner som innan. Blir en två tre jobbiga kvällar. Har inte velat innan eftersom han har varit sjuk men nu är han frisk. Går inte att han är uppe till elva och sover till sju åtta på morgonen.

Idag ska vi bara ta det lugnt. Jag ska lägga mig tidigt vi har samling redn halv nio imorgonbitti. Då har jag ju fotbollsturnering=)
Jag sov till halv tolv idag jätteskönt. Har dock vaknat flera gånger och varit vaken mellan halv åtta och halv tio. Menmen blev en åtta timmar sömn i allafall=)



Älskar denna bilden=) Jag hittade han såhär när han skulle sova:P


Förstår inte=(

2011-02-03 @ 22:53:37, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jag förstår inte varför man på dagarna sover hur bra som helst. Theo sover ca mellan 10.00-11.30 sen 14.30- 16.00. Då somnar han bara man lägger honom isängen. Samma på kvällen vid sju halv åtta. Men då ska man bara sova en halvtimme och sen vägrar man att somna om=( Varför gör han så? Han ligger och smågnäller och pratar i sängen nu. Har varit vaken i tre timmar. Varför somnar han inte??? Blir tokig på detta. Jag kan ju inte göra något för han skriker ju inte. Man kan ju inte tvinga honom att sova. Är det någon som vet varför han gör så här?

Jag har tränat fotboll idag. Ganska rolig träning men jag hatar när spelet blir tramsigt och skojsigt eller hur jag ska säga. Blir så irriterad. Jag kommer till en träning för att träna inte skoja. Visst kan man ha roligt i pauserna och så men inte sen.

Tänkte ju plugga lite nu men han vägrar ju somna:(
Här kommer lite bilder från idag i alla fall=)



Precis ätit frukost och sitter nu och leker medan mamma ska äta:P



Är glad efter förmiddagsvilan=) Sitter och mornar mig i soffan bredvid mamma:P



Så här glad är man när man vaknar efter eftermiddagsvilan:P Han var dygnsur av svett så fick svalka han lite innan bad:P



Nybadad och pyamas på igen. Jämför frisyren nu och de andra bilderna. jag har tagit olja i håret:P Bebisolja då.

Nu sover äntligen Theo och jag ska titta på tv och plugga lite i pauserna:P

Sov gott


3 Februari=)

2011-02-03 @ 14:52:56, Allmänt, , Kommentarer (1)

Idag är min lilla älskling hela nio månader=) Han är så stor och fin min lilla prins:P
Han vaknade halv nio imorse och fick gröt sen gick vi till babycafe.

När vi kom hem fick han mat sen sov han 30min. Han var grymt trött så nu sover han igen och har snart sovit en timme. Jag sitter bara och slappar. Har faktiskt pluggat 30min igår och 30min idag:P Ska kolla lite ikväll igen hehe. Trodde inte det var så MYCKET jag glömt hehe. Men det kommer tillbaka fort iallafall=)

När Theo vaknar ska vi bara ta det lugnt sen ikväll kommer morfar och passar Theo medan jag ska träna=) Har sjukt mycket träningsverk i magen och benen sen gårdagens functional power. Kommer inte ihåg att det va så roligt som det var.

I helgen spelar vi 7manna cup i skurup=) Ska bli skoj. Sen har vi inte så mycket annat planerat i helgen.
Nä nu ska jag ta och äta lite tacos=)


Mums=)


Envis

2011-02-02 @ 22:35:59, Allmänt, , Kommentarer (3)

Ja det är bara förnamnet på vad Theo är:P

Theo somnade kvart i åtta idag och jag tänkte äntligen tillbaka till sina vanor efter tre veckors sömnproblem pga förkylning och hosta. Men ack så fel jag hade efter en halvtimme vaknar han och vägrar somna om. Ligger och gallskriker. Tar upp honom och ger han lite mat men han vill inte sova. Så han får sitta uppe hos mig en stund men vid kvart över nio tycker jag att han ska sova. Men han ligger bara och skriker och skriker. Fast har bestämt mig för att inte ta upp honom. Eller jo precis vid sängen om han skriker jättemycket.
Just nu (22.30) ligger han tyst men han har inte somnat riktigt.
Jag som skulle plugga:( Får se om jag orkar ta fram böckerna en stund ändå.

Förkylningen är ju inte helt borta plus att halva tand nummer 5 är ute så det kan ju ställa till det lite:P Såg den femte tanden imorse:P hehe. Här går det undan med tänder. Ingen vila för lilla Theo.

Jag har i alla fall hunnit med att äta och framkallat mina foto:) Städat har jag också gjort idag plus en promenad och sen träning så en hel del har jag hunnit med. Det är detdära med att plugga jag inte hunnit. Menmen.

Men gud vad icas fotoframkallning är seg. Blir så irriterad:P
Har laddat dit bildern men det tar sån tid. Minus för dom. haha


Trötter

2011-02-02 @ 15:48:17, Allmänt, , Kommentarer (0)

Det ordet kan beskriva min dag. Jag är riktigt trött idag. Sov oroligt inatt så när Theo vaknade halv nio kändes det som att jag precis lagt mig ner.

Theo somnade tio igen och sov ända till kvart i tolv:) Då försökte jag framkalla lite bilder men tror inte icas sida klarar av så många jag vill ha för det stängs hela tiden. Så nu gör jag ett nytt försök med att ladda upp 8 i taget. Sjukt dryg men men.

Vi har varit en vända på ica för att handla ingredienser till tacos som jag snart ska börja göra:P Har redan skurit grönsakerna så bara köttet kvar. Mums hehe.

Vid halv sex kommer mamma och ska passa Theo medan jag träna functional power, vilket är en blandning av styrka och kondition. Går kanppt att förklara men är sjukt skoj. Var flera månader sen jag gjorde det sist för passet är väldigt populärt. Men idag fanns det lediga platser:)

När jag kommer hem SKA jag plugga lite:P när jag ligger i badet hehe, lättast då.



Min älskling=)


1 februari ooch spöken:P

2011-02-01 @ 23:44:55, Allmänt, , Kommentarer (1)

Tiden bara springer iväg. Om 1½månad börjar jag skolan och jag börjar få lite smått panik över att jag inte öppnat någon bok ännu. Imorgon måste jag städa klart sen har jag inga bortförklaringar :P

Theo blir hela nio månader på torsdag och jag kan inte förstå att han varit hos mig så länge, även fast det känns som om jag alltid har haft honom.

Ikväll har morbror Daniel passat Theo och morfar följde med hit en stund:P Han kan inte hålla sig borta men jag förstår honom:P Det hade gått bra förutom att han inte sovit så länge men han somnade vid lite i tio. Hoppas han sover länge imorgonbitti.

Förresten tror ni på spöken. De senaste dagarna har många pratat om spöken och hemsökta hus osv. Jag har alltid varit rädd för sånt men aldrig själva varit med om något. Men inatt hände något äckligt som jag inte vet var i min dröm eller verkligen hände. Det kändes sjukt verkligt ialla fall. Någon tog tag hårt om mitt ben och vred mitt huvud fram och tillbaka och där vaknade jag verkligen till och låg orörlig hur länge som helst. Så nu vågar jag inte lägga mig förrän Eddie kommer hem vid ett=( Har skrämt upp mig själva rejält. Tog ett bad innan och låg hela tiden och tänkte på att någon skulle trycka mitt huvud under vattnet. Sen letade jag efter skuggor. Vågade knappt hämta kläder i vårt sovrum efter:P Så snälla inga fler spökhistorier till mig:P 
Tror NI på spöken?

Jag är så himla rädd för allting så det var förmodligen bara en dröm. Jag är rädd för tjuvar, rånare, overkliga saker mm. haha.
För ett tag sen drömde jag om att här var inbrott på natten och jag vaknade av att tjuvarna va kvar. Så den natten vågade jag inte gå på toaletten haha.

Theo sover lite oroligt just nu och småskriker imellanåt. Vet inte varför han gör så har gjort det när han varit förkyld. Idag har han dock fått i sig en portion gröt på morgonen och en på kvällen. Fortfarande vägrar han mat men innan ville han inte ha gröt heller så det är ju ett framsteg:)
Nu ska jag fortsätta kolla på Navy CIS=) Sov gott




Dagen han lärde sig att åla framåt=)



Tagen idag när han leker med en sked:P

Måste bara berätta när vi var på vårdcentralen. Vet inte om jag skrivit det och orkar inte titta efter. Men alla sa gud vad elektriskt hår han har. Jag bara nä det ser alltid ut så haha. Oavsett vad jag gör har han alltid den kalufsen där bak, som egentligen är en jättevirvel som han kommer att älska när han blir stor:P


Städstäd

2011-02-01 @ 12:01:05, Allmänt, , Kommentarer (1)

Hela dagen idag har bestått av att städa undan en massa saker. Har inte ens kommit till den vanliga städningen (dammtorkning, dammsugning mm). Ser helt tomt ut överallt. Allt skit har plockats bort.=)

Eddie dansar kycklingdansen för Theo som han tycker är asball haha. Båda två är lika tramsiga.
Theo vaknade halv nio imorse sen somnade han redan tio och vaknade nu precis=) Så jag har haft det lugnt och skönt:) Nästa sovstund blir det städning fast dammsuga får jag vänta med tills Daniel kommer som ska passa Theo ikväll när jag ska träna fotboll=)

Men nu vill Theo ha lite mat:)