Navigation


RSS: inlägg



Mobilia

2011-02-09 @ 17:43:41, Allmänt, , Kommentarer (0)

Vid halv tio hämtade caroline oss och vi begav oss in till mobilia.Där gick vi runt i en massa affärer. Jag letade efter en snygg topp och en body för vuxna. Tror ni jag hittar något av det? Nä. Så fick bli en snygg jacka och ett par snygga skor till Theo=)




Efter lite shopping åt vi på Mc Donalds=) Sen shoppade vi lite till och på MQ hade dom 70% rea så hittade ett par snygga militärgröna byxor från Bondelid=)



Mycket snyggare på=)

Theo ville ju inte sova i vagnen men han var så snäll men när klockan var halv ett hade han varit vaken i lite mer än fem timmar och han brukar vara vaken max 3 timmar så då somnade han medan han fick välling. Så här sött sov han i Carolines syskonvagn, på sin kusin Moas plats.



Nu har Theo precis vaknat. Han har inte ätit någon mat överhuvud taget idag. Bara välling som går. Huvudsaken är att han äter något. Här kommer en film på Theo när han ålar. Han piper lite emellanåt för att han tycker synd om sig själv:P Om ni tittar på slutet så ser ni hur han kastar in bollen på toaletten. Riktigt duktigt:P




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback