Navigation


RSS: inlägg



Sommarlov=)

2011-05-31 @ 22:56:20, Allmänt, , Kommentarer (2)

Från och med nu (eller sedan fyra idag) har jag sommarlov=) Sista tentan gjord och nu har jag sommarlov i tre månader=) Tror tyvärr att jag får göra omtenta men det tar vi då. Tar ju tre veckor att rätta och dom veckorna ska jag verkligen njuta av sommaren=)

Idag har vi tagit ett års foto på Theo hos fotograf Marie. Lite sent ett årsfoto men han har ju varit sjuk och så. Kommer en smygtitt på bilderna:P



Vår sötnos=)


Sen kväll:(

2011-05-29 @ 23:26:30, Allmänt, , Kommentarer (0)

Igår spelade vi match mot olympic och vann till slut med 2-1. Det va vi värda. Tror dom hade ett anfall som dom tyvärr gjorde mål på.

På eftermiddagen va vi nere hos vivi och amanda. Theo somnade redan tio över sex och jag satte mig ner för att plugga. Med en middagspaus så höll jag på till halv tio sen va jg helt färdig. Allt gick in ur ett öra och ut genom det andra. Jag missade så himla mycket roligt precis denna lördag. Clabbe på törringe med Hanna och några, lagfest och bio med Michaela:( Hur kan man planera in allt samtidigt och en dag som jag inte kan=( I allafall deckade jag kvart över tio innan championsleage matchen va slut:O Tänkte att det va bäst att lägga sig tidigt för Theo vaknar nog vid fem. Men när klockan vr halv sju vaknade och och ingen Theo va vaken:P Jag satte mig och pluggade en halvtimme tills han vaknade. Vid halv tio kom pappa och passade honom till leva så att jag kunde plugga en stund till. Sen somnade Theo och jag fortsatte plugga 30min till sen sov jag en halvtimme för att orka plugga ikväll. Vid halv två gick vi till min mormor och morfar där Theos mormor och morbror var:P För att fira morsdag. Vid lite över tre gick vi vidare till Marlene och Dick med alla syskon och kusiner och farmor och farfar för att grilla=) Mysig dag. Theo var riktigt trött vid halv sex och Eddie kom och hämtade oss.

Han somnade halv sju och jag satte mig framför böckerna igen:( Och har suttit här sen dess med några pauser emellan. Känns dock som att jag inte lär mig nått men hoppas att något fastnar. Är ju bara imorgon man hinner plugga också. Nu ska jag bara titta klart på secret agant 2 sen kallar sängen för mig med. Längtar. Men jag behöver alltid varva ner en stund först annars ligger jag bara och tänker på skolan=(

Nä nu är pausen slut på tvn:P Godnatt


Fredagsplugg:P

2011-05-27 @ 17:08:53, Allmänt, , Kommentarer (1)

Idag har jag pluggat i stort sett hela dagen. Gick upp halv åtta och lekte lite med Theo medan Eddie fixade lite saker till nio. Kvart över nio va jag hemma hos mormor och morfar och började plugga. Tog en paus på 30 min och åt och kollade datorn sen vid kvart i två åkte jag hem för en längre paus:P Vid halv fyra va jag tillbaka och är fortfarande hos mormor och morfar. Orkar faktiskt inte läsa mer nu så tänkte ta ett par timmars paus och kanske plugga en stund ikväll igen. Jag pluggar ju mycket bättre på kvällen/natten av nån konstig anledning.

I allafall ska jag köra hem och hämta Theo och Eddie för en shoppingrunda på ICA sen hem till pappa för att äta hemmgjord pizza=) Mums. Imorgon är det matchdags hemma mot Olympic sen hoppas jag att *blinkblink* pappa ser detta och vill passa Theo nån timme så att jag får lite pluggat. Eddie jobbar ju förmiddag=( På söndag är det morsdag och då kanske också pappa *blink* vill ha Theo ett par timmar på förmiddagen för på eftermiddagen blir det grillning hos Marlene. Mamma ska ju passa Theo undertiden jag har match.

Nä nu måste jag köra. hejsvej


Wihoooo=)

2011-05-26 @ 21:28:25, Allmänt, , Kommentarer (0)

Fick för nån timme sen reda på att jag blev godkänd på den praktiska tentan jag hade i morse=)=)
Skitskönt. Nu är det bara den skriftliga kvar sen är det sommarlov i fyra hela sköna veckor tills jag börjar jobba.

Idag har jag annars bara tagit det lugnt och varit med Theo och Eddie. Lekt en stund med Vivvi och Amanda. Amanda och Theo är så söta tillsammans=)
Sen har jag faktsikt tagit fram mina papper och suttit i en timme och läst några av de 30föreläsningar vi ska klara på den skriftliga. Hur vill dom att man ska lära sig allt det? Kan jag inte förstå. Haha. Får väl se hur det går.

Jag sa ju när jag började skolan att jag fick ha en omtenta varje termin och när jag inte fick någon i termin 1 fick jag ha två i termin två osv. Eftersom jag klarat alla hittentills får jag lov att att utan dåligt samvete misslyckas med den skriftliga. Men det hade ju varit ännu bättre att klara den och få ha 4 omtentor i nästa termin. Vilket innebär typ att misslyckas med alla tenor tills jag är färdig sjukgymnast:P Haha visst har jag ett bra tänk?

Förutom att plugga igår hann jag ju med att åka in till mobilia och handla morsdagspresent till mamma=) Så eftersom jag vet att både Sandra och Daniel läser bloggen kan jag be dom att flytta över vars 60kr till mitt konto:P Haha. Och mamma du behöver inte bli nyfiken det är ju snart söndag:P

Nä nu ska jag fortsätta plugga ett tag till. Får se hur mycket min hjärna orkar den är rätt överarbetad just nu:P


14 timmar

2011-05-25 @ 22:49:37, Allmänt, , Kommentarer (0)

Jag är så himla dålig på att komma på rubriker till mina inlägg:P

Imorse vaknade Theo klockan nio?:O sovit 14 timmar inatt. Visst vaknade han med jämna mellanrum mellan sju och elva men sen sov han i ett sträck. Inte nog med det. Klockan halv tolv somnade han igen och sov till ett. Hoppas det menas att han är på bättringsväg. Han har varit feberfri hela dagen men tar sig i halsen och på öronen hela tiden. Har fått i honom en halv burk mat och en flaska välling idag men det är nog allt=(

Idag har jag pluggat största delen av dagen. En paus på tre timmar då jag åkte till mobilia med Theo och mormor Sonja och morfar Olle. Sen va jag och tränade spinning. Har inte hunnit träna på hela veckan så behövde verkligen detta.

Tror gud inte vill att jag ska klara tentan imorgon. Skulle ju öva på Eddie nu på kvällen när Theo sover bra men precis när Eddie ligger på britsen får han ju larm och kom precis innanför dörren nu. Puh jaja får hoppas det går bra ändå.

Nä nu ska jag öva på foten innan sängen kallar. Tentan är halv tio imorgon så önska mig lycka till;)


Stackars liten

2011-05-24 @ 22:02:55, Allmänt, , Kommentarer (0)

Ibland är det inte lätt att vara liten och inte kunna säga vad man vill, eller som i detta faller var man har ont. Min lilla prins är fortfarande sjuk men febern har sjunkit i allafall. Men han vägrar äta och tar sig på öronen hela tiden. Sover väldigt oroligt och vaknar ungefär varje kvart. Tror att han är hungrig men han vill inte ha något ju=( Vad gör man då?

Idag har jag varit i skolan på förmiddagen och jag kan ju säga att jag nog aldrig varit så trött i hela mitt liv. Va så trött att jag inte ens märkte att det öste ner förrän efter någon min:S Hoppas Theo sover någorlunda inatt så att jag eller vi också får sova och så att jag orkar plugga imorgon. Har ju bara imorgon på mig med innan tentan. Hoppas att jag klarar den men tror ju inte att jag gör det:(

Eddie har precis lekt patient i 2,5 timme haha och båda är helt slut nu:P Ska kolla på bb sen lägga oss. Hejsvej



Tänk att min lilla prins varit såhär liten.


J*vla vårdcentral

2011-05-23 @ 21:41:26, Allmänt, , Kommentarer (1)

Morgonen kunde väl börjat bättre. Theo sov bra inatt fast han hade över 40 graders feber och öroninflammation. Sov tolv timmar=) När han vaknade imorse va han jätteslö och gnällig. Drack som bara den men ville inte ha gröt. Så gav honom hans pencilin och sen 2 dl välling som han svepte. Efter sådär tio sekunder när jag skulle bära honom till hans rum kommer allt upp igen över mig och hela vardagsrummet=( Blev att kalla upp Eddie som precis lagt sig efter jobb klockan va väl åtta, Sen in i badet med mig och Theo och Eddie fick den stora nitlotten att städa upp efter honom.

Jag ringde vårdcentralen för att höra om det kunde vara en av biverkningarna hög feber och maginfluensasymtom(behöver inte gå in mer på det):P Men dom sa nä det är bara maginfluensa och vi vill ju inte smitta ner några äldre människor så vi får avvakta och så ringer vi vid elva och ser hur det går. Under tiden får du inte ge honom någon annan mat än välling och bara teskedsvis med vätska även om han vill ha mer.

Jag pratade med mamma, Marlene och Bodil som itne dom heller tyckte det va maginfluensa så jag ringde istället til trelleborg barnsjukhus, kom väl fram vid halv tio och fick tid en timme senare. Så stress stresss, på med kläder packa mat och sovgrejer (skulle hem till mamma sen direkt efter), ge Theo mat och vid tio satt vi i bilen.
Efter vi träffat läkare som tog lite prover va det ju att han inte tålde medicinen och han hade nu fått öroninflammation i båda öronen, halsfluss, ögoninflammation och bihålleinflammation. Väldigt bra vårdcentral vi har i svedala va? Tror ni att man ringer dom fler gånger?

I allafall har jag ju inte fått pluggat alls i helgen mer än max två timmar och inte idag heller. Bara två dagar på mig nu. Theo vägrar ju släppa min famn och man vill ju inte tvinga sin sjuka lilla prins heller. Han är verkligen helt genomsjuk. Inget är roligt och bara gnäll gnäll. Hoppas denna medicinen hjälper så att han blir frisk.

Nä nu kommer det några bilder från de närmast dagarna



Kollar när Morbror spelar fotboll och myser med morfar.



Busar med gosedjuren



och brottas med Kalle.



Kör med bilen och börjar bli sjuk=(



Söndagsmorgon och ska hem till mormor innan vi ska ha kallas numemr två. Nu har jag 40 graders feber=(



Hemma hos mormor och ska ut på promenad. Har redan smutsat ner mina andra kläder:P



farmor gun, farfar gert och morbror Danne



Morfar



Farmor och en trött Theo



Presentöppning



Alla mina presenter



=) Ha överseende med att jag inte har gjort vid mig:P



Morbror morfar och jag busar


Stavfel:P

2011-05-22 @ 19:33:50, Allmänt, , Kommentarer (0)

Det går ju knappt att läsa mitt förra inlägg för att vissa bostäver finns inte och vissa är inte på rätt plats:P Men skulle ju precis göra ett skitlångt inlägg med en massa bilder men fick snabba mig när jag hörde att Theo vaknade. Sen hann jag inte läsa igenom det när han väl vaknat för han ska ju slå på tangenterna:P Hinner inte lägga in bilderna nu för måste plugga nån timme i allafall. Theo hade 40,3 i feber i kväll och man kokar själv bara av att vara nära han=( Usch. Undra hur mycket han sover inatt. Hoppas på ett par timmar i allafall.

Kalaset gick väl hyfsat med tanke på att typ alla barnen där va förkylda och hade feber:P Theo fick jättefina presenter=) Han fick kläder, pyamas, badbyxor, leksaker, pengar och lite annat. Så han va nog nöjd. Jag är i allafall:P

Nä har ju lovat en massa foto har inte lagt in nya på någon månad men lär tyvärr inte hinna förrän efter min sista tenta den 31. Om man inte klarar dom har man ju Theo att skylla på tihi:P


Kalas nummer 2

2011-05-22 @ 12:46:08, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag är det dags för det andra och sista kallaset för lilla Theo. Det hade vl kunat vara lite bättre förutsättningar. Theo har öroninflammation och pga det 40graders feber. Har knappt sovit idag och är lite gnällig.

Just nu är jag hemma hos mamma och pluggar. Theo sover (eller vakna nu precis) hoppas han somnar om. Han är så förkyld och täppt i näsan. Stackars lilla plutt. Han somnade inte om så hinenr inte skriva mer.



Daniel, sandra, Theo, Mamma och jag


Stan med fina Michaela=)

2011-05-20 @ 14:38:33, Allmänt, , Kommentarer (0)

Igår va det skola till lunch. Eller hade egentligen en föreläsning till men tyckte inte den va något. Så träffade Michaela i stan i stället där vi åt på Mc Donalds sen shoppade lite:P blev ett fotoalbum, pennor att skriva med, present till lilla Amanda som har kallas imorgon=) Sen lite andra småsaker.

När jag kom hem pluggade jag två tre timmar på kvällen sen va det bb:P

Idag gick jag upp med Theo lite över sex och Eddie fick en liten sovmorgon. Jag väckte honom åtta då jag behövde börja plugga. Pluggade till halv elva sen sov jag en timme haha. Va jättetrött. Började igen vid halv ett och tar en ny paus nu. Tror faktiskt att jag ska pausa till ikväll. Vill ut och leka med Theo lite sen ska jag och Caroline ut och springa vid fyra. Vid halv sex kommer Hanna hit en stund och Eddie jobbar natt=( Sen får jag nog plugga två timmar innan det blir sängdags=( Bara en och en halv vecka kvar i skolan och två tentor på det så det är ju en del=) Hade redovisningen i onsdags och den gick väl bra=)

Nä nu får jag ut till mina älsklingar (sitter i sovrummet och pluggar)


Över milen sprungen ikväll=)

2011-05-18 @ 21:41:45, Allmänt, , Kommentarer (2)

Igår på matchen gick så dåligt att det inte är värt att nämna. Va riktigt sur på kvällen men efter en natts sömn vaknade jag upp imorse på bättre humör. Hade redovisning i skolan idag och det gick väl rätt bra=)

Jag kom hem vid fem. Gav Theo mat, åt själv, bytade om till träningskläder och hann leka med Theo i tio min innan jag körde hem till Caroline vid halv sex för att springa=) Idag sprang vi 1,1mil på 60min=) Väldigt bra med tanke på att det är första gången jag springer så långt sen innan jag blev gravid och Caroline har dessutom varit sjuk och va småsjuk idag med. Mirr mål till halvmaran är ju att håla 5min/km så att man klarar den på 1,50timmar. Jag kände mig väldigt "fräsch" och hade hur mycker spring i benen som helst idag. Va inte ens trött i benen när vi va framme=) Men eftersom det va första gången och vi inte visste hur långt det va så fick man ju ta det lugnt. Innan har vi ju sprungit max 8,5km=)

När jag kom hem sov Theo och jag la mig i badet och började plugga lite färdighet. Eddie kom in och frågade vem jag pratade med;) Haha tänkte inte ens på att jag låg och snackade för mig själv=) Nu har jag en liten paus för att fortsätta pluggandet en stund till. Hinner nog inte det jag ville hinna men det gör man väl nästan aldrig?

Imorgon har vi en lång skoldag till sen ska jag hem och leka med Theo en stund (har ju bara sett han 1h på två dagar) sen ska jag möta upp michaela=) Va hur länge som helst sen vi två sågs själva=)

Nä nu måste jag plugga lite till=(=(=(



Sandra har satt upp Theo hår:S


Lång dag i skolan

2011-05-17 @ 12:40:16, Allmänt, , Kommentarer (0)

Just nu har vi lunch (långlunch) och jag sitter här och bloggar haha. Började skolan åttai morse med föreläsning och tror det va riktigt länge sedan jag var såhär trött. Gäspade hela tiden. Sen skulle vår grupp gå igenom vår redovisning om graviditet som vi ska ha imorgon och jag gärspade när jag pratade. Är man inte trött då? haha.

Nu ska vi snart ha färdighet. Slutar vid fyra tiden sen ska jag spela match mot lund vid sju. Vi har samling sex här så inte lönt att åka hem. Tänkte gå till espresso house och fika på nått smarrigt:P och plugga lite. Har ju en del att göra men väljer att pausa nu på lunchen haha.

Igår va jag i skolan på förmiddagen med Emma och gick igenom lite färdighet sen har jag bara lekt med Theo. Tränade fotboll på kvällen. Hann förresten även in om jägersro och fick köpt ett par bra löparskor=) Så nu kan inget hindra mig haha.

Imorgon har vi också en lång skoladag=( Varför lägger man så många långa skoldagar veckan innan två tentor? Även en lång på torsdag. Så är bara ledig fredag och måndag innan tentan. Usch usch.

Nä nu måste jag gå och ringa några samtal:P Saknar min lilla sandra jättemycket förresten. Man tänker inte på att hon är borta förrän man läser hennes blogg (tror jag förträngt att hon inte finns hos mig:P) Någon som vill skänka mig 10000 så att jag kan hälsa på henne?=)=) Det hade gjort mitt år haha.


Söndag kväll

2011-05-15 @ 19:40:13, Allmänt, , Kommentarer (1)

Igår va det ju eurovisionfinal men jag somnade efter sveriges låt:P Haha. Tycker alltid det är så tråkiga låtar sen röstningen är bara dryg.

Vaknade halv sex imorse och har lekt med Theo hela dagen. Det är full rulle på honom. Inte still en sekund och man är helt slut när han somnar på kvällarna:P

Theo vaknade halv ett efter sin två timmarsvila=) Då körde vi till (gammel) mormor och morfar där mormor och Gunilla va. Där blev det lite fika. Vid lite över två körde vi vidare till Caroline, Dennis, Moa och Albin. Jag och Caroline skulle ut och springa så Dennis fick vara barnvakt:P Men det hade gått bra. Vi sprang aggarpsrundan idag igen. Den är 5,6km. Caroline mådde inte så bra så blev rätt lugnt, fast det kändes fort:P Tog inte tiden idag. I veckan ska vi i allafall börja med milen och köra på den ett tag innan vi ökar upp.

Måste hitta en bra mp3 och ladda ner lite musik som man kan lyssna på samtidigt (med ena örat). Det blir ju en del snack när v springer. Tror inte där är många tyst min:P Tur är ju det för tiden går fort.

I veckan händer inte så mycket mer än skola och träna. På tisdag ska vi spela match mot Lund och på lördag mot eskilsminne. På söndag ska vi ha kalas för Theo, det andra och sista:P

Har fotat lite från helgen men itne hunnit länga in på datorn. Får göra det en annan dag:P

Här är min underbara familj på Theos dop=)


Fullbokad till max:P

2011-05-13 @ 22:06:12, Allmänt, , Kommentarer (3)

Jag har saker inplanerade dygnet runt känns det som så bloggen kommer lite efter här, tycker i alla fall min lilla, lillasyster:P

De senaste dagarna har inte hänt speciellt mycket. Igr spelade jag match mot Trelleborg och vi vann med 3-0=) Wihoo. Fem raka vinster i serien. Den kan ju inte ha börjat spelciellt mcket bättre. Jag har även bestämt mig för att springa halvmaran och ska anmäla mig så fort jag får tid=)

Känner redan av att jag fått mycket bättre kondition på de få gånger jag sprungit. I onsdag skulle jag och Caroline springa 5,5km sakta för att jag inte skulle bli för trött till matchen igår. När vi sprungit den snabbt innan har vi väl legat runt 25-27min och nu när vi sprang sölit låg vi på 25 min. Då va jag inte alls trött i benen eller andfådd när vi kom hem. Då kan man väl konstatera att man fått bättre kondition. Dock vill jag ha bättre=) Kände på matchen att jag hade mer ork men vill ha tillbaka den orken jag hade innan graviditeten och där är det nog en bit kvar=)

Konstigt nog känner jag mig snabbare än vad jag gjorde innan jag fick barn:P Folk har också sagt att jag blivit snabb=) Kanske bara önsketänkande haha.

Jag har två tentor och en redovisning nu på mindre än tre veckor så denn fredag har tillbringats med 6 timmars renskrivning och lite färdighet=) STOLT haha.
Imorgon ska vi till någon lekplats med Vivvi och Amanda på förmiddagen. På eftermiddagen ska pappa passa Theo nån timme så jag kan plugga sen hoppas jag på en sväng ner till tivolit som vi har i svedala=) Annars händer inget speciellt i helgen.

Min lilla Theo har blivit så stor. Nu sover han bara en gång på dagen vid halv tolv tolv och två timmar fram=) Han kan gå när man håller han i en hand. Eller gå vill jag inte påstå för han springer. Han har inget lugnt i sig allt ska gå fort, fort, fort. Hade han tagit det lugnt hade han nog kunnat gå själva.

Nä nu måste jag gå sov gott alla utom Sandra som kanske är ute och solar:P


Sitter på bussen

2011-05-10 @ 16:34:02, Allmänt, , Kommentarer (0)

Det har typ varit nått klydd med bloggen över helgen så mina inlägg jag skrivit har inte synts:( Får se om dom dyker upp sen.

Idag har det varit en lång och onödig skoldag. I allafall förmiddagen. Första föreläsningen kom inte föreläsaren, den andra handlade bara om etik och sånt som man redan fattar så hela förmiddagen kunde man ju hoppat över.

Igår gjorde vi inget speciellt. Theo lekte på som vanligt sen satt jag och pluggade någon timme. På kvällen sprang jag och caroline 8,5km på 42min. Bra va?P haha. Sen tränade jag fotboll efter.

Nu sitter jag på bussen på väg hem och då ska Eddie träna sen ska jag iväg och träna. Imorgon har jag självstudiedag, välbehövligt. Behöver verkligen plugga=) Men först ska jag till nån hudläkare. Sen har vi bara åtta skoldagar kvar innan sommarlov=) Av dom är en redovisning och två tentor. Usch haha.

Nä nu ska jag stänga datorn.


Födelsedag nummer ett klar:P

2011-05-08 @ 21:08:11, Allmänt, , Kommentarer (0)

Theo fick så himla mycket fina saker och är väldigt nöjd. Eller jag är i alla fall det:)
Gästerna kom klockan tre och det bjöds på tårta och kakor=) Vid lite över fem hade alla gått och Theo var riktigt trött. Han hade inte sovit sen klockan kvart över elva.

Av mormor fick han ett regnställ, Gunilla en pyamas. Av Sandra och Daniel fick han ett tålt med tunnel och kläder. Av mormor Sonja och morfar Olle fick han skor och strumpr. Av Michaela klossar att leka med och av Vivvi och Amanda byxor och nån nallepuh lyssna, lek och läs skiva=) Tack alla för de fina sakerna.

Av mig och Eddie har Theo fått en massa kläder, böcker och en blå bobby-car=)

Eddie började jobba sex så jag och Theo gick ner till Vivvi och Amanda för att leka lite:P Theo verkligen älskar hundar. Skrattar som bara den varje gång cyster springer=)

Theo deckade under tiden han åt vid halv sju och sover så gott nu. Här kommer lite bilder=)



Nybadad=)



Läser tidningen hos mormor Sonja och morfar Olle=)



Min gladfis



Tittar på morbror Daniel när han spelar fotboll



Theos ettårs tårtor=)



Söta Amanda och Theo är inne i någon lek



Såhär sött sover Theo nu=)


1 års kallas nummer 1

2011-05-08 @ 06:26:40, Allmänt, , Kommentarer (1)

Ja idag ska vi fira det första av Theos två kallas=) Idag kommer mormor, Gunilla, mormor Sonja, morfar Olle, Michaela, Vivvi och Amanda.

Eftersom Theo inte sov någonting igår trodde jag att han skulle sova länge inatt. Iallfll till halv sju sju. Tjiii fick jg. Hn vaknade fem imorse. Vet i f*n vad det är med den här pojken men så lite sömn kan ju inte vara bra för en ett åring. Knappt jag klarar mig på åtta timmar per dygn. Nu får jag dessutom bara fem när han håller på så här=( Kan ju säga att det blir svårt att plugga när man är trött=(

Menmen nu ska vi städa lite och sen hämta tårtor=)


Shopping=)

2011-05-07 @ 22:15:42, Allmänt, , Kommentarer (0)

Imorse vaknade Theo tjugo i sex=( Då var ju jag inte riktigt pigg haha. Sen har han vägrat sova under dagen. Stackars lille prins, tror det är tänder på g.

I alla fall så hämtade jag och Theo upp mormor Sonja och morfar Olle för att bege oss till Nova Lund. Där tittade vi på skor till Theo som han ska få imorgon när vi firar hans ettårs dag=) Sen handlade jag en bikini och en baddräkt=)

Det blev även en bakad potatis med kyckling curry=) Mums även Theo tyckte om den:P
När vi kom hem deckade Theo direkt men vaknade efter 45 min och vrålskrek. Sen har han trots bara en timmes sömn under dagen varit världens solstråle=) Var förbered på en gnälkväll men det blev helt tvärtom.
Theo har börjat "pussa" på det han tycker om. Eller han öppnar munnen och trycker saken mot hans mun haha. Men det ser så gulligt ut.

Idag har han dock ramlat två gånger=( Han har börjat släppa när han går och än så kan han inte gå själv även om jag tror att det kommer när som. Eller hoppas på det i allafall. För det tar ju en del på ryggen av att gå och hålla han i händerna. Inte den bästa ställningen precis.

Theo somnade i alla fall lite i åtta och sen dess har jag skrivit ett arbete om graviditet som vi ska hålla en föreläsning om för klassen. Är precis färdig=) Skönt. Då kan jag satsa på att plugga lite till tentorna imorgon=( Haha. Fast först är det städning sen kallas för Theo.

Hoppas jag orkar ge mig ut på en löprunda med. Men får se:P

Nä nu ska jag slappa lite framför tvn innan sängen kallar.


Storstädning:P

2011-05-06 @ 21:17:20, Allmänt, , Kommentarer (0)

Började imorse vid sju med att börja städa till Theos kallas på söndag. Tar ju tid med en liten skit sen jobbar Eddie helg. När jag började städa fick jag något ryck så började sortera och städa i varje skåp. Började med köket sen hallen och nu håller jag på med sovrummet:P

har nog slängt typ åtta ICA kassar. Varför har man så mycket skit? Var ju bara ett år sen vi flyttade hit:O Konstigt. theo somnade tidigt ikväll så jag tänkte passa på att sortera mina kläder igen som jag gjorde för typ två månader sen:P Har räknat att jag har 27 par skor, 12 shorts, 15 leggings, 7 kjolar, 10 jackor (både sommar, vår vinter, höst), 9 väskor, 7 bikinis och hela 31 klänning. Då vill jag inte ens räkna mina t-shirt,linnen tröjor m.m. Hur kan man ha så mycket kläder? Ser inte så mycket ut men när man räknar ser man ju resultatet:P Haha

Hoppas nu Eddie håller att jag ska få ha en walking closet när vi flyttar till hur;)
Nä nu ska jag städa det sista innan bb:P


Bvc

2011-05-06 @ 08:35:02, Allmänt, , Kommentarer (0)

Igår va Theo på ett års koll på bvc och fick två sprutor=( Han hade blivit jätteledsen och blivit rädd varje gång barnsköterskan närmade sig:P

Theo va 77cm lång och vägde 10,8. Så nu låg han på medel både på vikten och längden=) Han hade inte gått upp någonting på två månader, vilket betyder att han rör på sig väldigt mycket mer nu:P

Jag spelade ju även match i tisdags och vi vann med 4-2=) Wiho så bra.

Vår match i helgen blev tyvärr inställd=( Så nu vet jag inte vad jag ska göra på lördag. Kanske frågar pappa om han kan passa theo en stund så kan jag ut och springa=)
Står ju i valet och kvalet elelr vad det heter om jag ska spring halvmaran eller inte haha.
I llafall har de senaste dagarna sätt ut så här. Söndag match, måndag 7,1km löpning, tisdag match, onsdag 8,5km löpning igår fotbollsträning=) Så får se haha.

Nä nu börjar Theo gnälla.


1 år=)

2011-05-03 @ 10:01:42, Allmänt, , Kommentarer (1)

Idag blir min underbara fina lilla älskling ett helt år. Kan inte ens tänka på hur fort detta året gått. Särskilt om man jämför med hur sakta de nio månaderna gick som jag väntade honom.

Tänk så mycket som hänt på ett år. Från att ligga helt hjälplös och bara sova och äta till att kunna sitta, åla, krypa, resa sig upp, gå längs möbler, säga mamma, dada, oj, pecka på lampan, äta lite själva osv hehe.

Det mysigaste är ju när jag kommer hem efter skolan och Theo får syn på mig så släpper han allt han har i händerna och kryper så fort till mig att han ramlar på magen flera gånger:P Haha.

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att min föreläsning ska börja. Sen slutar vi inte förrän fyra idag och vi har ju match klockan halv sju. Det kommer bli stressigt=( Hoppas vi vinner matchen i alla fall.

Nu måste jag börja packa ihop. Hej svej


2 Maj

2011-05-02 @ 20:08:48, Allmänt, , Kommentarer (0)

Idag är det redn 2 maj. Helst sjukt vad tiden går. Imorgon blir ju min lila älskling ett år. Roligt och tråkigt på samma gång. Vill inte att tiden ska gå så fort men samtidigt har jag en del att längta till=) Att få sommarlov:P Ska till lalandia, hitta på en massa annat roligti sommar, kanske en Manchester resa, kanske en New York resa, en hemlis:P Sen längtar jag ju mest efter min saknade lillasyster:( tihi.

Idag fyller ju min fina farmor år och det firades hemma hos henne igår=) Igår spelade vi ju även match och vann med 4-2=) Det gick över förväntan med min pollenallergi, vet inte hur jag fick min energi men jag orkade hela matchen=)

Idag har jag varit en stund i skolan och va tvungen att ta med Theo för Eddie blev sjuk. Han va så duktig och lekte helt själva=) Vid fyra möte jag upp Caroline och vi sprang lite mer än 7km på 35-40 min. Nöjd med tiden hade inte velat springa fortare för behöver vila till matchen imorgon=)

Theo deckade halv sju ikväll och nu sitter jag vid datorn. Ska läsa lite om vårt grupparbete som handlar om graviditet sen ska jag lägga mig tidigt. Theo gick ju upp redan fem imorse=(

Nä nu ska jag fortsätta med annat:P

 

Min busunge=)


Valborg

2011-05-01 @ 09:24:36, Allmänt, , Kommentarer (0)

Igår var det valborg och det började med morgon klockan halv sju. Vid lite över åtta gick vi ner i byn för att handla lite till kvällen sen mötte vi upp Caroline, Moa och Albin för en frukost buffe=) Mums. Sen gick vi hem och Theo sov en timme och jag passade på att städa undan lite.

När Theo vaknade sprang vi hem till morfar där Theo lekte lite:P Sen kom vi hem lagom till theo skulle sova igen och då sov jag med:P

Sen va det snabba ryck att bada, klä på sig mata Theo och lite annat innan vi skulle iväg på krillning och Caroline, Dennis, Moa och Albin=) Dom hade grillar kycklingfile och fläskfile mums. Årets första grillning för oss. Sen blev det marängsviss och en massa godis=) Tyvärr blev det inte mer än jag och Caroline som mumsade i oss en massa gott för både Dennis och Eddie hade jouren och dom fick larm på larm hehe. Tyvärr och tyvärr vi nackade en massa tjejsnack istället=) Trevligt.

Nä nu ska jag packa för snart har jag match. =) Komer nog inte gå ra för min del för har så himla svårt för att andas=( J*la pollen