Navigation


RSS: inlägg



Lek och bus

2011-02-21 @ 22:03:21, Allmänt, , Kommentarer (1)

När Theo vaknat efter eftermiddagsvilan skickade vi och frågade om Vivvi och Amanda ville komma upp och leka, och visst ville dom det=)

Det populärste blev ju Theos bollhav. Förstår inte varför man alltid ska ha den leksaken eller bollen som den andra har, fanns ju knappt några andra bollar:P eller leksaker för den delen. Inte ens likadan leksak fungerar hehe. Konstigt det där.

Sen var dom tvugna att gå ner till sig för Amandas pappa skulle hälsa på och då åt Theo lite=) Sen mötes vi där ute för att gå till Ica och shoppa lite hehe. Rekomenderar inte någon att gå precis innan de ska sova. Vi gick vid halv sex och va hemma kvart i sju. Theo lägger sig runt sju. Det slutade med att Theo stortjöt och Amanda smågnällde hehe. Menmen vi var nästan hemma då så det var ju tur=)

Theo somnade kvart i åtta och sen vaknade han vid nio men somnade om direkt=) Kan det vara så lätt med rutinerna? Han trivs verkligen med rutiner. Kanske inte ska säga förmycket. Han kanske inte sover någonting alls sen inatt:P

Nu kommer lite bilder från dagen sen ska jag bänka mig framför tvn med svenska new york fruar och sen Navy CIS. Hoppas dock att jag somnar framför tvn till det hehe.



Precis hittat bollhavet



Theo vill sitta i havet men Amanda kröp ur direkt=)



Söta Amanda sitter och tittar på=)



Roligt hade dom i alla fall=)



Amanda får inte lov att ta Theos tandborste:P Det var lite bråk om den hehe.



Sista bilden blir på min lilla älskling=)



Kommentarer
Postat av: Vivi

Så söta bilder du fick... (kanske för att dom är världens sötaste...)

2011-02-22 @ 08:33:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback